Şimdi Ara

XBOX 360 la 1 gece (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fazla beklentiler içine girmişsin sen ondan dır.....
  • hayırlı olsun kardeş
  • DiRT 2 oynamamış organizma kalmamalı bence xbox sahibi... ben hayatımda böyle birşey görmedim

ayrıca konsol ayarlarında 1920x1080'e ayarladığına emin ol... mesela ben aldığımda öyle değildi çünkü...
  • O fiyatı arcadeye bende versem bende sabahlardım Hayırlı olsun
  • Ne hallere düştük ya.Adam x360'ı ile geçirdiği günlük gibi yazmış.Hey Allah'ım

NOT:Burası oyun bölümü değil.Oyunları yazmışsın yok çok iyi yapay zeka, çok iyi grafik falan..Tövbe yav

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dudewithafez -- 7 Eylül 2010; 19:17:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kazekage*

Ne hallere düştük ya.Adam x360'ı ile geçirdiği günlük gibi yazmış.Hey Allah'ım

NOT:Burası oyun bölümü değil.Oyunları yazmışsın yok çok iyi yapay zeka, çok iyi grafik falan..Tövbe yav

Arkadaşa forum kuralları hakkında biraz bilgi vermen gerek tabii ki ama önce bi imzanın boyutunu düzelt be hacı.
  • sakin ol şampiyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: anLcbN

quote:

Arkadaşa forum kuralları hakkında biraz bilgi vermen gerek tabii ki ama önce bi imzanın boyutunu düzelt be hacı.

quote:

OKUDUNMU YOKSA...oysa ki ben bu yazının devamında okumadığını anlatacak bir yazı bekliyordum....vah vah neden okudun ki..çok mu ilgini çekti...sonrada araya bi laf ta ben sokayım gitsin dedin...gelip 2-3 kelam saçmaladın demi...olur böyle şeyler takma hocam

bu oyun bölümü nerde arkadaşlar...ben buranın xbox 360 oyunlarının bulunduğu sayfa sanarak açtım...burası ne bölümü ..yokmu bir bilene danışalım..

üstelik ilk yazdığın çok ayıp arkadaşım..xbox 360ı ile geçirdiği günlük demişsin..geçirdiğim günlük felan yok hocam nerden çıkardın bunuben bişey anlamadım bu cümleden..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi red00 -- 7 Eylül 2010; 19:55:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Physicist_

Başlık sakat
    Hayırlı olsun

• quote:

quote:

Abicim üst konular neden var.Araştırıp öğrenmek gerek dimi.Ha bu arada imzam normal şekilde görüldüğü üzere...
  • quote:

quote:

quote:

Abicim üst konular neden var.Araştırıp öğrenmek gerek dimi.Ha bu arada imzam normal şekilde görüldüğü üzere...

burası hangi bölüm yaw onu da söle bari

• Burası Xbox360 ''Konsolu'' hakkında açılan bölüm.Buraya x360 hakkındaki haberler,gereğe göre çıkacak oyunlar yazılır.Burası günlük bölümü değil maalesef
  • quote:

Burası Xbox360 ''Konsolu'' hakkında açılan bölüm.Buraya x360 hakkındaki haberler,gereğe göre çıkacak oyunlar yazılır.Burası günlük bölümü değil maalesef

yok ya...tüh ..bende burası günlük bölümü sanmıştım....saçma saçma yazı yazıp insanı germe arkadaşım...bırak buna adminler karar versin...üstelik burası 360 konsol oyun bölümğü...ve bende oyunlar hakkında kendi yorumumu yazarım ..buda seni bağlamaz...bağlar diyorsan adminlik için başvur...Herkes kendisini diktatör sanıyor...Adminler var millet vekili var başbakan var...adam çıkmış ülkeyi ben kurtaracam diyor...bırak bu işleri bence...git bi siyasal bölüme yazıl sen
  • Hocam hem korsan oyun kullaniyorsun,hem de seni elestirenlere kiziyorsun..!! Oyunlara para versen icim yanmayacak..Tamam Xbox sahibi olmussun güzel hayirli olsun ama arkadasin dedigi gibi günlük yazmana da gerek yok..Herkes Xbox`la gecirdigi günü yazsa burasi cocuk parkina döner..!!

Insallah korsan oyun olayini tamamen birakirsin..!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: RayLeigh~`

Hocam hem korsan oyun kullaniyorsun,hem de seni elestirenlere kiziyorsun..!! Oyunlara para versen icim yanmayacak..Tamam Xbox sahibi olmussun güzel hayirli olsun ama arkadasin dedigi gibi günlük yazmana da gerek yok..Herkes Xbox`la gecirdigi günü yazsa burasi cocuk parkina döner..!!

Insallah korsan oyun olayini tamamen birakirsin..!!

ben yeni almışım ...ilk gün yaşadıklarımı anlatmam da gayet doğal...hiç bi yerde ben korsan kullanıyorum ya da sizler de kullanın gibi kelime yok..korsan kullananları öldürelimmi..ya da..korsan kullanan sessiz mi kalmalıdır...bu nasıl mantık anlamadım...sen korsan kullanıosun hemde konuşuyorsun diyor resmen...olur hacı ...kızılay meydanına çıkalım taşlayın o halde....akşam akşam strese sokuyorsunuz insanı..madem hoşunuza gitmiyor bazı yazılar....ne diye her konuya zıplayıp cevap verme ihtiyacı duyuyorsunuz...madem oyunlara para veriyorsunuz vermeyenlerle neden muhattap oluyorsunuz? beni eleştirenlere kızmam ben .... eleştirinin hakkını verene eyvallah derim...fakat gereksiz yazıların anlamı yok ...benim bu konuyu başka bir yere yazamayacak olmamın farkında olarak hala ısrarla burası yeri değil derse birisi eleştiriden çok post kasmaya girer bu iş..üstelik herkes xboxla geçirdiği günü yazmaz merak etme sen...senden çekinir sayar severler seni...:) ya bende mi yanlış var bizim insanımız mı çok pinpirikli...anlayamıyorum gerçektenxbox 360 la ilk aldığı gün neler yaptığını anlatmaya çocuk parkını örnek göstererek sen çocuklaşıyorsungüzel şeyleri paylaşmanın çocuklukla alakası varsa sen şu an yanlış yerde yanlış yazılar yazıyorsun..bence burasının bir konsol bölümü olduğunu unutan arkadaşlara sadece şunu söylüyorum....oyunu oynarsınız kapatırsınız..sonra tekrar açar oynarsınız...hayat oyun değildir...ve asla geriye dönüş şansınız olmaz...o yüzden burda bişeyler öğretmeye kalkmayalım birbirimize...herkes kendini CİN zanneder....kimse kendine saf demez....Sadece kendimizi akıllı sanmaktan vazgeçmeliyiz...Oyun konsol bölümünde benden siyasal bölümlerle ilgili konular ya da çıkacak bir oyunun ana konusu senaryosu gibi şeyleri beklemek bir gaflet olur...sonuç olarak bayramın arifesinde kalpleri kırmayalım...hepimiz kardeşiz..kardeşlik çerçevesinde burası da eğlenceli yazıların bulunduğu bir konsol bölümü olmalıdırkonsol bölümü olarak kan kaybının bazı nedenlerini şimdi daha iyi anlıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi red00 -- 7 Eylül 2010; 21:59:40 >

• adam geow2 nin grafiklerine iyi değil dedi
  • bin sürü oyun yazmışsın buda korsan kullandığını göstermezmi? ilk günden o kadar oyun alan kimse yoktur
  • abi seviştin mi konsolla naptın sen o nasıl başlık öyle
  • Bende bu gece Slim'im ile akmayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Physicist_

Başlık sakat
    Hayırlı olsun

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.