Şimdi Ara

Xbox 360 kol temizleme rehberi & led mod (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
9.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rehber icin tesekkurler :) İstanbula doner donmez deniycem :)
  • Ben de açıp içini temizliyorum ama tüm plastik parçaları deterjan+sıcak su karışımı dolu bir kaba atıp 10-15 dk bekliyorum.Şimdiye kadar en ufak deformasyona rastlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GranTurismo

Ya ben joystickimi güzel güzel kullanıyordumda şimdi yeni joystick aldığımda farkettim benim ve 'den klik sesi gelmiyo(geliyoda yeni joystick kadar değil ). Birde tuşu ağır basmakla sanki bastıktan sonra yapışıcakmış gibi tam kelimelerle tarif edilemeyen bir his bırakıyo acaba kirden falanmı ? Temizlediğimde geçecekse açayım kolu. Yoksa hiç uğraşmayayım

biz 2. el gelen kolları temizliyoruz, genelde x,b,a,y tuşlarından bir kısmı bahsettiğiniz şekilde biraz geç yerine geliyor bunun sebebi çoğunlukla tuşun içinde bulunduğu kısımdaki pislik oluyor
    Kolu açıp oraları tuş yuvalarını iyice temizlerseniz geçer,
    lb ve rb tuşlarında klik sesi kol boardundaki switchten geliyor modele göre farklılıklar olabilir çünkü bir kaç farklı kol boardu mevcut.

• quote:

Orijinalden alıntı: Konsolturk

quote:

Orijinalden alıntı: GranTurismo

Ya ben joystickimi güzel güzel kullanıyordumda şimdi yeni joystick aldığımda farkettim benim ve 'den klik sesi gelmiyo(geliyoda yeni joystick kadar değil ). Birde tuşu ağır basmakla sanki bastıktan sonra yapışıcakmış gibi tam kelimelerle tarif edilemeyen bir his bırakıyo acaba kirden falanmı ? Temizlediğimde geçecekse açayım kolu. Yoksa hiç uğraşmayayım

biz 2. el gelen kolları temizliyoruz, genelde x,b,a,y tuşlarından bir kısmı bahsettiğiniz şekilde biraz geç yerine geliyor bunun sebebi çoğunlukla tuşun içinde bulunduğu kısımdaki pislik oluyor
    Kolu açıp oraları tuş yuvalarını iyice temizlerseniz geçer,
    lb ve rb tuşlarında klik sesi kol boardundaki switchten geliyor modele göre farklılıklar olabilir çünkü bir kaç farklı kol boardu mevcut.

anladım o dediğim yerine geç gelme sorunu sadece X'te var oda temizleyince hallolur umarım

• Kırmızı led değişik olmuş ama psikolojik olarak 3K ya itiyor ben istemem
  • arkadaşlar ben kolu açtım boardı sökmeye çalıştığımda üst taraf kalkıyor allta kulaklık girişi olan yer kalkmıyor ne yapabilirim

edit:boardı zorlarken ikiye ayrıldı siz siz olun sakın zorlamayın öyle kalsın bence ellemeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardack -- 20 Temmuz 2011; 17:21:55 >
  • Benim kollardan birisi takılıp duruyor. Bu şekilde kurtarabilirmiyiz, akşama bir deneyeyim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum bugün 2 gamepad'imide tam söylediğin şekilde temizledim hatta birazda dış kabını cifle temizledim yeni almış gibi oldu Hatta XYAB tuşlarındaki yapışkanlıkta gitti ilk aldığım gün gibi çalışıyo Keşke şu RB ve LB'yede çözüm bulabilsem ya. Aslında birşey olduğu yokta diğer kolda klik sesi gelipte bunda gelmeyince insan ister istemez kafaya takıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: theraptorx

Benim kollardan birisi takılıp duruyor. Bu şekilde kurtarabilirmiyiz, akşama bir deneyeyim :)

benim takılan kolu temizledim güzelce şuan harika:D sadece kıtır kıtır ses geliyor l1 r1 den onu nasıl çözerim plastik oturmadımı tam
  • çok rehber hazırlayan birine benziyorsunuz. ve bu rehber çok güzel ve faydalı olmuş.
    lakin size bir tavsiyem var
    fotoğrafları çektiğiniz makine gayet kaliteli ama internete yüklemeden önce pixresizer gibi bir programla daha küçük boyutlara getirmeniz. hem upload zamanınız kısalır. hemde simage'leri yeni sekmede açtığımızda yüklenme süreleri çok uzun olmaz. tabi fotoğrafları jpeg formatında kaydetmeyi unutmayın

edit: hatta genişliğini 720 falan yapıp simage yapmadan normal image koduyla da paylaşabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paint It Black -- 22 Ağustos 2011; 6:53:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paint It Black

çok rehber hazırlayan birine benziyorsunuz. ve bu rehber çok güzel ve faydalı olmuş.
    lakin size bir tavsiyem var
    fotoğrafları çektiğiniz makine gayet kaliteli ama internete yüklemeden önce pixresizer gibi bir programla daha küçük boyutlara getirmeniz. hem upload zamanınız kısalır. hemde simage'leri yeni sekmede açtığımızda yüklenme süreleri çok uzun olmaz. tabi fotoğrafları jpeg formatında kaydetmeyi unutmayın

edit: hatta genişliğini 720 falan yapıp simage yapmadan normal image koduyla da paylaşabilirsiniz

Yorum ve tavsiye için teşekkürler,
    Fotoğraf pek anlamadığım bir olay,detaylar gözüksün diye makinanın en yüksek detay ayarıyla çekmiştim,
    resimlerin yüklemesi uzun sürünce tekrar çekim yapayım dedim fakat bu seferde zoom yapıldıgında netlik azalıyordu,programsal olarak çözünürlüğü düşürürsek detay azalmaz mı?

• Detay azalmaz sadece konuda daha goze hos gelır sımage tag`ı ıle paylasırsan ve resımlerın yuklenme surelerı kısalır.

Ayrıca her turlu resım ıcın Photoshop programını kullanmanı onerırım. Hem resımlerın boyutunu kayıpsız kucultur hemde resımler uzerınde her turlu oynama yapabılırsın.
  • Rehber için teşekkürler.Gerçekten faydalı bir paylaşım.Bilginiz varsa birşey danışmak istiyorum peki ben, butonlarının arkasından bir led aydınlatma yapabilir miyim? Olursa oraya nasıl bağlayabilirim?
    Edit: Buldum ancak nasıl yapacağımı hala anlamış değilim. Gözatmak için klik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMEA -- 23 Ağustos 2011; 4:04:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Affliction
    Ama bence en ideali gamepad'i tuz ruhu dolu bir kaba atıp 1 hafta bekletmek.

Tabi gamepadi bıraktığın yerde bulabilirsen
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.R.U.I.S.E.R

quote:

Orijinalden alıntı: Affliction
    Ama bence en ideali gamepad'i tuz ruhu dolu bir kaba atıp 1 hafta bekletmek.

Tabi gamepadi bıraktığın yerde bulabilirsen

• Hayatta yapamam ben kesin aletin beyinciğine falan hallederim çalışmaz ondan sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMEA

Rehber için teşekkürler.Gerçekten faydalı bir paylaşım.Bilginiz varsa birşey danışmak istiyorum peki ben, butonlarının arkasından bir led aydınlatma yapabilir miyim? Olursa oraya nasıl bağlayabilirim?
    Edit: Buldum ancak nasıl yapacağımı hala anlamış değilim. Gözatmak için klik

Bu işlem baya zorlu, çok zaman ve ince işçilik istiyor,
    Drilliniz ve el alışkanlığınız yoksa denemeyin derim.

• Led işini denemeyi düşünüyorum
  • Beyler an itibariyle su gamepadi siparis ettim ama kafamda bazı soru işaretleri var mesela bu şekilde böyle kutuda gelmiyormuş türkiye'ye bu ürün pc alıcısıyla beraber fake yada orjinal oldugunu anlamanın bi yolu varmıdır birde bandrol felan dediler yansanayi ürünlere cakma bandrol yapamazlarmı ki ? bu arada türkiye'ye gelmiyor olayını 5 ay gibi bi süre önce duydum bu şekilde pc alıcısıyla kutuda şu an nedir durum bilmiyorum

ürün budur koydukları resimler orjinaldir tabiki ;

http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/microsoft-xbox360-amp-pc-wireless-controller-62874225

• Torx8 tornavida aldım dediğiniz gibi ama gamepadi açamıyorum.
    Gamepaddeki vidaların ortasında hafif bir yükseklik var, T8 içine oturmuyor.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.