Şimdi Ara

XBOX 360 SLIM :: { ANA KONU } :: E3te DUYURULDU (Düşünceleriniz Neler?) (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
628
Cevap
1
Favori
27.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

Havalandırma yapmışlarda cihaz o kısımdan havayı içeriye mi çekiyor yoksa direk dışarıya mı atıyor orası belli değil.

Soğuk hava dışarıdan içeriye doğru çekiliyorsa, içerideki sıcak hava nasıl dışarıya atılacak veya nereden çıkacak bunu düşündünüz mü?

Eski dizayn konsolda cpu ve gpu zorda olsa üst ve alt kısımdan hava alabiliyordu, hadi o kısımları geçtim içerideki sıcak hava arka kısımdan egzoz fanları ile dışarıya atılıyordu, tabi bu soğutma şeklinin cihaza etkisi tartışılır ancak bu kasa tasarımında ki soğutma mantığı nasıl işliyor önce bunu görmek lazım diye düşünüyorum.

havayı dışarı atıyodur o kadar saf olduklarını sanmıyorum mühendislerin.
  • Saf olamazlar belki ama tek bir kişiye birden fazla konsol sattırmayı becerebilecek kadar zeki olduklarını düşünüyorum.

Cihazın sökülürken çekilen video'larını yada iç dizaynına ait resimleri bekleyeceğiz anlaşılan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

quote:

Havalandırma yapmışlarda cihaz o kısımdan havayı içeriye mi çekiyor yoksa direk dışarıya mı atıyor orası belli değil.

Soğuk hava dışarıdan içeriye doğru çekiliyorsa, içerideki sıcak hava nasıl dışarıya atılacak veya nereden çıkacak bunu düşündünüz mü?

Eski dizayn konsolda cpu ve gpu zorda olsa üst ve alt kısımdan hava alabiliyordu, hadi o kısımları geçtim içerideki sıcak hava arka kısımdan egzoz fanları ile dışarıya atılıyordu, tabi bu soğutma şeklinin cihaza etkisi tartışılır ancak bu kasa tasarımında ki soğutma mantığı nasıl işliyor önce bunu görmek lazım diye düşünüyorum.

havayı dışarı atıyodur o kadar saf olduklarını sanmıyorum mühendislerin.

Unboxing videolarını izledim.Şöyle anlatıyım şu resimdeki bölge
     XBOX 360 SLIM :: { ANA KONU  } :: E3te DUYURULDU (Düşünceleriniz Neler?)
    Bu bölgenin arka tarafı hdd bölümü ön tarafı ise hava çıkışı.Konsol yatıkken yandaki büyük delikten aldığı havayı konsol içinde gezdirdikten sonra bu bölümden atıyor.Biraz garip anlattım ama böyle

• Gol mü 2-2 mi 2-2 mi Bu E3 den çıkan sonuç MS ve Nintendo tokatladı.
  •  XBOX 360 SLIM :: { ANA KONU  } :: E3te DUYURULDU (Düşünceleriniz Neler?)

Resime bakılırsa ızgaradan dışarı üflüyor.En azından üzerinde dvd-rom yok.
  • Türkiyede spotta ne kadar olur fiyatı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Physicist_

Türkiyede spotta ne kadar olur fiyatı?

Elite kaça satılıyordu Türkiye'de? Buda yurtdışında Elite'le aynı fiyat olduğu için (şu anki fiyatı hariç) burdada aynı olur yada üstüne birazdaha eklerler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gogo. -- 16 Haziran 2010; 15:29:40 >
  • Gençler bu "kinect auxiliary port" nedir acaba? bizim yaşlı konsollarda bu port yok da!
  • NecronLord fan yaprakları içe dönük duruyor bu durumda hava içeri mi dışarı mı çıkar?
  • Yurt dışından sipariş vermek , veya Türkiye'de de iyice fiyatların düşmesini bekleme yolu gözüktü bize.
    BeyazBüyü birazcıkda sen düşün bakalım . Fan içe doğru dönüyor. Sışardan soğuk havayı alıyor , hava devirdaimi olduktan sonra alt taraftanda , o fan sıcak havayı dışarı atabilir ki olmadı , X360 S in aynı eski X360 larda oldugu gibi dikey olarak düşünüldüğünde alt ve üst tarafları havayı dışarı atması için boş ki oralardada fan var mı ? Bilinmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMEA -- 16 Haziran 2010; 15:59:06 >
  • çok heyacanlanılacak bir şey değil eğer xbox'ın varsa,250 gb hdd+wireless adaptör 200 tl,gidip şu iki ekstra için 500 tl ye slim alınmaz.sonucta oyunlar aynı,kinect full uyumlu,sadece boyu küçülmüş aletin,gereksiz bir atılım olmuş ms'den.
  • quote:

NecronLord fan yaprakları içe dönük duruyor bu durumda hava içeri mi dışarı mı çıkar?

O fan saat yönünün tersinde dönüyor,dışarı atar havayı her zaman
  • board ile ilgili RESMİ bi açıklama var mı. çünkü 2006 da 3k gören board lara serviste takılan board lara Vallaha deniliyordu.sonra Microsoft Tamir değil birebir değişiyor dendi.Ağzı olan konuşuyor.Şimdi Board daki amaç zaten Sorun olursa gidermek değilmidir arkadaş.Jasper TAŞ TAŞ bildiğin KAya, ne gerek var.bence kafasına göre yazıyor herkes. 1 hafta sora belli olur herşey.
  • tolgay007 saat yönünün tersine dönüyorsa evet dışarı atar ama hangi yöne döndüğünü bilmediğimiz gibi cihazın içerisini bir görsek artık rahatlayacağız.

fateeh33 bir an önce getirtseniz iyi olur yoksa müşterileriniz kadıköy civarında kuyruğa girecekler.

TheMEA konsolu gördüğüm geceden beri düşünüyorum, foruma soruyorum ama anakart ve soğutma şekli belirsizliğini koruduğu için
    kasa içerisinde kaç tane fan var, hava sirkülasyonu nasıl sağlanıyor bilemiyorum. En iyisi bekleyip görmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 16 Haziran 2010; 16:17:54 >

• İnşallah bunda da 3k derdi olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: doziz

Gençler bu "kinect auxiliary port" nedir acaba? bizim yaşlı konsollarda bu port yok da!

Eski kasalarda Kinect dışarıdan güce ihtiyaç duyacak.Yeni kasadaki bu port sayesinde Kinect direk bağlanabilecek ve gücü dışarıdan alacak Kinect le birlikte yeni konsol sattırmak için çok iyi bir yöntem psikolojik olarak Kinect Xbox 360 S konsolda daha sorunsuz çalışacakmış izlenimi yaratabilir.

Arkadaşıma 2-3 gün önce Elite aldık,ben bekliyorum PAL yeni kasayı temmuz ortasına kadar TR de olur umarım FW atılması önemli değil orjinal kullanmak istiyorum zaten 2 aydır E3 de yeni Xbox 360 duyurulacak diyordum tahminimin tutması bir yana beklentilerimin üzerinde birşey oldu yeni konsol..
  • avrupaya temmuzda mı geliyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ba9ur

avrupaya temmuzda mı geliyordu

Tam 1 ay sonra 16 Temmuz'da avrupada
  • arkadaşlar okadar yazı var hiç kimse slim in ekran kartından bahsetmiyor :D grafik kartı değişmemişse ne diye alınır ki bu veya şöyle sorayım ? kaç kişi yapmıştır ki misal asus 5870 bir ekran kartını, atıyorum aynısıyla sıf üzerinde daha iyi fun var diye misal sapphire 5870 ile değiştirmiştir ??? jasper xbx olupda slim almak isteyenn kanımca hali budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ign -- 16 Haziran 2010; 17:12:29 >
  • inanın keyfınızı kacırmak gıbı bır amacım forumda basıma talıhsız bır olay geldı rica etsem su sorunuma yorum yapar mısınız bana yapılan haksızlıgı alt konulara gıtmesını ltfen engelleyın ne derler bilirsiniz bugun bana yarın sana
    http://forum.donanimhaber.com/m_40539279/mpage_1/f_/key_//tm.htm#40539279
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.