Şimdi Ara

Xbox 360 resmi olarak gelecek yıl ülkemizde satışa sunulacak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
5.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence hiç satmasınlar bundan sonra da. Küfür eder gibi, 6sene önce çıkan aletin satışına başlanacak. Onur kırıcı. Bence de orda burda çıkmaya başlayan 720 reklamlarından sonra son 360ları eritecekler. Arkadaşın dediği gibi 20den 1 kuruş fazla vermem :D
  • Başlığı hortlattılar sandım bugünün haberiymiş..

ŞAKA GİBİ!

Ama düşününce normal çünkü son 1 yıldır microsoft Türkiyede reklam vermeye başladı kanallarda...Artık (CİDDİ) yatırım yapacağı kesinleşti 360 getirerek..Eğer olurda xbox 720 çıkınca Türkiyeye ilk parti olmasa da 2. partideki ülkeler arasına dahil edilirse çok kişiye kapak olacağı kesin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F8946C419 -- 5 Aralık 2011; 19:48:00 >
  • 7 yıl oldu lan.
  • Bu ülkenin insanın sony e biad ettiği kadar var. Şerefsiz microsoft sen git afrikada sat.
  • ' Bu bakımdan resmi olarak Xbox 360 satışlarının başlaması oldukça sevindirici. '

Vay be
  • Microsoft skype ı aldıktan sonra ne kadar çok takılmaya başladı dimi? :D adamlar neye elini atsa kavga çıakrasım geliyor. windows larda bile öyle nerde 1 düzgün windows peşine 2-3 seri kötü windows çıkarıyorlar. örneğin win 98 se o kadar sağlamken nasıl olduda win me çıkardılar? win xp o kadar sağlamken nasıl olduda vista ( sadece kaynak kullanımı olarak, yoksa vistada en az win7 kadar sağlam çalışıyordu ) çıkardılar. şimdide win7 varken kocaman ekran dolusu simge ile gelen bir başlat çubuğu tam ekran çalışan uygulamalar vs. arkadaşım ben mobil ekran karşısında değilimki, neden kocaman simge dolu bir ekran benim başlat menüm oluyor yada neden bir web sayfasını tam ekran görüntülüyorum? güneşlenmeyemi geldik? sayfanın renkli kısmı dışında beyaz yerleri gözlerimizi yaşartır yahu bunu hiçmi düşünmüyorlar mobilde tuttu diye her yerde tutmaz ama anlamıyorlar işte win7 ile devam edicez gibi duruyor. neyse xbox içinde yazim bari tebrikler Türkiye de de yaşayan insan varmış farkettiler :) ama bence haber yapılmasına karşı olanlar yanılıyor herşey haber değeri taşıyabilir ama arada iğneleyici birşeyler eklense daha iyi olabilirmiş. Microsoft bak bizde mal değiliz demek adına.

• @cagataykoroglu
    X360 ın ülkemizde satışa sunulması sevindirici mi? Bana kalırsa MS protesto edilmeli ve haber ble yapılmamalıydı. Türkiye nin en büyük donanım sitesi bilmem kaç yaşında ömrünün sonuna gelmiş cihazın yeni satışa sunuluyor olmasını iyi bir gelişme diye duyurursa daha çok aşağılanırız. MS un bu yaptığı halkla dalga geçmektir.

Altına imzamı atıyorum.Lanet olsun senin müzik ve video servisine.Malmısın ms birader 2012 yılbaşı geldi çattı kaç senedir senin video müzik içeriğinmi vardı da şimdi ona güvenip getiriyon.Geri zekalılar ya.O dandik WINDOWS MOBILE sistemli telefonlarla birlikte bunlarda elinizde patlar hepsini beraber götürürsünüz merak etmeyin.
  • Commodore 64 de satışa sunuluyormuş, hadi sevinelim
    http://www.cosgan.de/images/smilie/musik/e055.gif
  • bunlar bizim ülkeyi tescilli malmı sanıyorlar yaa :(
  • Yürü bee:D
  • SENEYE GÖRÜRSÜNÜZ MİLLETİMİZİ XBOX360 KAPIŞ KAPIŞ SATILACAK
  • Microsoft elındekı 4bin kdr stogu bitirmeye calısıcak fıyat dusucek ve amac playstatıon yenı bır konsol gelıstırmeden kendlerı daha ustunperformanslı konsol uretmek tabı bu tıras ambalaj ms bunu hıcbızaman beceremedı buraya yazdıklarım xbox kotulemek amaclı degıl playstatıonuda ovmek gıbı bır amacım yok gercekler herzaman acıdır bıll gates ve personelı
  • Microsof; O Xbox'u al dür bük çevir ... Anladın sen onu.
  • zaten microsoftu hiç sevmem ama adam gibi bir firma da çıkmazmı kardeşim bilgisayarın a sından z sine herşeyini bilen, nasıl çalıştığını bilipte en uygun yazılımı yazmaya çalışan, böylece ne amd nin işlemcileri verimsiz kalır nede yazılımlar uyumsuz olur, hem elimizdeki donanımın gerçek kapasitesini görmüş oluruz.
  • Sevgili Microsoft madem bu derece kararlı, diğer ürünlerini de satmasaydı türkiye pazarında. Örneğin Windows gibi. Paranın yüzü sıcak mı geldi yoksa!!
  • Türkiyede resmi olarak satılan elektronik ürünlerin fiyatları belli. Halkımız 2 katına yakın fiyatla aldıkça, devlet, itahalatçı, taşıyıcı vs ceplerini dolduruyor.yurtdışından getirip satanlarda bundan sebep fahiş fiyatları bizde çok uygun fiyata var diye bize itelemeye kalkıyor. USA'dan 299 + %8 vergiyle 4GB kinect paketi aldım, burda sadece kinecti 350TL ye satıyolar...

Resmi yada Gayriresmi herkes biz son kullanıcıyı kazıklamanın peşinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Microsoft elındekı 4bin kdr stogu bitirmeye calısıcak fıyat dusucek ve amac playstatıon yenı bır konsol gelıstırmeden kendlerı daha ustunperformanslı konsol uretmek tabı bu tıras ambalaj ms bunu hıcbızaman beceremedı buraya yazdıklarım xbox kotulemek amaclı degıl playstatıonuda ovmek gıbı bır amacım yok gercekler herzaman acıdır bıll gates ve personelı

Sony' nin exclusive oyun firmalarını ele geçirmeden isterse xbox 2050 olsun kim ne yapsın xboxsı
    Konsolları konsol yapan exc oyunlarının kalitesidir. Grand Turismo, Uncharted, God of War, Killzone, vs. xbox bunları yapmadan ne yapsa kaliteyi yaklayamaz.
  • Hadi bakalim arkadaslar gozunuz aydin ... gara cumada 100 dolara sattigi cihazlari bakalim Turkiyede kaca satacaklar onu bilmiyorum artik .. birde cihazi resmi olarak satisa cikaracagi kopya oyunlarin pesine dusecektir artik nasil oluyo bu cihazda bilemiyorum
  • Egemen Bağış'ın da dediği gibi

Put on ...... :D
  • Donanım Haber halkını tebrik etmek lazım.
    1) PS2 Türkçe destekli ve resmi olarak satışa çıkmıştı dimi ilk gün?
    2) PS3 çıktığı gibi Türkiye'ye %100 destek veriyordu dimi?
    3) Windows'un ilk sürümü de çıktığı gibi Türkçe idi dimi?

Neyin saçmalığındasınız anlamadım. Daha Amazon veya iTunes'ten müzik veya video alamıyorken XBOX LIVE sayesinde alacağız. Bakın XBOX 360 değil! XBOX LIVE veyahutta LIVE! Windows Phone 7 bir kere başarılı inkar eden varsa kullansın. Orada da kullanabileceğiz LIVE'ı. Sonra bir kaç Türkçe oyun gelecektir. Yeni çıkacak XBOX Türkiye'ye resmi olarak gelecektir. Bu geleceğe yönelik çok iyi bir adımdır gerisine bakmamak gerek. Zaten teknolojide her şeyi anında alıyorduk ya (!).
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.