Şimdi Ara

Xbox 360 Oyun Demoları Download Linkleri (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
701
Cevap
1
Favori
53.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mirror's Edge düşücek diyolardı cumaya(artık bugun oluyo) heralde gelir öğlene felan
  • İnşallah, şu Mirror's Edge'yi çok merak ediyorum.
  • Arkadaşlar Pes 2009 demosunu verseniz çok mabkbule geçer.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolgay007

Sonu rsdf olanlar nasıl yazdırılacak ?

ilk sayfaya bak orda detaylı bir şekilde anlatılmış...CryptLoad programını yüklemen lazım...
  • PES demosu için sağol dostum.
  • Upload eden arkadaşın eline sağlık ben sadece buraya yazdım.. HErkese iyi oyunlar..
  • @ t_mexican

hocam pes i indirdim rarları birleştirip iso yu oluşturdum , daha sonra içinden Content klasörünü çıkarttım ... daha sonra Content klasörünü neroda data disc olarak yazdım her zamanki gibi ... herşey doğru idi...

neyse xbox a taktım kütüphanede oyunu gördüm tıkladım ve oyun hata verdi ... heveste kursağımda kaldı ... başka kaynaklardan beklicez artık...

@ Ygal ve @ Far-Cry ... sizde demo çalıştı mı acaba...
    bende '' ?Game Not Found Can't launch PES 2009 -Demo-. '' bu hatayı veriyo...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hell line -- 3 Ekim 2008; 4:29:58 >
  • o linkler ....-bb isimli siteden alima sanirim.dun gece oradan indirdim bende ve herkes ayni sekilde calismadigini soyluyo zaten.
  • bu linklerden oyunu çalıştırabilen var mı arkadaşlar?
  • Aynı hata herkesde varmış demoda sorun var arkadaşlar indirmeyin boşuna.
  • çalışır vaziyette olan denenmiş bir demo varsa linkini alabilirmiyiz arkadaşlar?
  • Yokmu adam akıllı çalışan demo...
  • Arkadaşlar sanırım bizim indirdiğimiz 11 partlık linkler PC demosu için olan linkler...
  • arkadaşlar kesin sorunlu mu bu linkler bu konuda bilgisi olan kimse yok mu? bu kadar saat geçti yok mu düzgün çalışan bir demo oynayalım bizde artık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SorrowfulBlackGarlic -- 3 Ekim 2008; 17:14:16 >
  • Evet BRembo nun relaese calışmıyor . Kendiside söylemişti hata yaptığını. Boşuna çekmeyin yani. Başka relaese bulursanız paylaşalım.
  • Gelir bi kaç saat sonra yeni demo download linkleri.
  • demosu nete düşene kadar oyunu çıkıcak bunun sanırım
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.