Şimdi Ara

Xbox 360 satın alma (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Oyunlari bitirip hddye oyle yukleyecegim. Birde bu kulaklik butun hepsinden cikiyor mu konsol olayina yabanciyim da. Pc sistemleri uzmanlik alanim :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ben de xbox almayı düşünüyorum kinect ile,
    kinect oyunları oynamak istiyorum daha çok, işte dans falan :)

4 gb alsam nasıl olur?
    250 gb olsa ne oluyor? nasıl oluyor? yardımcı olabilir misiniz?
    izmir deyim, en uygun nereden alabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beetleguese

arkadaşlar ben de xbox almayı düşünüyorum kinect ile,
    kinect oyunları oynamak istiyorum daha çok, işte dans falan :)

4 gb alsam nasıl olur?
    250 gb olsa ne oluyor? nasıl oluyor? yardımcı olabilir misiniz?
    izmir deyim, en uygun nereden alabilirim?

Valla kardesim en uygun yerler syd bilgisayar gnd bilgisayar j
    kahraman elektronik dika elektronik . kinect ailecek oynayacaksaniz tavsiye ederim.

• Kinect için 4 GB yeterli. Xbox Live'a girecem dersen yetmez 250GB'lık olanından alman lazım.

İstanbul esnafına bak. Kadıköy taraflarına. İndirim yapıyorlar. İzmir'e gidip geliyorum ama XBOX namına oradan bir alışverişim olmadı.
  • 250 gb tAvsiye ederim. 4 gb da update sorunu cikar. 250 gb slim kinect bundle paketi size gore

• quote:

Orijinalden alıntı: nazimmacit

250 gb tAvsiye ederim. 4 gb da update sorunu cikar. 250 gb slim kinect bundle paketi size gore

evet ben de bunu düşünüyorum ancak en uygun ne fiyata bulabilirim?
    900 lira civarı olarak gösteriyor sitelerde??
  • quote:

Orijinalden alıntı: aphextwin.

Merhaba.Forumun korsan oyuna karşı olduğunu biliyorum ama bilmediğim için sormak zorundayım.Konsolu korsan olarak kullanıcam.Gold'daki normal xbox

http://www.gold.com.tr/U117293/Microsoft-Xbox-360-250GB-Kinect-Ready-Oyun-Konsolu

SYD'deki jtaglı xboxhttp://www.syd.com.tr/XBOX360-SLIM-250-GB-JTAG-25-OYUN,PR-247.html

denizlide ikamet ediyorum.burada jtag 100 tl.aslında gold'dan alıp jtag attırmak niyetindeyim ama her konsola jtag yapılamadığını duydum.bu yüzden hangiini seçiceğime karar veremiyorum.Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

hocam her makineye olmuyor üretim tarihi ne bakmalısın ama sanırım yeni rgh çıkmışdı hepsine olabiliyordu ama sen yinede bak forumda 'dvdhacker' nickli kullanıcı var kesinlikle ona sormalısın....

• Kadıköy'de RGH'li konsollar 700-800 TL arası.
  • Benim Xbox 2013 ocak ayında jtag li oalrak alınmıştı. Şindi Jtag için yeni sürüm yükletmek gerekirmi?
  • benim merak ettiğim bişi var korsan oynayıp online nasıl giriliyor benim arkadaşım var oyunları dvd ye yazıyor ve oynuyor bazı arkadaşlarım live gold üyeliğe bile para vermeden oynuyor hemde ban yemiyorlar 1 senedir oynuyorlar bilenler bana ulaşsın furkan15963@yandex.com.tr
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.