Şimdi Ara

Xbox 360 Konsol Güvenliği İçin Öneriler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xbox 360 Konsol Güvenliği İçin Öneriler
    Malum bu sıralar gözbebeğimiz olan xbox 360 lar birer birer arızalanmaya başladı..Acaba bunları engellemenin bir yolu yokmu dur..Örneğin çok ısınmaması için arkasına ek fanlar takılması (Yurt Dışında Satılıyor..)...Yada hat korumalı bir ups ile xbox 360 ı hem elektrik dalgalanmalarından hemde adsl hattındaki parazitlerden koruyabiliriz.. Acaba bu önlemleri alarak bu arızaları oluşmadan önliyebilirmiyiz...Herkes önerilerini yazsın..Malum xbox 360 ın garantisi olmayan bir ülkedeyiz...

• abi benim cihazım gelince ups'siz pirize takmam bence herkezin alması şart şöle 800 yada 100kv baya ii olur zaten bence makinanın pert olmasındaki neden iice ısındıktan sonra en ufak voltaj dalgalanmasından zınngg çakılıyoo
  • Milletin xbox 360 nasıl arızalanıyor benimkinde arıza marıza yok çok ballıyım nazar değmesin ama benimki core paketti harddisk falan sonradan aldım belki premium olanlarda bi sorun vardır?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sos05

Milletin xbox 360 nasıl arızalanıyor benimkinde arıza marıza yok çok ballıyım nazar değmesin ama benimki core paketti harddisk falan sonradan aldım belki premium olanlarda bi sorun vardır?

ÇOK BÜYÜK KONUŞMA DÜN LİVE DE BENİMKİDE AYLAR SONRA 1 KEZ DONDU
  • Live da donabilir, baglantı sorunları, yada oyun oynarken bir msg yada baska bişey gelince arada donabiliyor.
    Ben en az 40 kişi tanıyorum hiçbirinde arıza yok..Arıza yaşayanlar nette heryere yazdıgı için sayı fazla görünüyor.Aslında oranlar düşünülen oranlarda
  • quote:

Orjinalden alıntı: korayg

Live da donabilir, baglantı sorunları, yada oyun oynarken bir msg yada baska bişey gelince arada donabiliyor.
    Ben en az 40 kişi tanıyorum hiçbirinde arıza yok..Arıza yaşayanlar nette heryere yazdıgı için sayı fazla görünüyor.Aslında oranlar düşünülen oranlarda

KORAYCIM DOĞRU SÖYLÜYORSUNDA BİZ ÖNLEMİ ALALIM..KONSOLLARI KORUMAYA ALALIM BENCE..TÜRKİYEDE ELEKTRİĞİ GİBİ HERŞEY SORUN...

BU ARADA NORMAL PC KASA FANLARINDAN XBOX360 ARKASINA Bİ SOĞUTUCU YAPACAM..BAKALIM İŞE YARAYACAKMI

• 110V çıkışa da sahip (içinde çevirici barındıran) bir UPS var mı?
    var diye duydum ama nerden temin edilir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox 360 İçin En İdeal Tv?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İŞTE OLAY BUDUR BEYLER...BÖYLE Bİ SİSTEM İLE SORUNSUZ OYUN KEYFİ..

http://gaming.hexus.net/content/item.php?item=4329
  • Baktımda cihazıma kıyamam ben.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kumanda

Baktımda cihazıma kıyamam ben.

O BİZE KIYIYOR AMA
  • Dili yok zavallının. Sordun mu niye kıymış.
  • ANLADIĞIM KADARIYLA YASAL OLMAYAN BİR ÜLKEDE ZORLA ÇALIŞTIRILDIĞI İÇİN KIZMIŞ...BİZİ CEZANLANDIRIYOR AKLI SIRA..
  • O zaman bizede kıyardı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.