7 partı açınca bir mds ve tekrar rarlı bir fifa çıkarttı. bunu nasıl kaydebilirim lütfen yardımcı olurmusunuz
Bildiğim kadarıyla direk dvd ye yazıcaksın.Xbox a takınca çalışacak...
quote:
Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS
Bildiğim kadarıyla direk dvd ye yazıcaksın.Xbox a takınca çalışacak...
rar şeklindeki fifa ve mds'yimi cd ye yazacagım?
Hayır iso dosyasını CloneCD,Nero veya IMGBurn gibi programları kullanarak yazıcaksın.. Bu arada önemli değil arkadaşlar
daha once demo indirmedim hic xbox icin. eger harici harddiskten calismiyorsa indiremicem de zaten. dvdim yok su an. illa dual dvd'ye mi basicaz arkadaslar?
quote:
Orjinalden alıntı: zebani666
illa dual dvd'ye mi basicaz arkadaslar?
Hayır, normal dvd'ye yazdırabilirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: zebani666
daha once demo indirmedim hic xbox icin. eger harici harddiskten calismiyorsa indiremicem de zaten. dvdim yok su an. illa dual dvd'ye mi basicaz arkadaslar?
Silenebilir Dvd'ye de yazdırabilirsin.. En azından dvdin boşa gitmez..
saol cewap icin. su fifaya bi bakiim diyodum. playstationa daha gelmedi demosu malum.
quote:
Orjinalden alıntı: action_figure
hocam iso dosyası çıkıyo isoyu power iso ile açıyorum.içinde content dosyası çıkıyo olması gerektiği gibi.yani neroya atıyorum veri diski olarak 6x ayzdırıyorumki zaten en az onu destekliyo.budur yane bide clone cd ilemi denesem acaba
Dostum bendede bu problem vardı ancak bugün itibariyle bu sorunu hallettim.Bende yeniden yazılabilir (dvd+rw) dvd vardı.NBA Live 09 un demosunu ona yazmıştım ve sendede olduğu gibi takılmalar ve geç yükelemeler vardı.Bugün hem FIFA 09 un hemde NBA Live 09 un demosunu aynı dvd ye yazdım ve sorun çözüldü.Şimdi takılmadan oynuyorum.
acil bir arkadas lazım daha once cdye yazıpta oynayan pm atarsa sevinirim..
ya bende deneme amaçlı şimdi ikisinide çekicem.yalnız herhangi sorun olmazsa çok gülücem ya.ne alaka 2 ea demosu çıkmadan artık oyun çekmiycezmi du bakalım hayırlısı
haydaaa Smackdown vs. Raw 2008 demo sunu indirdim
şifre olarakta : ronboy4gulli
yazıyor giriyorum yanlış diyor 4gulli denedim ondada yanlış nedir bunun şifresi
Arkadaşlar, ben fifa 09 demoyu indirip dvd'ye yazdım ama xbox'a taktığımda "Mixed Contend Media Disc" yazısı çıkıyor ve başka birşey olmuyor! sorun nedir bir bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
dostum zaten demolarda "Mixed Contend Media Disc" yazar sen game library gir oyunu görecesin ordan açman lazım...
ok, saol...
önemli değil...
merhaba.burnout paradise demosunu indirdim.hiçbir şekilde dosyaya bulaşmadan winrar'dan şuraya çıkar diyerek çıkardım fakat iso dosyası olarak çıkmadı.uzantısı belli olmayan tek bir dosya olarak çıktı.özelliklerden uzantıya bakayım dedim uzantısı da gözükmedi.sadece dosya olarak gözüküyor.dolayısıyla imgburn tanımıyor ama yine de dvd'ye yazsam mı diye düşünüyorum?
Onu bu başlıkta belirtilen klasörlerin içerisine kopyalayıp öyle diske çekmen gerek. Hangi klasörleri oluşturman gerektiği bu başlıkta yazıyor.
hah tamam o zaman.yazmaya hazırlamıştım zaten.klasörlerin falan herşeyin içinde bir tek burn demek kaldı.fakat herkes iso diyor benimki iso olarak çıkmadı yamuk olmasın diye sormuştum.demek uzantının önemi yok.yazıyorum o zaman.sağolun