Xbox 360 Konsol Güvenliği İçin Öneriler Malum bu sıralar gözbebeğimiz olan xbox 360 lar birer birer arızalanmaya başladı..Acaba bunları engellemenin bir yolu yokmu dur..Örneğin çok ısınmaması için arkasına ek fanlar takılması (Yurt Dışında Satılıyor..)...Yada hat korumalı bir ups ile xbox 360 ı hem elektrik dalgalanmalarından hemde adsl hattındaki parazitlerden koruyabiliriz.. Acaba bu önlemleri alarak bu arızaları oluşmadan önliyebilirmiyiz...Herkes önerilerini yazsın..Malum xbox 360 ın garantisi olmayan bir ülkedeyiz...
abi benim cihazım gelince ups'siz pirize takmam bence herkezin alması şart şöle 800 yada 100kv baya ii olur zaten bence makinanın pert olmasındaki neden iice ısındıktan sonra en ufak voltaj dalgalanmasından zınngg çakılıyoo
Milletin xbox 360 nasıl arızalanıyor benimkinde arıza marıza yok çok ballıyım nazar değmesin ama benimki core paketti harddisk falan sonradan aldım belki premium olanlarda bi sorun vardır?
quote:
Orjinalden alıntı: sos05
Milletin xbox 360 nasıl arızalanıyor benimkinde arıza marıza yok çok ballıyım nazar değmesin ama benimki core paketti harddisk falan sonradan aldım belki premium olanlarda bi sorun vardır?
ÇOK BÜYÜK KONUŞMA DÜN LİVE DE BENİMKİDE AYLAR SONRA 1 KEZ DONDU
Live da donabilir, baglantı sorunları, yada oyun oynarken bir msg yada baska bişey gelince arada donabiliyor. Ben en az 40 kişi tanıyorum hiçbirinde arıza yok..Arıza yaşayanlar nette heryere yazdıgı için sayı fazla görünüyor.Aslında oranlar düşünülen oranlarda
quote:
Orjinalden alıntı: korayg
Live da donabilir, baglantı sorunları, yada oyun oynarken bir msg yada baska bişey gelince arada donabiliyor. Ben en az 40 kişi tanıyorum hiçbirinde arıza yok..Arıza yaşayanlar nette heryere yazdıgı için sayı fazla görünüyor.Aslında oranlar düşünülen oranlarda