arkadaşlar okadar yazı var hiç kimse slim in ekran kartından bahsetmiyor :D grafik kartı değişmemişse ne diye alınır ki bu veya şöyle sorayım ? kaç kişi yapmıştır ki misal asus 5870 bir ekran kartını, atıyorum aynısıyla sıf üzerinde daha iyi fun var diye misal sapphire 5870 ile değiştirmiştir ??? jasper xbx olupda slim almak isteyenn kanımca hali budur.
Arkadaşlar blu-ray takımı,gpu,cpu vs. değişimi mümkün değil,bu yeni bir konsol değil sadece slim,fan değişir,kutu tasarımı değişir falan hiçbirşekilde fatten farkı olmaz oyun konusunda,ayrıca valhalla konusuna gelince bende sanmıyorum jasper zaten sağlam yeni boarddaki amaç sorunları gidermektir,jasperda sorun yok zaten
quote:
Orijinalden alıntı: Death Note
Bugün normal aldım eğer haftaya fiyatlar düşerse kötü olur ya
Aynen benimde ama umrumda değil . Yeni tasarım açıkçası çok iyi değil ama satmayacağım çünkü grafik olarak + yok sadece 3 k .
elitedede bole 1 sorun yokki :)
Fw olursa düşünebilirim .Ama canım elite ım yetiyor ki grafik + sı yok o yüzden gerek yok .
Önemli : elite gibi 600 tl den falan düşünmeyin hatta mediamarkt da şuan elite 870 tl slim çıkarsa 1 ' i bulur söliim..
Slim gelir gelmez alıcam,çok hoşuma gitti ama aldıktan sonra seneye e3 te yeni nesili tanıtırlarsa konsolu kırarım
quote:
Orijinalden alıntı: Sodalayn
Fw olursa düşünebilirim .Ama canım elite ım yetiyor ki grafik + sı yok o yüzden gerek yok .
Önemli : elite gibi 600 tl den falan düşünmeyin hatta mediamarkt da şuan elite 870 tl slim çıkarsa 1 ' i bulur söliim..
Yok 999.9 yaparlar
Abi çok güzel gözüküyor konsol çıldırıcam ya.
quote:
Orijinalden alıntı: hook1903
Slim gelir gelmez alıcam,çok hoşuma gitti ama aldıktan sonra seneye e3 te yeni nesili tanıtırlarsa konsolu kırarım
Seneye E3de tanıtsalar bile tanıtıldıktan sonra bence en az 2yılı daha var.Yani şu günden hesaplarsak daha en az 3yılı var yeni Xboxın.
3 yıl çok iyi olur gelecek oyunlar ile geçer o zaman belki inandırıcı gelmeyebilir, oynadığım oyunlar bi yana daha alete takmadığım okadar oyun varki tekken 6 dan tutun ki 3 sene geömiş çıkalı cihaz yani 3 seneyi büyütmemek gerek şur da ocakta 1 se egidiyo kalıyo 2 ve daha bunun doom 4 - dead space 2 vb vb vb yani bu süreyi aklımıza getirmeden oynayacağımız okadar çok oyun var ki bence oyun zamanı.
firmware çıkmazsa güzel vazo olur
quote:
Orijinalden alıntı: pudinkk
heryer TR değil koçum merak etme satar
quote:
Orijinalden alıntı: iscanthere
heryer TR değil koçum merak etme satar
konuşma tarzına dikkat etmende fayda var herkes de koçun değil
quote:
Orijinalden alıntı: pudinkk
iyi sen vazo yap biz live dan oyun oynarız senin yerine
Tasarım mükemmel olmuş. Fw'si çıksın ya da çıkmasın, Xbox almak farz oldu artık
alırsam fwsiz alırım bu konsolu elimdekiyle single oynarım bununla da live bu güzelliği bozamam
iyi sen vazo yap biz live dan oyun oynarız senin yerine
sizde espri anlayışı kalmamış anlaşılan,konsolu beğendiğimi ana konuda da yazmıştım arada espri olsun diye yazdım biraz geniş olun her yorumu kötü yorum olarak algılamayın
Hocam BSC ve DH haber editörleri gerçekten işi bilmiyor. Ana sayfaya konu açmışlar. Konu Dışında filanda gözüküyor konu Hep böyle yapıyorlar. PES 2011 videosu çıkıyor, tam ana konuda tartışırken bi editör gelip yeşil renkle video konusu açıyor. Sanki biz görmedik Hadi konu açtın bari ana konu olan yerlere yansıtma. Ama anlat anlatabilirsen.
Arkadaşlar bir sorum olacak kafama takıldı, yeni xbox 360 S nin 250 GB hdd'i 2.5 inç boyutunda ve şuan kullandığımız hdd lerden farklı, şuan hdd de olan GB lık dosyalarımı yeni xbox ın hdd ine nsl atacağız flash bellek ıle fln mı?