Başlık bir şaka değil. Evet, ayda 179 TL. Oyun listesi:
|
Xbox'a Ubisoft+ Geldi. Ayda 179 TL
-
-
Fiyat olarak bana yüksek geldi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kafayı yemiş bunlar. Ben Game Pass'e 3 yıllık abonelik için aylık 16 lira ödedim. Ubisoft'un birbirinden kopya oyunlarına bile 17 lira vermem
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aylık 180 çok fazla. Bu kadar pahalı olması şaşırttı. Beklenen ilgiyi görmeyecekleri aşikar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ac Mirage çıkınca 1 ay kıtlanır onun harici çöp
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aynen öylee. Yoksa Ubisoft kuş tutsa ağzında yine yaranamaz bana
-
Day1 oyunlar için aylık yapıştırırız bence iyi, Ac Mirage p1-p2 90 tlye oynarız mis.
-
Gönül isterdi yerel fiyatlandırma olsun ama yapacak birşey yok.Dh ölücülüğü yapıp Nays ile 150'ye alıp birde kardeşlik ile Ac:Mirage gibi oyunlar için 1 aylık alınıp kullanılır
-
fiyat tr için güncellenmemiş olabilir?
-
Ubi+ olduğu için normal fiyat, tüm çıkan ve çıkacak oyunlar ekli olan bir sistem.
Sıkıntı ise ubi bayadır yeni oyun çıkartmadı ama yeniler geldiği gibi bu üyelik çok işimize yarayacak.
-
Yerel fiyatlandırma var zaten. Kuru 10 liradan almışlar. Yurtdışında 17 dolar
Çıktığından beri xbox kullanıcılarının %90ı almamış dünya genelinde bile begenilmedi demekki.
-
AC Mirage gibi oyunlar day1 ekleneceği için oyun çıkınca 1 aylık abone olup ardından iptal edilebilir o açıdan fena değil.
Hacı sen kimsin sana 18 euro vericeğiz Gamepass 12 euro iken derler adama..
Aylık 18 euro 180 tl ise gayet okey bu arada. Şuan Star Wars outlaws 3400 tl aq haberiniz var mı? Pcde bulabilsem alıcaktım 180 tlye üyeliği. Eğer sahip olma takıntınız yoksa (Veya oyunu deneyip almak istiyorum beğenirsem sahip olmak için alırım) diyorsanız çok güzel bir fırsat. Game pass 210 a daha çok şey veriyor ama sonuç olarak ubisoft oyunu arıyorsanız bu da güzel alternatif. Pcde olsaymış keşke.
-
Gecen yıl 179₺ yüksek bir fiyattı ama 1 yıl içinde paramız o kadar çok değer kaybetti ki şuan 179₺ aşırı iyi bir fiyat malum AAA oyunlar 3000₺ olmaya başladı. Star Wars Outlaws çıkına kadar zam gelmez umarım, 1 aylık alıp oynarız ucuza.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Haklısınız hocam hortlattığım için affola. Ama geçen yıl da AAA oyunlar 2000 civarı idi diye biliyorum. Game passın 40 tl olmasına göre tabi ki fazlaydı. Ama ubisoft mesela 10 oyun çıkarmış 2023 yılında. hadi 2-3 tanesi 2a 1000 tllik diyelim, 3 tanesi de meh oynamam diyelim. 5 adet oyun 10000 e gelirken üyelik yıllık 2160 civarına yine fena gelmiyormuş bence geçen yıl . şuan 20 binlik oyun 2 bine gibi. Tabi ki kiralıyoruz ama sonuçta deneyim eksikliği yok. Dediğiniz gibi özellikle şu an epey kelepir oldu 1 euro 10 tl gibi alıyorlar ama dolar 40-50 ye çıkarsa ubisoft plus zammı da kaçınılmaz malesef. Dediğiniz gibi bari outlawsı çıkarsa bari <3
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ağır Tank -- 5 Mayıs 2024; 22:19:47 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X