Şimdi Ara

Xbox 360 satın alma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba.Forumun korsan oyuna karşı olduğunu biliyorum ama bilmediğim için sormak zorundayım.Konsolu korsan olarak kullanıcam.Gold'daki normal xbox

http://www.gold.com.tr/U117293/Microsoft-Xbox-360-250GB-Kinect-Ready-Oyun-Konsolu

SYD'deki jtaglı xboxhttp://www.syd.com.tr/XBOX360-SLIM-250-GB-JTAG-25-OYUN,PR-247.html

denizlide ikamet ediyorum.burada jtag 100 tl.aslında gold'dan alıp jtag attırmak niyetindeyim ama her konsola jtag yapılamadığını duydum.bu yüzden hangiini seçiceğime karar veremiyorum.Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

• kardeş bence xkey diye bir alet var ondan al hem xbox live de takılırsın hemde oyunlarını rahat rahat hdd ye atarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: UPDOWN BX

kardeş bence xkey diye bir alet var ondan al hem xbox live de takılırsın hemde oyunlarını rahat rahat hdd ye atarsın
    kardeşim online takılma gibi bir isteğim yok.Çok feci oyun bağımlısıyım.Her oyunu oynamak istiyorum o yüzden mecburum korsana :) aslında korsan oyun satan biryer bulsam direk fw li bi cihaz alıp geçicem :) indirme işi çok teferruatlı sabırsız biriyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aphextwin.

kardeşim online takılma gibi bir isteğim yok.Çok feci oyun bağımlısıyım.Her oyunu oynamak istiyorum o yüzden mecburum korsana :) aslında korsan oyun satan biryer bulsam direk fw li bi cihaz alıp geçicem :) indirme işi çok teferruatlı sabırsız biriyim.

Alıntıları Göster
    Forumun ikinci el bölümünde JTAG'lı cihazlar 550-600 TL arasında değişiyor.Oraya bakabilirsin.Bunlarla uğraşmak yerinde doğrudan JTAG'lı bir cihaz alabilirsin yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Recharged

Forumun ikinci el bölümünde JTAG'lı cihazlar 550-600 TL arasında değişiyor.Oraya bakabilirsin.Bunlarla uğraşmak yerinde doğrudan JTAG'lı bir cihaz alabilirsin yani.

Alıntıları Göster
    gold dan ve goldun hiç bir kuruluşundan alışveriş yapmada ne yaparsan yap..
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaidrS

gold dan ve goldun hiç bir kuruluşundan alışveriş yapmada ne yaparsan yap..

Alıntıları Göster
    Eagle Claw dostum 2. el alışverişi hiç sevmiyorum.SYD'de den alsam nasıl olur sence?

NaidrS Cihazları mı sorunlu oluyor dostum? fiyatı diğer mağazalara göre çok ucuz olunca şüphelenmiştim ama.
  • quote:

Eagle Claw dostum 2. el alışverişi hiç sevmiyorum.SYD'de den alsam nasıl olur sence?

NaidrS Cihazları mı sorunlu oluyor dostum? fiyatı diğer mağazalara göre çok ucuz olunca şüphelenmiştim ama.

Alıntıları Göster
    SYD bilgisayarı arayıp modelleri öğrenebilirsin neler var neler yok diye. FWli cihazlarıda mevcut ellerinde sadece JTAG'li yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScRyedd

SYD bilgisayarı arayıp modelleri öğrenebilirsin neler var neler yok diye. FWli cihazlarıda mevcut ellerinde sadece JTAG'li yok..

Alıntıları Göster
    Arayıp soracağım
  • quote:

Arayıp soracağım

Alıntıları Göster
    RGH'li cihaz düşünüyorsan bana PM'den ulaş. Sıfır kutusunda sadece RGH yapılıp kutuya konmuş Modern Warfare 3 Edition'ı tüm kutu içeriği ile uygun fiyattan verebilirim + hemen kargo garantisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Queen Hentai

RGH'li cihaz düşünüyorsan bana PM'den ulaş. Sıfır kutusunda sadece RGH yapılıp kutuya konmuş Modern Warfare 3 Edition'ı tüm kutu içeriği ile uygun fiyattan verebilirim + hemen kargo garantisi.

Alıntıları Göster
    biraz amatör olacak ama RGH veya JTAG ın farkı ney veya FW ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: war3z

jtag harddiskten orjinal olmayan oyunları oynatıyor
    fw sadece dvd sürücüden den korsan oynatıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: go_can

quote:

cevap için teşekkür ederim peki FW ve JTAG bir arada oluyormu
  • quote:

quote:

quote:

evet oluyor,sahibinden.com dan bak satıcılar detaylı açıklamayı yapıyor oradan güzel bilgilere ulaşabilrsin

edit:jtag tek başına yeterli benim bildiğim fw ayrıca yaptırmaya gerek yok bence

edit2:linke bak bilgiler varhttp://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-konsol-jtag-xbox360-250gb-slim-pal-sifir-plus40-oyun-plusgaranti-plushdmi-110200535/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Champarator -- 9 Ocak 2013; 2:21:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Champarator

quote:

quote:

quote:

evet oluyor,sahibinden.com dan bak satıcılar detaylı açıklamayı yapıyor oradan güzel bilgilere ulaşabilrsin

edit:jtag tek başına yeterli benim bildiğim fw ayrıca yaptırmaya gerek yok bence

edit2:linke bak bilgiler varhttp://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-konsol-jtag-xbox360-250gb-slim-pal-sifir-plus40-oyun-plusgaranti-plushdmi-110200535/detay

Alıntıları Göster
    SYD

• quote:

quote:

quote:

quote:

JTAG System nedir ? Xbox'ın kendi işletim sistemini kullanmıyor mu yani anlayamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Sangello

JTAG System nedir ? Xbox'ın kendi işletim sistemini kullanmıyor mu yani anlayamadım

hocam jtag de xbox ın içi açılıp çip takılıyor bu sayede orjinal olmayan xbox360 oyunlarını indirerek , dosyayı (iso formatlı) kurup oynayabiliyorsun.

bu linkte güzel açıklamış http://xbox360-rgh.blogspot.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Champarator -- 9 Ocak 2013; 18:40:28 >
  • Kadikoyde satilan slim.250 gblar mat kasa mi parlak kasami arkadaslar ¿
  • quote:

Orijinalden alıntı: nazimmacit

Kadikoyde satilan slim.250 gblar mat kasa mi parlak kasami arkadaslar ¿

Parlak kasa üretilmiyor düz siyahlardan. Limited Edition olan konsollar parlak kasa.
  • Yarin kadikoye gidecem almak icin jtagli 2 kollu 40 oyunlu 800 tl iki yil garantili fiyat nasil. Birde bu kulaklik icinden cikiyor mu . 250 gb slim. ins matdir kasa parlak istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nazimmacit

Yarin kadikoye gidecem almak icin jtagli 2 kollu 40 oyunlu 800 tl iki yil garantili fiyat nasil. Birde bu kulaklik icinden cikiyor mu . 250 gb slim. ins matdir kasa parlak istemiyorum.
    Fiyatlar o civarda Kadıköy'de ama pazarlık yap elbet düşerler bi 40-50 TL.

Oyuna gerek yok benim açımdan netten temin ediyorum. İndirime etken oluyor bu da tabiki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Queen Hentai -- 10 Ocak 2013; 20:40:23 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.