Şimdi Ara

Xbox 360 Slim , +18 oyun satın alamamak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Gerekli konular altında yardım istedim fakat kimseden dönüş olmadı. Bu yüzden yeni konu açmak ve sorunumu daha detaylı anlatmak istedim.

Xbox 360 Slim aldım. İlk gün MS point aldım netten. UFC undisputed 3 ' ü indirdim sorunsuz. Daha sonra Dante İnferno'yu indirmek istedim..

Fakat satın almaya çalıştığımda '' the item isn't availble from your current location '' hatasını aldım..

Bu forumdan baktım sorun çözümü için.

1 günlük 1$'a monkeyvpn.com sitesinden US VPN aldım. Sitede anlatıldığı gibi yaptım,paylaşıma vs açtım herşeyi yaptım. Bağlantıyı sağladım. Daha sonra Leptop'la Xbox'u birbirine bağladım.(Xbox Wireless'lı ama ethernetle yaptım yinede)

Burada Xbox'un bağlantı ayarlarını manuel yapıp değerleri yazınca Xbox bağlanmadı. Otomatik yapınca bağlantı sağladım. Bu seferde marketpleace 'a girmek isteyince ''Status Code : 80072741 '' gibi bir kod hatası almaya başladım.

PC'den satın almak isteyince zaten şuan işleminiz gerçekleşemiyor , sonra deneyin vs gibi uyarı verdi.. Ama +18 olmayan bir oyun deneyince PC 'den bile onay alabiliyordu.

Birde port açın diye bir şey gördüm yabancı sitede. Fakat onu beceremedim. Ayarları nasıl yapıcam hiç anlamam. Kendi modemim için port açmayı biliyorum ama VPN'li bağlantı için olmuyor , denedim.

Sonuçta neyi eksik yaptım anlamadım. Hotspot Sheild ile yapsam olur mu ?

Bağlantıyı sağladım herşey oldu bu sefer Status Code hatası geldi, bu nedir ?

VPN'i 13$'lık olandan mı almam gerek ? Eğer böyleyse ne alakası var ki ?

Lütfen yardımlarınızı bekliyorum.

Teşekkür ederim..

• Her seyi dogru yapmissin Hata kodunu aratirsan neyle ilgili oldugunu kesin bulursun, Google panpa her seyi bilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hep yabancı siteler çıkıyor. İngilizcemde çok ileri seviye değil açıkçası. Tek anladığım port açın felan diyorlar. Bir yerdede Static İP alın felan diyordu ne demekse ?

Bu Hotspot Sheild olayı nedir deniyen var mı ?
  • Herşeyi doğru yaptığıma eminim. Xboxtanda bağlanabiliyorum.

Fakat bu sefer markete girmek isteyince Status Code : 80072741 hatalı kodu alıyorum ve giremiyorum..

Lütfen çözüm!! :(:(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.