Şimdi Ara

XBOX 360 küçük işlemcileri ertelendi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nisan ayında Microsoft ile XBox 360'ın işlemcilerini üreten Chartered Semiconductor Manufacturing bir anlaşma imzalamıştı ve bu anlaşma uyarınca 2007'nin ilk çeğreğinden başlayarak üretilen XBox 360'larda kullanılan işlemciler 90 yerine 65 nm olacaktı. Şu anda bu tarih 2007 ortalarına kadar ertelenmiş durumda. İşlemcilerin küçülmesi ile birlikte X Box 360'larımızın daha az ısınacağı ve konsol fiyatlarının da düşeceği belirtiliyor.

kaynak:trgamer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RafiQ_Shia -- 27 Aralık 2006; 11:01:21 >

• Bizim gibi XBOX360 sahipler için bir şey farketmiyor ama yeni alacaklar için kötü haber :(
  • iyi oldu insallah hic 65 mm e gecemezler
  • geçsinlerki biz daha ucuza alalımdaha iyi bir fikir hemde kırmızı ışık sorunuda büyük bir ölçüde azalır gibime geliyor (ısınmadan dolayı oluşan) çünkü ben x360 almak istiyordum neyse iyi bir haber en azından. Ertelenmeseydi daha iyi olurdu
  • quote:

Orjinalden alıntı: lordvader_cagri

geçsinlerki biz daha ucuza alalımdaha iyi bir fikir hemde kırmızı ışık sorunuda büyük bir ölçüde azalır gibime geliyor (ısınmadan dolayı oluşan) çünkü ben x360 almak istiyordum neyse iyi bir haber en azından. Ertelenmeseydi daha iyi olurdu

+1
  • kanuni dostum ms bence bir ihtiyaç sezinledi ve bu küçük işlemciliyi eninde sonunda çıkartacak, ms e göre bu işin karı daha az maliyet li işlemci ce otomatikmanda ve az malıyet konsol fiyatına yansıyacak yani biz oyunseverlere birde bizim için bir artı yön daha var makına az ısınacağı için herhangi bir problem yaşamadan oyunları kafamız rahat şekilde oynayabileceğiz,ben şahsen eretelenmesiene üzüldüm çünkü bu küçük işlemciliden bir tane alacağım oyunlar zaten hazır elimde
  • Ben zaten 2007 ortasına kadar beklemiyordum 65nm işlemcili Xbox360'ları.
    Belki başka yenilikler de düşünüyo olabilirler. Komple Başka Renk Xbox360'lar yada 100GB Harddiskli Xbox360'lar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox 9.nesil kontroller
    4 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.