Şimdi Ara

XBOX 360 la 1 gece (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bluepower

bin sürü oyun yazmışsın buda korsan kullandığını göstermezmi? ilk günden o kadar oyun alan kimse yoktur

adam fw attırdım demiş zaten okursan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bluepower

bin sürü oyun yazmışsın buda korsan kullandığını göstermezmi? ilk günden o kadar oyun alan kimse yoktur

buna güldüm harbiden ya adam zaten ben orjinal kullanıyorum demiyo ki

Bu arada aynı monütörden bende alıcam tavisye diyomusun?19 var şuan küçük geliyo bana büyüklüğü nasıl

• usta reach oynadıysa live a girme derim ban yersin direk parana yazık olur
  • aramıza bi kardeşimiz gelmiş adam iyi niyetiyle bişeyler yazmış ne kadar güzel... bu hoşgörüsüzlük iye anlamıyorum ki yok gunluk diilmiş yok bilmemne, çok ayıp kardeşim biraz hoşgörü biraz anlayış çok zor birşey diil. dostum hayırlı olsun yeni konsolun . şahsen bende ilk oynayışımda senin gibi innaılmaz keyif almıştım , şimdi hala yeni oyunlarda aynı keyfi alıyorum zamanla achievmentlarada önem veriyosun ama hepsi bir yana orjinal oynadığın zaman onilne zevkini anlatamam, halo call of duty serileri özellikle tavsiye ederim... iyi oyunlar kardeşim.
  • dogru karar vermişsın ..güle güle kullan...
    ama bir oyunu bitirmeden ötekine başlama...
    en azindan bir oyuna 1 kaç bölümlük şans tanı.
    yoksa çabuk bıkarsın...
    ...sen gow u pc ye çıkan kendi sistemin ilemi kıyasladın kötü dedin.
    slı qad core led tv uçuk bir sistemmi var sende ...bu oyunun ilkini güncel en baba sisteme kur xbox ın 10 da biri etmez.......sindire sindire git....zamanla farkı sende hissedeceksin...
    birde her şeyi açık açık deme süzerek kendini ifade et şu an forum buna hazır degil...
    ne demek istedigimi anladın........
  • quote:

Orijinalden alıntı: red00

....dün itibariyle xbox arcade pack aldım..550 liraya felan geldi 12 taksitle vakıfbanka....yanında 13 oyun ve hdmı kablosuda aldım hepsi 575-- 12 taksit.......vade farkıda vardı.....alet firmware edildi...sonra doğru vatana koştum ...bir de monitör aldım full hd....

yanlız bir şey sormak istiyorum...bu full hd görüntüyü hdmı ile alıyorum...bazı oyunların grafik kalitesi düşük geldi bana ....mesela crack down 2 yi oynadım ...5 para etmez bir oyun....Pc deki just cause felan bombalar bu oyunu....beğenmedim açıkçası...beni en etkileyen oyunlardan birisi wc2010 daki arena mod....o ne görüntüdür öyle....dehşetül vahşet

alan wake oynadım gece 3 sularında.......saati özellikle belirttim ki korkumun tavan yaptığı anları siz de anlayın diye....

alan wake grafikleri çok muhteşem olmasada aksiyon gerilim tavan yapmış resmen(bende grafik öyle ahım şahım değil

gears of war 2 oynadım ...oda güzel oyun....grafiklerine muhteşem diyemiyeceğim(bende ki görüntüden mi aceba ...yoksa oyun mu öyle).....

gelelim ufc ve night fight round 4 e
    işte grafik budur bence ikisine de çok uğraşılmış apaçık ortada...çok keskin görüntüleri var...

dantes infernoya hayran kaldım...sanki bir god of war kokusu aldım....

dark siders....spiderman grafikleriyle yapılmış gibi ama o da etkileyici...
    olay oyun red dead redemption....yok böyle bir şey

grafik oynanabilirlik..yapay zeka ...çevreyle etkileşim.....10 numaraaaa..

forza diye bir oyun aldım ama 2.dvdsi yok...1.sini tak oynarsın dedi...bazen 2 yi istiyor ...anlamadım...oyunu çok beğendim....belki yanlış ya da bu çocuk salak felan diyebilirsiniz ama bana nfs prostreeti hatırlattı biraz...

super street fighteri oynadım ama süper ve ultra comboları yapamıyorum kolla....pc de klavyede öttürüyordum..bunda yapamıyorum bir yolu var mı acep...

gta 4 e biraz baktım PC ile arasında pek bir fark göremedim...

halo reach gerçekten çok aksiyonlu bir oyun....yağmur yağarken yerdeki suların gerçekliği muhteşem

oooo saat 5:30 olmuştu....hemen yatağa geçtik...ikimizde uykuya daldık:) güzel bir geceydi

öncelikle hayırlı olsun,

2005 kasım da çıkan bir cihaz kendisi , yani yaklaşık 5 yıl oluyor,
    grafiksel anlamda doruk noktasında olan oyunlar da var , normal oyunlarda var,
    ama kalkıp geow2 ye alan wake'e laf atman , grafikler sarmadı falan demen ya monitörünün dandikliğini gösterir ya da senin oyundan anlamadığını... nfs ile forza motorsports 3'ü karşılaştırman trajikomik çünkü biri arcade bir oyun diğeri simulasyon, gelmiş geçmiş en iyi simulasyon oyunu forza 2 ve 3tür, ayrıca nfs pro street'de nfs serisinin en berbat oyunudur ;) halo reach demişsin, ben orjinalini sipariş ettim o yüzden birşey diyemeyeceğim grafiksel anlamda, ama oyunun 1,5 milyon önsipariş aldığını söyleyebilirim...

• quote:

Orijinalden alıntı: spawn1984

quote:

....dün itibariyle xbox arcade pack aldım..550 liraya felan geldi 12 taksitle vakıfbanka....yanında 13 oyun ve hdmı kablosuda aldım hepsi 575-- 12 taksit.......vade farkıda vardı.....alet firmware edildi...sonra doğru vatana koştum ...bir de monitör aldım full hd....

yanlız bir şey sormak istiyorum...bu full hd görüntüyü hdmı ile alıyorum...bazı oyunların grafik kalitesi düşük geldi bana ....mesela crack down 2 yi oynadım ...5 para etmez bir oyun....Pc deki just cause felan bombalar bu oyunu....beğenmedim açıkçası...beni en etkileyen oyunlardan birisi wc2010 daki arena mod....o ne görüntüdür öyle....dehşetül vahşet

alan wake oynadım gece 3 sularında.......saati özellikle belirttim ki korkumun tavan yaptığı anları siz de anlayın diye....

alan wake grafikleri çok muhteşem olmasada aksiyon gerilim tavan yapmış resmen(bende grafik öyle ahım şahım değil

gears of war 2 oynadım ...oda güzel oyun....grafiklerine muhteşem diyemiyeceğim(bende ki görüntüden mi aceba ...yoksa oyun mu öyle).....

işte grafik budur bence ikisine de çok uğraşılmış apaçık ortada...çok keskin görüntüleri var...

forza diye bir oyun aldım ama 2.dvdsi yok...1.sini tak oynarsın dedi...bazen 2 yi istiyor ...anlamadım...oyunu çok beğendim....belki yanlış ya da bu çocuk salak felan diyebilirsiniz ama bana nfs prostreeti hatırlattı biraz...

super street fighteri oynadım ama süper ve ultra comboları yapamıyorum kolla....pc de klavyede öttürüyordum..bunda yapamıyorum bir yolu var mı acep...

halo reach gerçekten çok aksiyonlu bir oyun....yağmur yağarken yerdeki suların gerçekliği muhteşem

oooo saat 5:30 olmuştu....hemen yatağa geçtik...ikimizde uykuya daldık:) güzel bir geceydi

öncelikle hayırlı olsun,

ama kalkıp geow2 ye alan wake'e laf atman , grafikler sarmadı falan demen ya monitörünün dandikliğini gösterir ya da senin oyundan anlamadığını... nfs ile forza motorsports 3'ü karşılaştırman trajikomik çünkü biri arcade bir oyun diğeri simulasyon, gelmiş geçmiş en iyi simulasyon oyunu forza 2 ve 3tür, ayrıca nfs pro street'de nfs serisinin en berbat oyunudur ;) halo reach demişsin, ben orjinalini sipariş ettim o yüzden birşey diyemeyeceğim grafiksel anlamda, ama oyunun 1,5 milyon önsipariş aldığını söyleyebilirim...

arkadaşlar bana hayırlı olsun ,güle güle kullan diyen arkadaşların hepsinin iyi niyetlerinden dolayı,, teşekkür ettiğimi bildirmek istiyorum..

geow 2 ye laf etmem olanaksız..şimdi geow 1 i pc de oynamış biri olarak(full olarak oynadım)...bu oyunun grafiksel olarak diğerinden çok üstün olmadığını gördüm...yoksa zaten oyunun grafikleri muhteşem ona lafım yok...sadece beklenti olayıdır bu hocam...benim beklentim belki çok yüksekti..ondan dolayı olabilir...alan wake de kullanılan motor farklı bir motor olduğu için sanırım gözüme değişik geldi...forzaya gelince similasyon demişsin fakat girdiğim her yarışı kazanıyorum ilk oynamama rağmen....neyse bunlar kendi yorumlarım..üstelik prostreette simülasyon öğrelerininde bulunduğunu hatırlatmak isterim..yinede eleştirin için teşekkür ederim...gayet saygı çerçevesinde bir eleştiri...

• usta her yerışı kazanıyorum diyorsun ama o oyunu ilk oynayışında sana en ufak zorluk çıkartmıyor zaten... binbir türlü yardımcı özellik açıyor rakip zorluu da düşük oluyor sen onları bir ayarla... zaten oyunda ilerledikçe yeri gelecek viraj bile dönemeyeceksin
  • Slime bi fw gelsin bende yüklenicem ilk günden zorlamaya gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miex

abi seviştin mi konsolla naptın sen o nasıl başlık öyle

Forumda konsolları sex objesi olarak görüyorlar artık. Haftalar önce açılan "Playstation'a kardeş geliyor." başlığı ve şimdiki "Xbox'la bir gece." başlığı...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: spawn1984

quote:

öncelikle hayırlı olsun,

arkadaşlar bana hayırlı olsun ,güle güle kullan diyen arkadaşların hepsinin iyi niyetlerinden dolayı,, teşekkür ettiğimi bildirmek istiyorum..

geow 2 ye laf etmem olanaksız..şimdi geow 1 i pc de oynamış biri olarak(full olarak oynadım)...bu oyunun grafiksel olarak diğerinden çok üstün olmadığını gördüm...yoksa zaten oyunun grafikleri muhteşem ona lafım yok...sadece beklenti olayıdır bu hocam...benim beklentim belki çok yüksekti..ondan dolayı olabilir...alan wake de kullanılan motor farklı bir motor olduğu için sanırım gözüme değişik geldi...forzaya gelince similasyon demişsin fakat girdiğim her yarışı kazanıyorum ilk oynamama rağmen....neyse bunlar kendi yorumlarım..üstelik prostreette simülasyon öğrelerininde bulunduğunu hatırlatmak isterim..yinede eleştirin için teşekkür ederim...gayet saygı çerçevesinde bir eleştiri...

Hocam birde difficultu experte ayarla debriyajdı vitesti vs bütün asistanları kapa öyle oyna bakalım birde :D şöyle 1 sezonu bitir hele sonra anlıyorsun oyunu

quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

quote:

Forumda konsolları sex objesi olarak görüyorlar artık. Haftalar önce açılan "Playstation'a kardeş geliyor." başlığı ve şimdiki "Xbox'la bir gece." başlığı...

Çok iyi yakalamışsın hocam iki konu başlığını birlikte düşününce net bi tespit olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

quote:

yarıldım gece gece
  • hay sen çok yaşa.ne güldüm yahu
  • başlığa bak ya.. gözümde xboxla yatan bi tip canlandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: StubB

Hayırlı Olsun Dead Rising oyna Bende yeni aldım sayılır başından kalkmıyorum.Günde 10 saat oynadığım bile oluyor.Çok güzel cihaz

(yanlış anlaşılma olmasın arkadasın xboxa yönelik tamamen)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackson Teller -- 11 Eylül 2010; 17:55:03 >

• İlk günden bu kadar kastırmasaydın makinayı.
  • Arkadaş hayallerine ulaşmışken xbox 360dan ayırmışlar süresiz uzaklaştırılmış.Ama bu aşkın sonunun iyi olmuyacağı belliydi...
  • daha önce kirletilmiş mi makina dikkat etseydin
  • xboxla bir gece? çirkin xbox yoktur az vokta vardır. son 1 yılda bu forumun aykusu ortalama 80 i bulmaz. xboxla bir gece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iyi aile robotu babür

xboxla bir gece? çirkin xbox yoktur az vokta vardır. son 1 yılda bu forumun aykusu ortalama 80 i bulmaz. xboxla bir gece.

AYKU ne kardeş..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.