Şimdi Ara

Xbox 360 kol temizleme rehberi & led mod (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
9.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • T8 değil T8H lazımmış, keşke konuya yazarken dikkat etseydiniz.
     Xbox 360 kol temizleme rehberi & led mod
  • Çok yararlı bir rehber teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

T8 değil T8H lazımmış, keşke konuya yazarken dikkat etseydiniz.

gerek yok dostum ince uçlu sağlam bir tornavida bul vidanın ortasına yerlerştir o çıkıntıya baskı uygula kırılıyor al sana torx8,hayırlı olsun

• Hocam led kısmını anlatsan biraz :D Benim o şeyi kurcalamaya afedersin yemiyorda :D:d Kolu temizleme için mükemmel anlatım olmuş ama şu LED kısmını daha açıklarsan yani nasıl değiştiririz ışığı ::D
  • bence bozulana kadar kurcalamamak lazım bide koldan olmayalım
  • quote:

Doğru t vida ama h model yani ortası dolu oluyor, fakat sendomi hocamın dediği gibi kücük bir düz tornavida ile rahatlıkla orta uçları kırabilirsiniz.,

quote:

Orijinalden alıntı: Erhannylmz

Hocam led kısmını anlatsan biraz :D Benim o şeyi kurcalamaya afedersin yemiyorda :D:d Kolu temizleme için mükemmel anlatım olmuş ama şu LED kısmını daha açıklarsan yani nasıl değiştiririz ışığı ::D

Led için öncelikle smd led bulmanız lazım,
    Genelde telefon vb boardlar üzerinden çıkar
    Sonra board üzerinde yeşil ledleri lehim makinası veya sıcak hava ile söküp bunları takıyoruz fakat o boyutta devre söküp takmak biraz el alışkanlığı ister...

• quote:

Orijinalden alıntı: Konsolturk

quote:

Doğru t vida ama h model yani ortası dolu oluyor, fakat sendomi hocamın dediği gibi kücük bir düz tornavida ile rahatlıkla orta uçları kırabilirsiniz.,

quote:

Hocam led kısmını anlatsan biraz :D Benim o şeyi kurcalamaya afedersin yemiyorda :D:d Kolu temizleme için mükemmel anlatım olmuş ama şu LED kısmını daha açıklarsan yani nasıl değiştiririz ışığı ::D

Led için öncelikle smd led bulmanız lazım,
    Genelde telefon vb boardlar üzerinden çıkar
    Sonra board üzerinde yeşil ledleri lehim makinası veya sıcak hava ile söküp bunları takıyoruz fakat o boyutta devre söküp takmak biraz el alışkanlığı ister...

Hocam benim birader elektrik elektronik mezunu yapabilir mi bunu ben makinacıyım pek anlamam ondan detaylı soruyorum :D

• ne gerek var ki bunun yerine 5-10 tl ye kol için kılıf var her yeri kaplıyor sırf tuslar acık kalıyo terlmeyi ve kirlenmeyi de önlüyo
  • quote:

Hocam benim birader elektrik elektronik mezunu yapabilir mi bunu ben makinacıyım pek anlamam ondan detaylı soruyorum :D

İşlem zor değil yinede bi görüşün isterseniz,
    smt devre sökülüp takılacak derseniz anlayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konsolturk -- 30 Ocak 2013; 14:37:36 >
  • tamamdır teşekkür ettim ::))
  • Ankara'ya dönünce ortayı kırmayı deneyip sonucu yazarım, sağolun tavsiye için.

• Zaman harcamışsınız teşekkürler ama bunu yapacağız diye içine etmeyelim cihazın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sendomi

quote:

gerek yok dostum ince uçlu sağlam bir tornavida bul vidanın ortasına yerlerştir o çıkıntıya baskı uygula kırılıyor al sana torx8,hayırlı olsun

Hocam kıramadım ortalarını ya, normal tornavida ile deniyorum ittiriyorum ama yok beceremedim.

• kanırt biraz korkma birşey olmaz ben çok kez yaptım,bunuda yapamazsan ince uçlu tornavida bul tam ortaya yerleştir çevir eğer tutarsa çevirir açarsın
  • Tamamdır hallettim sonunda, eyvallah.
  • Hayırlı olsun

• Hocam led modu yapmayı planlıyorum fakat kolun garanti kapsamının dışına çıkması gibi bir olay var mı? Ayrıca eski ledleri oradan nasıl çıkaracağız?
  • Tabii ki kolunuz garanti dışı kalır, tabii kolu garantiden değiştirtebilen ben henüz görmedim malum ülkemizde her şey kullanım hatası diye baştan savılıyor.

Ledleri çıkartmak için eliniz biraz yetenekliyle lehim makinası yeterli.
  • Ledler çok iyi olmuşta temizlemek zor iş be

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.