Şimdi Ara

XBOX 360 SLIM :: { ANA KONU } :: E3te DUYURULDU (Düşünceleriniz Neler?) (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
628
Cevap
1
Favori
27.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ayıp ediyon getiririz

fw gelmeden spot piyasasına pahalı gelir. çünkü adetli gelmiyeceği için kargo vs yolculuk masrafları fazla tutar. o yüzden başlarda biraz yüksek olur.daha sora, hoop düşüverir
  • Emitasyon ps3
  • quote:

Orijinalden alıntı: fateeh33

@ :Sephiroth:

ayıp ediyon getiririz

fw gelmeden spot piyasasına pahalı gelir. çünkü adetli gelmiyeceği için kargo vs yolculuk masrafları fazla tutar. o yüzden başlarda biraz yüksek olur.daha sora, hoop düşüverir

Eyvallah sağolasın

Yolculuk masraflarından kısın yolda konaklamalarda az tüketin olsun bitsin bol bol çay için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 15 Haziran 2010; 21:52:16 >

• ps3 almamak için ne artısı var bu aletin :D pes varmı mesela xbox için. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: musty26

ps3 almamak için ne artısı var bu aletin :D pes varmı mesela xbox için. :D

• kaç yıl daha yeni xbox next generation çıkmıcak bilen varmı? Microsoft açıkladı deniliyodu bi ara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

http://www.destructoid.com/e3-10-new-xbox-same-old-disc-destroying-problems-176508.phtml

geçmiş olsun 3k bitti cd patlatma çıktı

Tamamen adamın salaklığı.

• quote:

hocam ne içtiysen bana da söyle ben de bi içeyim. baya iyi kafa yapıyor galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: iscanthere

quote:

Deli gibi bide soruyo tabiki yok olum Xbox'ta Pes, xbox kolu farklı tasarladığından futbol ve çoğu spor oyununu xbox'a yapmıyorlar yani saçmalama ama keşke xbox'tada oynansa pes feci olurdu herhalde.
  • Xbox360 elite ve arcadeler ucuzlayacak mı.Ben tam almayı düşünüyordum falcon makine tamamen gitti... Şimdi bu makineler ne zaman ucuzlar jasper arcade alsam ne kadar olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LexisOrAlv

quote:

quote:

Deli gibi bide soruyo tabiki yok olum Xbox'ta Pes, xbox kolu farklı tasarladığından futbol ve çoğu spor oyununu xbox'a yapmıyorlar yani saçmalama ama keşke xbox'tada oynansa pes feci olurdu herhalde.

xbox da sadece arcade oyunlar var.
    pacman ,tetriz.
    bunları arkadaşlarla oynamak için ayda 15 tele para ödüyoz bide. Allah bizi ıslah etsin. çok öküz adamız ps3 de beava onlayın var.

• arkadaslar asıl sorum turkıyeye ne zaman gelır ve fıyatı nekadara gellrr muhtemelen...Bu aralar bır xbox alacam da ben alır almaz turkıyeye yenısı gelırse yıkılırım valla.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

pacman ,tetriz.
    bunları arkadaşlarla oynamak için ayda 15 tele para ödüyoz bide. Allah bizi ıslah etsin. çok öküz adamız ps3 de beava onlayın var.

Hocam ne zaman geliyor slim?

• ne zaman gelir diyenler mesajları okuyun yaww bin kere tekrar edildi.. 4. sayfadan beri okuyun yazıları yazıyor
  • 5 Gün Önce Media Markt'a gidip alıyordum veleti , sonra vazgeçtim

İyi oldu iyiki almamışım inşallah 3K sorunu gider bunda.. Tuş ve tasarım mükemmel olmuş gözlerimi alamıyorum aletten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mac123

5 Gün Önce Media Markt'a gidip alıyordum veleti , sonra vazgeçtim

İyi oldu iyiki almamışım inşallah 3K sorunu gider bunda.. Tuş ve tasarım mükemmel olmuş gözlerimi alamıyorum aletten.

3k olayı jasper boardlar cıktıgından berı yok zaten 2 yıldır :)
  • İnternette gördüğüm siteler oldu Jasper Anakartlarda 3 Kırmızı Işık Hatası Görüldü diye..

Doğrumudur , Yanlışmıdır bilmem. Xbox deneyimim pek olmadı :D
  • arkadaşlar bence xbox jasper sahipleri için bu haberin çok büyük önemi bence yok. Bence önemli olan kendi yorumlarım bunlar oyundan zevk almak kurulum hata grafik takılmaları vb vb düşünmeden oyuna kapılmak kısaca zaten bir xbox sahibi olmak yeterli Belki xbox sahibi olmayanlar için nefis haber yalnız, sahibi olup da, jasper bir xbox verip slim almak nedir anlam verebilmiş değilim ! çünkü önemli olan grafik kartıdır bence görüntü değişmeyecekse ne diye değişelim diye bir soru var ! kanımca mantıklı olan şey, xbox jasper sahiplerinin birer Hd taktırıp ,söylentilere yani 2012 ve sonrası çıkacak yeni konsola kadar işi götürmeleri gerekir. Çünki radikal görüntü kalite vb değişiklikler yeni konsollarda olacağı için, şu an cihazları geri verip hem zarar etmek hemde alınca alma hevesi gidince görüntünün aynı olması sonrası böle bi değişikliğe gerek varmıydı diye iç geçirmeye hiç gerek yok. Naçizane yorum ve önerilerim sizi sıkmamştır inşallah. Çünkü arkadaşlar bu bir ticaret unutmayalım, bunları tasarlayan adamlar bizlerden çok daha zekiler biz ise bu aletleri çoğumuz ekran kartlarımızı satıp aldık, elimizdekinin kıymetini bilelim sözüm sadece xbox elite arcade jasper Hd li kullanıcılar için.

alışveriş şehvetlerimizi yeni konsollara kadar taşıyalım bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: RIDANES

quote:

quote:

quote:

quote:

pacman ,tetriz.

Hocam ne zaman geliyor slim?

Bana soruyorsan , temmuz başı gidiyorum ingiltereye ağustosun 1'inde dönüyorum temmuz sonu alırım büyük ihtimal.
    kusra bakma soruyu kendime üstlendim de diğer arkadaşa sorduysan bilemem

• Alet çok seksiymiş ya. Yeni Xbox almıştım, en iyisi yavaştan satış işlemlerine başlamak Haziran'da PAL olan çıksaydı, yarın direk alırdım. 1 ay beklemek sıkıntılı olacak şimdi.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.