Bildirim
Xbox 360 oyun sipariş yardım pls
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
1 evet senin adresin oluyor
2 ing karakterle yazarsan postada daha iyi olur -
oyun aldınmı dha önce play-asia dan.kac günde geliyor?
bide birşey dha sorcam.adresi verirken belirli bi düzen varmı? mesela ben önce ISTANBUL/((küçükyalı) gbisinden yazıp sonra sokak apartman blok cinsindemi vereyim adresi? -
Adres kısmına adresini yaz ingilizce karakter kullan ama Türkce yaz, State kısmına ilceyi, city kismina sehri yaz. -
Benim siparişlerim 14-20 gün arasında geliyordu -
istanbula 10 günü geçmiyor arkadaşlar.Diğer şehirleri bilemem.Bir de adres verirken mümkün mertebe dükkan adresi verin.Dükkanlarınki öncelikli geliyor.Eve gelenlerde postacı aşağıya bırakabiliyor,sorun yaşayan çok oluyor o şekilde. -
birde posta kodunu mutlaka yaz, çok büyük faydası oluyor adrese ulaşmasında. -
yardımlarınız için saolun -
türkiyede satan yer yokmu ya -
ben e-bay dan alışveriş ederken adres kısmında (örneğin erenler caddesi) "street" yerine "cadde" yazdım.Çünkü gelen postanın üstünde türkçe olmazsa Türkiyedeki kargocular okuyamayabilirler.
mesela düşünün kargoda"erenler street " diyincemi anlarlar yoksa "erenler sokak" diyincemi
ben yurtdışından alışveriş yaparken böyle yapıyorum vede hiç bi sıkıntı yaşamadım... -
Yurt dışı alışverişlerinde adresinizi Türkçe yazın ama Türkçe karakter kullanmayın. Yoksa karakterler çıkmaz ve postacılar sorun çıkarabilir. Yurt dışındaki adamlar adres Çince bile olsa, direk postaneye veya kargo firmasına teslim ediyorlar. Geri kalan iş posta şirketinin oluyor. Siz Türkiye'de olduğunuza göre, adresi Türkçe yazmanız sizin için daha iyi olur.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X