Bildirim
XBOX 360 - Kablolu Gamepad (Siyah)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Kadıköyden Kablosuz Aldım Sıfır Kutusunda 80 TL -
* Lütfen yorum yapmayınız. Sadece ciddi alıcılar yazsın.
diye özellikle belirtmiştim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdo4 -- 17 Aralık 2011; 14:54:39 >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
edit: bol şans diyelim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShalafiTr -- 22 Aralık 2011; 17:58:04 > -
Fiyatta indirim yapılmıştır. ______________________________
-
Bol şans usta, bu satış icin cok lazım olcak şans. -
Düzeltme #
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdo4 -- 31 Aralık 2011; 22:45:23 >______________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: american_camaro
Bol şans usta, bu satış icin cok lazım olcak şans.
gece gece ne güldüm yaw -
Sohbet topiğine çevirmeyin ilanı ! ______________________________
-
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
Bu yazıya bakaraktan diyorum ki bu fiyata satılması imkansız. İnternette ve İstanbul'un birçok yerinde orjinal kablosuzun fiyatı zaten 80-85 civarı -
Ürünün fiyatı yüksekken daha önce aynı üründen 2 adet 100 TL'ye sattım. Şuan indirimler geldi falan derken ucuzladı baya. Yurtdışından aynı ürünü aynı fiyata getirtirsiniz. Kablolu Slim Siyah Gamepad ORJINAL'ini daha da ucuza satan yer yok. İsterseniz mesaj yazmadan önce kısa bir araştırma yapın.
Aynı ürünün orjinali Avrupada 25-30 Sterlin arası satılıyor. Bu da 70-80 TL'ye tekabül eder. Ebay'de 40-50 Dolar arası satılıyor, bu da 80-90 TL'ye tekabül eder.
Her durumda pahalıya sattığımı kimse ama kimse söylemesin. Önce fiyat araştırması yapın. Sonra yorum..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdo4 -- 31 Aralık 2011; 18:29:39 >______________________________
-
benım ıhtıyacım var ancak oluru nedır onu bılmıyorum fiyat olarak -
fiyatı düşerse haberım olsun !!!!!!! yorum yapmak ıstemıyorum sonucta serbest piyasa ekonomisi diyelim -
quote:
Orijinalden alıntı: american_camaro
Bol şans usta, bu satış icin cok lazım olcak şans.
-
Ürün satıldı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdo4 -- 6 Ocak 2012; 12:33:39 >______________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X