Şimdi Ara

Xbox 360 resmi olarak gelecek yıl ülkemizde satışa sunulacak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
5.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu zamana kadar getirmemesi kendi sorunları.
    hala cok satan consollar arasında hala müthiş aksesuarları var
    ülkemizde yurt dışından aksesuar almaya calışan birisi üye var.
    cihaz dan fazla aksesuar getirmesi lazım en önemli nokta
  • Kesinlikle. Bir tane wi-fi adaptor bulamiyorum
  • konu kapanalı çokolmuş ama ben başka bir yönünden bakıyorum..malum mikrosoft her zaman kullanıcılarını denekl yerine koyar..xbox360da da böyle oldu..alelacele bi ürün çıkardılar, bir sürü sorunu vardı..3k, soğutma problemi, çok sesli çalışması, ps3 e göre oyunlarının kalitesiz olması vs.vs.vs. ama millet kuzu kuzu yine de aldı xbox 360 ları, deneme çalışmaları bitti, denekler kullanıldı ve daha sorunsuz bir ürün ortaya çıktı xbox 360 slim..ısınma problemi kalmadı, 3k bitti, kinetik geldi, bir sürü oyun çıktı ayrıca fiyatı da ucuzladı..yani öyle ya da böyle bir mikrosoft ürününün Türkiyeye geç girmesi (şirket milrosoft olduğu için) kötü değil çok çok çok iyi bir şeydir. Türkiye denek olarak kullanılmadı, ürün diğer ülkelerde denendi, gelişti öyle geliyor Türkiye'ye...aslında bizi onore etmiş oluyorlar, siz elit kullanıcısınız denenmemiş ürünü size yollamayız diye :D

Ayırca xbox 360 'ın stoklarını eriteceklermiş vs. gibi yorumlara katılmıyorum..gereksiz yorumlar olmuş bence..daha bunun xbox live'i var, xbox 720 'i var, sonraki sürümleri var vs.
    Sanki xbox 720 çıkınca artık 360 satılmayacak..bakınız ps2 hala pazarda...

• quote:

Orijinalden alıntı: drlevent

konu kapanalı çokolmuş ama ben başka bir yönünden bakıyorum..malum mikrosoft her zaman kullanıcılarını denekl yerine koyar..xbox360da da böyle oldu..alelacele bi ürün çıkardılar, bir sürü sorunu vardı..3k, soğutma problemi, çok sesli çalışması, ps3 e göre oyunlarının kalitesiz olması vs.vs.vs. ama millet kuzu kuzu yine de aldı xbox 360 ları, deneme çalışmaları bitti, denekler kullanıldı ve daha sorunsuz bir ürün ortaya çıktı xbox 360 slim..ısınma problemi kalmadı, 3k bitti, kinetik geldi, bir sürü oyun çıktı ayrıca fiyatı da ucuzladı..yani öyle ya da böyle bir mikrosoft ürününün Türkiyeye geç girmesi (şirket milrosoft olduğu için) kötü değil çok çok çok iyi bir şeydir. Türkiye denek olarak kullanılmadı, ürün diğer ülkelerde denendi, gelişti öyle geliyor Türkiye'ye...aslında bizi onore etmiş oluyorlar, siz elit kullanıcısınız denenmemiş ürünü size yollamayız diye :D

Ayırca xbox 360 'ın stoklarını eriteceklermiş vs. gibi yorumlara katılmıyorum..gereksiz yorumlar olmuş bence..daha bunun xbox live'i var, xbox 720 'i var, sonraki sürümleri var vs.
    Sanki xbox 720 çıkınca artık 360 satılmayacak..bakınız ps2 hala pazarda...
    gelsın bakalım ama fıyatlar ucuzlamazz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 10 Şubat 2012; 11:37:35 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.