Şimdi Ara

Xbox 360 indirimi resmileşti (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ATİK - FEZA - ve PLATİN elektronik' e Duyurulur, daha ne kadar böle uçuk fiyatlarla satacaklar türkiyede
  • Ms in bu saatten sonra 360 ı blu ray li çıkaracağını sanmıyorum o zaman kargalar bile güler bu duruma
    Blu ray i bir sonraki konsoluna dahil edecektir ms,bu arada arkadaşlar türkiyedeki satıcılar şu an ellerindeki konsolları eski fiyatlardan ve topluca aldılar bu yüzden eldeki mevcutlar bitmeden kimse indirim beklemesinŞu olurdu,ülkemizde resmi satılırdı o zaman indirim fiyat etiketine direkt yansırdı
  • quote:

Orjinalden alıntı: gamerr

quote:

Orjinalden alıntı: SONY_55

Sendite yansımış galiba fiyatlar...
    http://www.sendit.com/game/item/6000000004676

Arcade pack 199 diyor,indirimle 159 olmayacakmıydı?benmi yanlış biliyorum

O 199 bide EURO değil Sterlin oluyo....

• fiyat indirimi olsada bize pek bir kerametinin dokunacağını düşünmüyorum;
    artı Atik vb..yerlere mal direk gelmiyor en az 3.el oluyorlar bizim bildiğimiz atik,öskan vb..yerler;
    direk kendileri getirebilseler fiyat çok daha uygun olurdu;
  • Ama ne kerametse PS3 resmi satılıyor ama büyük alışveriş merkezleri bile indirimleri yansıtmıyorlar, bu ellerinde yüksek fiyattan aldıkları nasıl bir stok dur ki bi türlü erimiyo en çok aldıkları toplu ürünler 1 ay içinde biter ki bu firmalar öle 6 aylık stok alacak kadar maddi ve ekonomik güce sahip değiller, arada bi korsan baskınları sonrası ellerinden giden ürünleri de düşünürsek ki biliyorum 1 ay kadar önce böle bişey olmuştu yeni siparişleri çoktan yapmış olmalılar, ama dediğim gibi bu karlılık olaylarından bi türlü vazgeçemiyorlar, tüm bu firmalar

Bi örnek TR de üretilen bi buzdolabının firmaya fabrika çıkış maliyeti 250-300ytl kendi karı ve vergi sonra satıcı kendi karı ve vergi ile son kullanıcıya 1000ytl ve civarına geliyo vergiler bu kadar etkilemez fiyatları ama satıcı karları %100 civarında kimi zaman %200 leri görüyor,

Gerçek fiyat satışları kar oranlarıda makul olduğu zaman = dahaçok müşteri ve daha çok satış ama firmalar bunu bi türlü anlıyamıyor, yada anlamak istemiyor

ÖRNEK CRYSİS Tr satış fiyatı 49 ytl ve rekor kırdı en güncel oyun olması gereken fiyat tan çıkınca kullancı korsan da yönelmiyor oyununda hakkını tam olarak veriyor, Ayakta alkışlıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatality_AN8 -- 11 Mart 2008; 9:56:02 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Fatality_AN8

Ama ne kerametse PS3 resmi satılıyor ama büyük alışveriş merkezleri bile indirimleri yansıtmıyorlar, bu ellerinde yüksek fiyattan aldıkları nasıl bir stok dur ki bi türlü erimiyo en çok aldıkları toplu ürünler 1 ay içinde biter ki bu firmalar öle 6 aylık stok alacak kadar maddi ve ekonomik güce sahip değiller, arada bi korsan baskınları sonrası ellerinden giden ürünleri de düşünürsek ki biliyorum 1 ay kadar önce böle bişey olmuştu yeni siparişleri çoktan yapmış olmalılar, ama dediğim gibi bu karlılık olaylarından bi türlü vazgeçemiyorlar, tüm bu firmalar

Bi örnek TR de üretilen bi buzdolabının firmaya fabrika çıkış maliyeti 250-300ytl kendi karı ve vergi sonra satıcı kendi karı ve vergi ile son kullanıcıya 1000ytl ve civarına geliyo vergiler bu kadar etkilemez fiyatları ama satıcı karları %100 civarında kimi zaman %200 leri görüyor,

Gerçek fiyat satışları kar oranlarıda makul olduğu zaman = dahaçok müşteri ve daha çok satış ama firmalar bunu bi türlü anlıyamıyor, yada anlamak istemiyor

ÖRNEK CRYSİS Tr satış fiyatı 49 ytl ve rekor kırdı en güncel oyun olması gereken fiyat tan çıkınca kullancı korsan da yönelmiyor oyununda hakkını tam olarak veriyor, Ayakta alkışlıyorum

Crysis güzel bir örnek ama malesef ps3 ün ülkemize giriş esnasında devletimizin bindirdiği saçma vergiler fiyatı birden 2 katına çıkarıyor(Bu vergilerle sağlanan geliride mecliste kimlerin yediği ortada)
    O yüzden ben ps3 alacaksam direkt tahtakaleden daha uygun fiyata alırım,diyeceksinizki garantisi yok ordakilerin ok ama garantisi olan konsolların bozulduğu anda yaptırmak için sarfedeceğiniz çaba burnunuzdan getirecektirArayın herhangi bir garantili satış yapan yeri hemen suçu üzerinize yüklerler ve karar verirler ewet ewet kullanıcı hatası
    Yani ülkemizde bu durum gerçekten devenin söylediği gibi''NEREM DOĞRU Kİ ''

• quote:

Crysis güzel bir örnek ama malesef ps3 ün ülkemize giriş esnasında devletimizin bindirdiği saçma vergiler fiyatı birden 2 katına çıkarıyor(Bu vergilerle sağlanan geliride mecliste kimlerin yediği ortada)
    O yüzden ben ps3 alacaksam direkt tahtakaleden daha uygun fiyata alırım,diyeceksinizki garantisi yok ordakilerin ok ama garantisi olan konsolların bozulduğu anda yaptırmak için sarfedeceğiniz çaba burnunuzdan getirecektir Arayın herhangi bir garantili satış yapan yeri hemen suçu üzerinize yüklerler ve karar verirler ewet ewet kullanıcı hatası
    Yani ülkemizde bu durum gerçekten devenin söylediği gibi''NEREM DOĞRU Kİ ''

Ya haklısında kardeş şimdi bakıp yabancı sitelerde 500ytl civarında (yuvarlak hesap biraz üstü olabilir) Halo Pack ve Elite X360 ları görüp bu firmalar tarafından 900ytl istenince hele bide kaçak yollardan giren vergilerden dolaylı olarak muaf olarak giren bi cihaz nasıl oluyorda, bu kadar fark edebiliyor, çünkü spot adı üstünde insan fiyatların daha uygun olmasını bekliyor haliyle bu çok abuk bi fark olsun da 100-150ytl olsun fark zaten orjinal satan yerler ile arada 100ytl gibi rakam kalıyor o zaman da alıcı 100 lira fazla veririm garantili alırım diyor,

O kullanıcı hatası diyen firmalara gelince mahkemelerde hakkını arayabilirsin ve emin ol %90 kazanır ve firmaya tazminat bile ödetirsin geçenlerde başıma geldi bi PC parçası arızalndı netten satış yapan firmalardan biri o diyo disbirütöre götür o diyo satcıya götür, walla dedim beni 100ytl lik bi cihaz için böle uğraştıracaksanız hakkımı mahkemede arıycam ertesi gün maill geldi ürünü gönderin lütfen diye şimdi de sıfır olarak değiştirdiler,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatality_AN8 -- 11 Mart 2008; 10:21:46 >

• Artık ülkemizde resmi olarak satılmaya başlasada bizde bu gibi kampanyalardan yararlansak. Adamlar hala 700 e satıyorlar.

Bu arada yakında ps2 fiyatına denk olur. Microsoft un xbox için uyguladığı fiyat politikasını çok seviyorum. 6 ayda bir fiyat düşürüyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.