Şimdi Ara

XBOX 360 SLIM :: { ANA KONU } :: E3te DUYURULDU (Düşünceleriniz Neler?) (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
628
Cevap
1
Favori
27.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şekli şemali gayet başarılı, ama 3K olmaz inş artık.
  • Bi dk ya fw atılıyor mu şimdi hemen halletmişler mi anlamadım Hemen hallettilerse sevinçten ağlarım burada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Max_Kolesne

Bi dk ya fw atılıyor mu şimdi hemen halletmişler mi anlamadım Hemen hallettilerse sevinçten ağlarım burada

Öyle deniliyor. Affederler mi hiç
  • Herşeyi ile çok süper görünüyor kasası olsun gamepad i olsun çok hoşuma gitti kesinlikle alıcam bundan bi tane

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FiréLord -- 18 Haziran 2010; 10:31:20 >
  • kop kop fw olayıda var sonunda umarım kısa sürede gelir de alırız
  • quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

kop kop fw olayıda var sonunda umarım kısa sürede gelir de alırız

Aklınız fikriniz "fw'de" çok ayıp çok çoookkkk

• Bu konsolu TR ye gelir gelmez alacağım ama fw attırmam hemen, Ekim-Kasım gibi ban dalgası başlar bu cihaz live dan ban yerse kendimi affetmem.
  • Bu insanlarmı doğru yapıyor yoksa biz mi yanlış yapıyoruz ?

Makine açılır ondan sonra DVD-Rom kapağı açılıp oyun takılır bildiğim, gerçi arada bende direk basıyorum DVD-Rom'un kapağına ama bunların hepsi böyle fuarda da böyleydi ulan yeni çıkmış konsol bir Allahın kulu power tuşuna bassın ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Bu konsolu TR ye gelir gelmez alacağım ama fw attırmam hemen, Ekim-Kasım gibi ban dalgası başlar bu cihaz live dan ban yerse kendimi affetmem.

Hiç uğraşma Majoş'a mail atacağım. Pinky sizi kandırıyor ban dalgası bittikten sonra fw yapacak dikkatli olun diye

quote:

Orijinalden alıntı: anLcbN

Bu insanlarmı doğru yapıyor yoksa biz mi yanlış yapıyoruz ?

Makine açılır ondan sonra DVD-Rom kapağı açılıp oyun takılır bildiğim, gerçi arada bende direk basıyorum DVD-Rom'un kapağına ama bunların hepsi böyle fuarda da böyleydi ulan yeni çıkmış konsol bir Allahın kulu power tuşuna bassın ya

Adamların kafası rahat Allah ne verdiyse girişiyorlar makinaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 18 Haziran 2010; 11:03:37 >

• ulan keşke e3te olsaydık adamlar beleşten götürdü makinaları be kim bilir türkiyede fiyatı kaç olur
  • valla ben ps2 kullanıyordum fakat yeni bir konsol alırsam xbox360 slim almayı düşünüyorum fakat aklımda şöyle bir soruda var açıkcası ps3'te blu ray kullanıyo fakat xbox360 slim'de ise çift katman dvd bu yüzden ps3 biraz daha uzun ömürlü oyunların boyutunun gttikçe arttığı düşünülürse,

arkadaşlar bir sorum xbox hakkında;
    xbox ve ps3'ün her ikisini deneyen varsa hangi konsolun game padi acaba daha kullanışlı bu konuda fikirlerinizi alabilirmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Your Life İs Mine

valla ben ps2 kullanıyordum fakat yeni bir konsol alırsam xbox360 slim almayı düşünüyorum fakat aklımda şöyle bir soruda var açıkcası ps3'te blu ray kullanıyo fakat xbox360 slim'de ise çift katman dvd bu yüzden ps3 biraz daha uzun ömürlü oyunların boyutunun gttikçe arttığı düşünülürse,

xbox ve ps3'ün her ikisini deneyen varsa hangi konsolun game padi acaba daha kullanışlı bu konuda fikirlerinizi alabilirmiyim?

Xbox 360 gamepad'i fazlasıyla kullanışlı bir gamepad'dir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

quote:

Orijinalden alıntı: Your Life İs Mine

valla ben ps2 kullanıyordum fakat yeni bir konsol alırsam xbox360 slim almayı düşünüyorum fakat aklımda şöyle bir soruda var açıkcası ps3'te blu ray kullanıyo fakat xbox360 slim'de ise çift katman dvd bu yüzden ps3 biraz daha uzun ömürlü oyunların boyutunun gttikçe arttığı düşünülürse,

Xbox 360 gamepad'i fazlasıyla kullanışlı bir gamepad'dir.

tabi birde bunu playstation bölümüne sormak lazım ama genel olarak xbox gamepadi daha çök övgü topluyor

•  XBOX 360 SLIM :: { ANA KONU  } :: E3te DUYURULDU (Düşünceleriniz Neler?)  XBOX 360 SLIM :: { ANA KONU  } :: E3te DUYURULDU (Düşünceleriniz Neler?)  XBOX 360 SLIM :: { ANA KONU  } :: E3te DUYURULDU (Düşünceleriniz Neler?)  XBOX 360 SLIM :: { ANA KONU  } :: E3te DUYURULDU (Düşünceleriniz Neler?)

• Ulan ABD de 299 dolar , Avrupa'da 299 Euro
    Acaba ABD'de PAL versiyonunu 299 dolara bulabilir miyiz ki ?
  • Pal versiyonunu bekliyorum ben. 300 Euro olucak fiyatı en fazla MediaWorld de 350 Euro olur ve 735TL ediyor %18 vergi indirimi mi öyle birşey var ortalama 600TL ediyor. Italyadan alacağım burada pahalı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScRyedd -- 18 Haziran 2010; 14:48:30 >
  • bence kasanın adı Xbox 360 Darth Vader olmalıydı
  • ABD de PAL versiyon satılmıyordur sanırım, yeni konsolu aceyip sağlam yapmışlar hayatta 3K vermez bu artık.
  • Bence eski kasalar daha güzel.
  • "Kesin,garanti 3k vermez arıza çıkarmaz artık" gibi net bir şey söyleyemeyiz bence.Tabiki gönlümüzden geçen o, arızasız sorunsuz olması tek istediğimiz fakat zamanla göreceğiz aletin nasıl olduğunu.

Elinde konsolu olmayanlara lafım yok fakat, Jasper ı olup da satanlar ve yeni xbox 360 S e geçmek isteyenler bence körü körüne riske giriyorlar..Ortada 1 senedir kullanılan sorunsuz bir jasper var çünkü..Yeni konsolun da böyle sorunsuz olmayacağı ne malum? Evet tasarımı özellikleri gerçekten harika ama önemli olan işlevi değil mi?:) jasper ı satıp da bunu aldıktan sonra elimizde patlarsa hiç kıymeti yok...Sonra ortalıkta sıfır jasper aramaya uğraşmayalım tekrar:) Bence dünyayı takip etmeli,biraz zaman geçsin üstünden kullananların yorumlarını,arıza/sağlamlık durumlarını zamanla görürüz...Tabiki bunlar benim görüşlerim,herkesin görüşüne de saygı duyarım,fakat Microsoft'un bu satış stratejisine aldanıp onlara fazladan para kazandırmayacağım kesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kornography -- 18 Haziran 2010; 15:34:47 >

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.