Şimdi Ara

Xbox 360 Oyun Demoları Download Linkleri (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
701
Cevap
1
Favori
53.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aslında bende o amaçla bu topiği yapmıştım . Millet başka yerlerde aramasın, bütün demoları bir arada toplayıp üst konu yaparız diye , yöneticiler değerlendirip en doğru kararı vericektir.
  • @Myfranco , hocam sağolasın bence güzel olmuş. Birde öneride bulunacaktım , bu rehber gibi bir üst konu olabilir ve diğer üst konularda bunun içinde olabilir , çok fazla üst konu olduğundan hem forum kirliliği oluyor hemde estetik gözükmüyor , son zamanlarda çok güzel işlere imza atıyorsunuz yöneticiler olarak bu olayada bir düzen getirebilirseniz çok güzel olur. Son olarakda , Adminler ile konuştuğunuzda şu fikrimide iletirseniz çok sevinirim, örnek olarak kilitli konular bir süre forumda kalıyor ve neden kilitlendiği görünüyor , bunu ayrı bir topicde veya bir üst konunun içine atarsanız yine forum kirliliğini büyük ölçüde yok etmiş olursunuz. bu üst konudanda bir süre sonra silinir kilitli konular. Örnek :

Üst Konu: [SSS] ANA BAŞLIK TOPLANMA NOKTASI ; Rehberler, Sıkça Sorulan Sorular...
    Üst Konu: [SSS] Xbox Bölümü Oyun Kütüphanesi
    Üst Konu: [SSS] Kilitlenmiş Topicler İnceleme Bölümü

Kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulwi -- 21 Ocak 2008; 19:46:52 >
  • Teşekkürler Ulwi.
    Ulwi kilitlenmiş konuları maalesef bir bölüme dahil etme şansı yok.Aslında en güzeli konuyu forumda iz bırakmadan seçeneğiyle çöp tenekesine taşımak ancak o zaman benim topic neden silindi sorunları başlıyor.Sayfada ortalarda bulunan bir konuya sebep belirterek kitlediğimizde bu sefer konu en üste çıkıyor.İki ucu ve değnek durumu
  • ya birşey sorcam illa bu programını çalıştırmek için üyelik lazım mı.
    ve ne işe yarıyor yani ben flashgetle kuramıyorumda rapidi
  • quote:

Orjinalden alıntı: myfranco

Teşekkürler Ulwi.
    Ulwi kilitlenmiş konuları maalesef bir bölüme dahil etme şansı yok.Aslında en güzeli konuyu forumda iz bırakmadan seçeneğiyle çöp tenekesine taşımak ancak o zaman benim topic neden silindi sorunları başlıyor.Sayfada ortalarda bulunan bir konuya sebep belirterek kitlediğimizde bu sefer konu en üste çıkıyor.İki ucu ve değnek durumu

haklısın sanırım aspplayground.net e bir mail atıp bu tarz durumlarda programlarında esnek seçenekler yapmalarını rica etmek gerekecek , hem yeni fikir hemde yeni model için bir neden . Senin Yönetici olmana çok sevindim gerçekten tarafsız ve güzel bir yönetim tarzın ver , başarılarının devamını dilerim.
  • pls
  • quote:

Orjinalden alıntı: mamacık

ya birşey sorcam illa bu programını çalıştırmek için üyelik lazım mı.
    ve ne işe yarıyor yani ben flashgetle kuramıyorumda rapidi

üyelik olmazsa gerçekten çok zor flashget ile üye olursan indirebilirsin , üye olmadan indirmek için rsdf için programlardan birini direk linkler için normal browser ı kullanabilirsin , ama her ikisindede 1 dosya indirdikten sonra yaklaşık 1-2 saat beklemen gerekecek ve eziyete dönüşücek, o nedenle ya arkadaşından veya kendin için bir üyelik alman.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ulwi

quote:

Orjinalden alıntı: myfranco

Teşekkürler Ulwi.

haklısın sanırım aspplayground.net e bir mail atıp bu tarz durumlarda programlarında esnek seçenekler yapmalarını rica etmek gerekecek , hem yeni fikir hemde yeni model için bir neden . Senin Yönetici olmana çok sevindim gerçekten tarafsız ve güzel bir yönetim tarzın ver , başarılarının devamını dilerim.

İşte o kadarını programcılar çözer ancak
    Teşekkürler elimden geldiğince uğraşıyorum
  • Turning Point: Fall of Liberty demosu çıkmış, buradan bizimle paylaşabilirmisiniz, beklediğimiz bi oyundur da kendisi.
  • undertow ve Turning Point Fall of Liberty demoları eklenmiştir , iyi oynamalar
  • ulwi RS Downloader linkine ulasamıyorum muhtemelen silinmis, linki yenıleyebılırmısın ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: khyrasothemis

ulwi RS Downloader linkine ulasamıyorum muhtemelen silinmis, linki yenıleyebılırmısın ?

link yenilenmiştir.
  • Devil May Cry 4'üde bekliyoruz ulwi.
  • Devil May Cry 4 Demosu Eklenmiştir...
  • Hocam işte şimdi canevimden vurdun beni bu DMC4 ü buradan bi şekilde indirmem lazım ama senin verdiğin programı kullanamadım indirmiyor doğru düzgün. Bağlanmıyor bile. Nerede hata yapıyorum ya anlamadım vallahi
  • dmc kaç mb acaba ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ráistlin

Hocam işte şimdi canevimden vurdun beni bu DMC4 ü buradan bi şekilde indirmem lazım ama senin verdiğin programı kullanamadım indirmiyor doğru düzgün. Bağlanmıyor bile. Nerede hata yapıyorum ya anlamadım vallahi

http://rapidshare.com/files/82779606/CryptLoad_1.0.4.rar bu programı bir dene , hem ingilizce hemde daha hızlı rs downloader a göre. üyelik olmazsa ama uzun sürer.
    dmc 615 mb civarı 7 parttan oluşuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulwi -- 24 Ocak 2008; 17:09:20 >
  • yarın arcade pack gelcek fw attırana kadar dmc ıdare eder beni çekeyimde cd ye basayım
  • Hocam o linkleri doğrudan alsam yok mu öyle bi şansım?

7 partın linkini almanın yolu yok mu yani?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 24 Ocak 2008; 17:15:43 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.