Şimdi Ara

XBOX 360 Mİ PS3 MÜ 2022

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evde canım sıkıldığımdan dolayı ve çokta param olmadığından dolayı bu iki konsoldan birini almak istiyorum. Oyuna çok para vermek istemiyorum o yüzden kırdırmak aklıma geldi ama onun da avantajlarını ve dezavantajlarını bilmiyorum. PS2 kadar bir bilgisayarım var ama bazen çok kolay oyunlarda bile kendini kapatıyor. O yüzden ondan çok oyun oynayamıyorum. Online oyun çok oynamak istemiyorum sadece olursa bir iki bakarım diyorum. Bu ikisinin hangi modelleri tercih edilmeli, sizce hangisini almak daha mantıklı, şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Şahsen net PS3 derim, 1. parti oyunlarında Türkçe dil desteği bol. Hem konsolun hem de oyunların piyasası geniş arayıp da bulamadığın bir şey olmaz. PS3’ün en yeni ve genç olan kasası Super Slim olanlar, ama sakın sabit disk kapasitesi 12 GB olanlardan almayın sonra üzülürsünüz. Tercih ve takdir sizin hocam.

• Çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erak2500 -- 7 Ağustos 2022; 23:12:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkiside iyi kardeşim,iki konsolunda birbirine göre artı ekşisi mevcut
    Mesela the last of us uncharted killzone tarzı oyunları seviyorsan ps3 alabilirsin
    Halo, gears of war,alan wake,forza tür oyunlar seviyorsanız xbox 360 alınabilir.

• İlk önce xbox360 al, bütün kütüphaneyi süpürdükten sonra ps3e geç yoluna devam et. Xbox grafiksel anlamda farkını baya hissettiriyor ama playstationın kendine özel oyunları da çok iyi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Maalesef o kadar param olmadığı için ikisini birden alamam. O yüzden PS3 almaya karar verdim. Hepinize teşekkür ederim.

• Yani kardo, bütçe ne kadar bilmiyorum da 1500 - 2000 verebiliyorsan ps4 ya da Xbox One al, bende x360 var yatıyor öyle kenarda. 2022 yılında kesinlikle tatmin etmiyor. 6-7 sene önce gideri vardı da Forzalarla falan, şimdi yemez.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox one x mi ? Ps4 pro mu ?
    5 yıl önce açıldı
    Xbox mu ps mi
    3 hafta önce açıldı
    Pc mi Xbox mı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • X360 derim şahsen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jtaglı x360 al mümkünse E kasa olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.