ankaradan almak istiyorum nereden alabilirim (pandora ve ırmak haric)
Arkadaşlar Kinect'li bir versiyon almak istiyorum hangisini tavsiye edersiniz? İstanbul'dan alacağım dükkan tavsite ederseniz de sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: serghat
Arkadaşlar Kinect'li bir versiyon almak istiyorum hangisini tavsiye edersiniz? İstanbul'dan alacağım dükkan tavsite ederseniz de sevinirim.
kadıköy syd bilgisayar
quote:
Orijinalden alıntı: sarpcore
quote:
Orijinalden alıntı: serghat
kadıköy syd bilgisayar
Ek olarak pazarlık yapsın. :)
Arkadaşlar Sahibinden'de sırf dediğiniz firmanın 4-5 çeşit konsolu var, bunlar arasında ne fark var hepsi aynı gibi duruyor. :)
Kinect ready yazan ve kutu üstünde kamera resmi olmayanların içinde Kinect kamerası yok galiba. Ben 700 liralık olanlarda da kamera var sanıyordum tüh. :)
ps3 move ile xbox 360 kinect arasında gelip giderken videoları inceledim ve xbox 360 kinectli paket aldım iyi ki de almışım move u arkadaşta denedim kinect in yanında oyuncak kalıyor..http://www.ucuzbudur.com/xbox360-slim-250-gb-kinect-jtag-2-kol-50-oyun-hdmi-urun10501.html bu paketi almıştım videosu var sayfada gerçek mi acaba bunlar diye düşünüyordum almadan önce izlediğimde.. aldıktan sonra anladım ki bilim kurgu filmleri yavaş yavaş gerçek oluyor :)
Bide şuna oyunun içinde olacağımız bi gözlük yapsalar...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme