Şimdi Ara

Xbox 360 Oyun Demoları Download Linkleri (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
701
Cevap
1
Favori
53.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: action_figure

quote:

Orjinalden alıntı: aL3n.

quote:

abi başka nba live 2009 demo linki verebilecek kimse yokmu?yukardaki demo sorunlu :(

Bi sorunu yok kendim çektim yazdım oynadım öyle koydum.

yüklemeyin bence demoyu arkadaşlar şimdilik.arkadaşın iyi niyetli olduğundan şüpheliyim.

Yazdığınız sözlere dikkat edin !

Sizlerde olan problem herkezde olucak diye birşey yok, önce doğru düzgün yazın ve tekrar'dan yorum yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScRyedd -- 10 Eylül 2008; 23:47:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ScRyedd

quote:

quote:

quote:

abi başka nba live 2009 demo linki verebilecek kimse yokmu?yukardaki demo sorunlu :(

Bi sorunu yok kendim çektim yazdım oynadım öyle koydum.

yüklemeyin bence demoyu arkadaşlar şimdilik.arkadaşın iyi niyetli olduğundan şüpheliyim.

Yazdığınız sözlere dikkat edin !

Sizlerde olan problem herkezde olucak diye birşey yok, önce doğru düzgün yazın ve tekrar'dan yorum yapın.

öncelikle ne yazacağım ve nasıl yazacağım seni ilgilendirmez ScRyedd.arkadaşında olsa yanlış yaptığı halde onu korursan bu durumda sende suçlu olursun
    dikkat edersen 2 kişi yazıyo ve bu yazan 2 kişide hertürlü yazımı deneyerek yazıyo ve problem çıkıyo.ama bu arkadaş düzgün oynayabildiğini söylüyor.mod arkadaşlardan bu demeyo inceleyip bu arkadaşı banlamalarını rica ediyorum.
  • Arkadaşım neden bahsediyorsun? Demoyu yazmayı bilmiyormusunuz anlamadım ya direkman CloneCD ile 2.4x ile yazın takılma felan yok saçmalamayın gece gece.. Benim bi çıkarımmı var koskoca Brembo'nun demoları bunlar benmi upload ediyorum güldürmeyin Allah aşkına..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gogo. -- 11 Eylül 2008; 0:01:53 >
  • quote:

Arkadaşım neden bahsediyorsun? Demoyu yazmayı bilmiyormusunuz anlamadım ya direkman CloneCD ile 2.4x ile yazın takılma felan yok saçmalamayın gece gece.. Benim bi çıkarımmı var koskoca Brembo'nun demoları bunlar benmi upload ediyorum güldürmeyin Allah aşkına..

senin dvd rom markası nedir arkadaşım peki.benq deme bari.
  • Yalan söylediğini zannetmiyorum şuan download yapmamış olsam çekip denerdim ama müsait değilim ama benim canımı sıkan "arkadaşın iyi niyetli olduğundan şüpheliyim" bu sözün oldu, yanlış kelime kullanmıssın burada.

Tabii ki de beni ilgilendirmez ama bir Demo yüzünden "iyiliğinden şüpheliyim, banlansın" gibi kelimeler olmuyor yapmayın, arkadaş gelir sorunu halledersiniz.

Neyse uzatmayalım, kusura bakma tartışma çıkartmak istemezdim ama o söz biraz canımı sıktı neyse kolay gelsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScRyedd -- 11 Eylül 2008; 0:06:09 >
  • quote:

quote:

Arkadaşım neden bahsediyorsun? Demoyu yazmayı bilmiyormusunuz anlamadım ya direkman CloneCD ile 2.4x ile yazın takılma felan yok saçmalamayın gece gece.. Benim bi çıkarımmı var koskoca Brembo'nun demoları bunlar benmi upload ediyorum güldürmeyin Allah aşkına..

senin dvd rom markası nedir arkadaşım peki.benq deme bari.

Benimkide Benq hemde GTA'da gecikme yaşayanlardan.. Çektiğin dvdnin markasını gözden geçir yada çizik felan varsa dikkat et direk suçlamakla olmuyor bu işler..
  • quote:

Arkadaşım iyimisin ? Bugüne kadar 50den fazla oyun ve bir o kadar da demo yazdım.Nasıl demo yazacağımı gayet iyi biliyorum merak etme.CloneCd, Nero, ImgBurn programları ile 1x, 2.4x, 4x hızları ile denedim.(Kullandığım dvd+rw idi) O da yetmedi sorun dvd dendir dedim, tertemiz başka bir boş dvd-r ile denedim.Sonuç yine aynı.Saçmalamayın gece gece diyorsun ama asıl saçmalayan sensin.Burada yalan söyleyecek halimiz yok.2 kişi aynı problemi yaşıyoruz ve bunu da burada yazdık.Linkini verdiğin demoya ben herhangi bir yorum yapmadım farkındaysan.Biz kendi problemimizi çözmeye çalışıyoruz.
  • bende ''iyi niyetli olduğundan şüpheliyim dedim''.direk kötü niyetli olduğundan bahsetmedim dikkat edersen.ayrıca mod arkadaşlara demoyu incelemelerini tavsiye ettim.hocam ben bremboyu felan tanımam.burda linki sen yayımladığından linklerin sorumlusu sensin benim gözümde.ha bu sorumluluk link bozuk çıkarsa seni suçlayacağımız anlamına gelmez tabi.sonuçta indirip indirmemek bizim tercihimiz.ama mod arkadaşlar incelerlerse ve bi sorun olduğunu tespit ederlerse o zaman bi daha böyle bişe yapmaman için önmel alınabilir diye düşünmüştüm.sonuçta burda aynı dvdromlardan,en kaliteli disklerden ve bugüne kadar denenmiş bütün sonuçlardan bahsediyoruz.
    herneyse çözümü bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
  • Ben seni yalancılıkla suçlamadım yazmayı bilmiyorsunda demedim "bilmiyormusunuz" dedim dikkat ettiysen.. Sanada bi ithamda bulunmadım. action_figure sende hala aynı saçmalıktan bahsediyorsun sanki virüslü dosya verdik gayet güzel çalışan bir demo verdim ayrıca benim çıkarım neki ben yalan söyliyim gayet güzel çalışıyor indirin deneyin amma uzattınız.
  • Nba demosunda gerçekten sorun var. Ben de çektim. İmgburn ile 1X de Verbatime yazdırdım. Takılıyor. Ama oynanıyor tabi.
  • peki arkadaşlar direk isoyu yazdıymayı deneyen oldumu clone cd ile.yoksa denemeler sadece nero ilemi yapılıyor.
    saygılar...
  • isoyu nero ile yazınca olmadı ben de. imgburn ile yazınca onu kendisi uygun klasör haline getiriyor.
  • anladım bende bi clone cd ile yazıyım deneyim.bari bizden sonra çekecek arkadaşlara bi faydamız dokunsun oluyosa.
  • Gökhanım ; sallaaaaaaaaaaaaa.....

arkadaslar bu demoları normal cdye yazıyoruz yaa bendeki makinede fw yok bende oynayabilir miyim acaba..ona gore dosyaları cekicemde..
  • clone cd ile 2.4x hızında denedim sonuç yine hüsran.yine takılmalar yaşanıyo.demekki neymiş bu demo bozukmuş.indirmeyin boşuna.
    saygılar...
  • arkadaşlar merhaba, ben prens of persia yı indirdim 50 mb filan
    bu demomu yoksa fulümü ? full olacağını sanmıyorum ama yinede sorayım eğer değilse fulünü nasıl bulabilirim
    birde bunu nasıl cd ye çekicem anlatsanız çok sevinecem
  • quote:

Orjinalden alıntı: MUSTAFABEY_01

arkadaşlar merhaba, ben prens of persia yı indirdim 50 mb filan
    bu demomu yoksa fulümü ? full olacağını sanmıyorum ama yinede sorayım eğer değilse fulünü nasıl bulabilirim

Hocam öncelikle XBOX bölümünde olduğun için ona göre cevap veriyim.50 MB demoda olmaz full sürümde olmaz.heleki xbox 360 için.çok eski konsollarda demolardan bahsetmek mümkün olabilirdi 50 MB için.Onun dışında indirdiğin şeyin fake yada video dosyası olması kuvvetle muhtemeldir.Diğer konularda PM ile ulaşıyım sana.
    Saygılar...
  • Selam, anladığım kadarıyla arcade oyunlardan birini indirmişsin. Trial versiyonlar o boyutta oluyor genelde . Full versiyonu almak için belli bir ms puanı ödüyorsun. Live markette oyunu arayabilirsin. Umarım yardımcı olmuşumdur :)

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: MUSTAFABEY_01

arkadaşlar merhaba, ben prens of persia yı indirdim 50 mb filan

Hocam öncelikle XBOX bölümünde olduğun için ona göre cevap veriyim.50 MB demoda olmaz full sürümde olmaz.heleki xbox 360 için.çok eski konsollarda demolardan bahsetmek mümkün olabilirdi 50 MB için.Onun dışında indirdiğin şeyin fake yada video dosyası olması kuvvetle muhtemeldir.Diğer konularda PM ile ulaşıyım sana.
    Saygılar...
  • dostlarım ikinizede çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için,, evet biraz araştırdım live marketten satın almak gerekiyormuş
    teşekkür ederim tekrar
  • fifa 09 demo bugün deniyordu acaba cıktımı
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.