Şimdi Ara

Xbox 360 indirimi resmileşti

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Avrupa'da Xbox 360 fiyatlarında indirime gidileceği dedikoduları doğrulandı: Xbox 360 fiyatlarında %30'a yakın indirim geliyor. Avrupa'da satılan Xbox 360'lardan Pro olanı 40 Euro'luk bir düşüş görecek. Konsolun 339 Euro olan fiyatı 299 Euro'ya çekilecek. Daha ucuz versiyon ise 279 Euro'luk fiyatını 199 Euro'da görecek. Bu %28'den biraz fazla bir indirim ve Xbox 360'ı hem Sony Playstation 3'ün hem de Wii'nin fiyatından aşağıya çekiyor. Kaynağa göre ucuz versiyon indirimle birlikte Wii'den 50 Euro civarında daha düşük bir fiyata satılıyor olacak.

haber alıntıdır tümünü kopya yapıştır yaptım

kaynak

haber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N@Name -- 10 Mart 2008; 19:30:57 >

• İnş o indirimi kısa sürede bizdeki satıcılar da fiyatlara yansıtırlar da biz de xbox sahibi olmuş oluruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhyen

İnş o indirimi kısa sürede bizdeki satıcılar da fiyatlara yansıtırlar da biz de xbox sahibi olmuş oluruz
    quote:

Orjinalden alıntı: mhyen

İnş o indirimi kısa sürede bizdeki satıcılar da fiyatlara yansıtırlar da biz de xbox sahibi olmuş oluruz

+1

bende uzun süredir almayı düşünüyorum ama fiyatı yüzünden sadece düşünmekle kalıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: N@Name

quote:

Orjinalden alıntı: mhyen

+1

bende uzun süredir almayı düşünüyorum ama fiyatı yüzünden sadece düşünmekle kalıyorum

Alıntıları Göster
    OoO masallah fiyatlar gittikce PS2 fiyatina gidiyor. Her eve bir Xbox360 kampanyasi. Insallah yakin zamanda Abd`de fiyatlar duser.

• quote:

Orijinalden alıntı: gamefry

OoO masallah fiyatlar gittikce PS2 fiyatina gidiyor. Her eve bir Xbox360 kampanyasi. Insallah yakin zamanda Abd`de fiyatlar duser.

Alıntıları Göster
    Bu kadar düşük fiyatı haketmiyor böyle kaliteli oyunların olduğu grafikte çığır açan bu konsoll :)

Microsoft bi cinlik mi düşünüyor ne yapıyor :s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 10 Mart 2008; 20:17:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Bu kadar düşük fiyatı haketmiyor böyle kaliteli oyunların olduğu grafikte çığır açan bu konsoll :)

Microsoft bi cinlik mi düşünüyor ne yapıyor :s

Alıntıları Göster
    Ayrıca arcade packlerin fiyatı 159 euroyo geriledi...
  • trgamer

birde trgamer'da gördüğüm fiyatlara bakın,inanılmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: SONY_55

Elimdeki model patlarsa ki birgün 3 kırmızı göreceğini biliyorum,bir adet arcade getirtirim avrupadan keyfime bakarım

• quote:

Orijinalden alıntı: zildjiann

trgamer

quote:

Orjinalden alıntı: zildjiann

trgamer

Evet bende orda gördüm.Arcade packlerin fiyatı 159 euro yani 300 ytl civarı.Bedava valla

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: zildjiann

trgamer

Evet bende orda gördüm.Arcade packlerin fiyatı 159 euro yani 300 ytl civarı.Bedava valla

Alıntıları Göster
    abiler xbox 360 bütün modellerinde mi indirim yapılıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ®D.a.N.g.E.r ®

abiler xbox 360 bütün modellerinde mi indirim yapılıyor

Alıntıları Göster
    atik ne kadar yapar arcade packleri acaba? ha aldım ha alıyorum derken aha bunun şusu var diğerinin bilmemneyi var diye diye yazdan beri bişe alamadım tam psp alıyodumki bu hafta bu haberle gine durdum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cüheyir

atik ne kadar yapar arcade packleri acaba? ha aldım ha alıyorum derken aha bunun şusu var diğerinin bilmemneyi var diye diye yazdan beri bişe alamadım tam psp alıyodumki bu hafta bu haberle gine durdum...

Alıntıları Göster
    Almayanı döverler diyecem ama yok ki meret hala Türkiye'de.Diğer yerlerin de insafına kalmış durumdayız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zildjiann

Almayanı döverler diyecem ama yok ki meret hala Türkiye'de.Diğer yerlerin de insafına kalmış durumdayız.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bu indirim avrupa özelliklede abd de olur mu ben sadece kanada da diye biliyorum almayı düşünüyorum da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakaob

arkadaşlar bu indirim avrupa özelliklede abd de olur mu ben sadece kanada da diye biliyorum almayı düşünüyorum da.

Alıntıları Göster
    microsoft kurnaz bir firmadır..merlinde çıkan habere göre yakın zamanda bluray li yeni model gelecek miş.stoktaki malları eritmeye çalışıyor bu kadar basit..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHCEK93

microsoft kurnaz bir firmadır..merlinde çıkan habere göre yakın zamanda bluray li yeni model gelecek miş.stoktaki malları eritmeye çalışıyor bu kadar basit..

Alıntıları Göster
    inşallah marta kadar bu fiyat lar gceli oluda fw li bir xobx360 alırız :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gye_Baek

inşallah marta kadar bu fiyat lar gceli oluda fw li bir xobx360 alırız :D

Alıntıları Göster
    eee bu durumda bize ne yapmak kalır...gidip almak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlaXiD

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: BlaXiD

Avrupayamı gidip alacaksıno indirim avrupada geçerli
    Buraya o indirim hemen yansımaz neden derseniz herkes elinde stoğu olan malları eski fiyattan aldı bunuda göz önünde bulundurun
    Avrupadan getirtebilmek gibi bir durumunuz varsa indirimden direkt faydalanabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: gamerr

quote:

Orjinalden alıntı: BlaXiD

Avrupayamı gidip alacaksıno indirim avrupada geçerli
    Buraya o indirim hemen yansımaz neden derseniz herkes elinde stoğu olan malları eski fiyattan aldı bunuda göz önünde bulundurun
    Avrupadan getirtebilmek gibi bir durumunuz varsa indirimden direkt faydalanabilirsiniz

Alıntıları Göster
    Sendite yansımış galiba fiyatlar...
    http://www.sendit.com/game/item/6000000004676

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: SONY_55

Arcade pack 199 diyor,indirimle 159 olmayacakmıydı?benmi yanlış biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: SHCEK93

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mzarafet

merlinin her dediğine inanma derim. Blu-Ray'li model çıkınca oyunları hangi medyada çıkartacak o zaman? Bu kadar DVD'li kullanıcı ne yapacak? Herkes mecbur mu Blu-Ray (çıkarsa) almaya...?

Tüm yeni modellere Blu-Ray çakarsa o zaman eski kullanıcılar ayaklanır. Drive'ları Blu-Ray yapıp hybrid medya desteği ile oyunları gene Dual-layer DVD'de çıakrtırsa da kendi zarar eder.

Bence tamamen mantıksız ve MS'in yapmayacağı bir hareket....

Fakat add-on olarak Blu-Ray drive belki çıkar o ayyyyrı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.