Şimdi Ara

XBOX 360 SLIM :: { ANA KONU } :: E3te DUYURULDU (Düşünceleriniz Neler?) (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
628
Cevap
1
Favori
27.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alacak para olsa ozaman düşünürüm para olmadığından hiç düşünmüyorum düşünüpte kafamızı boş yere yormayalım.
  • valla brnde jasper elite var bu yeni çıkanı ancak 6 ay sonra düşünürüm malı bi görelim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marjinaltr -- 18 Haziran 2010; 15:59:46 >
  • XBOX 360 SLİM

• quote:

Orijinalden alıntı: swat882

XBOX 360 SLİM

/>

• Çok güzel laaan
  • Valla beyler size şaşırdım epey bence öyle elite ile arasında aman aman bir fark olmamasına rağmen bazılarınız elite'i elden çıkarıp slimi almak istiyor.Bence tek farkı wifi ve 130 gb daha fazla olması ki 120 gb'ı tam dolduranımızın sayısı çok azdır.
  • FW olayıda yavaştan belli oluyor demek. Güzeeeeeeeeeel.

Bir sene içinde ban dalgası gelsin sonra kesin birer tane Slim XBOX360 alıyorum.
  • http://www.shopto.net/XBOX%20360/VIDEO%20GAMES/XB2BU57-Xbox%20360%20250gb%20Console%20Black.html

shopto.net üzerinden şu an için ön sipariş verilebiliyor, fiyatı £184.85 kargo hariç 425TL'sı. gümrük sorunlarını da unutmamak lazım.

Bu fiyatları görünce ingiltere'de yaşayasım geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: swat882

XBOX 360 SLİM

/>

Tek VUVUZELA'ları eksik, süpermiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

http://www.shopto.net/XBOX%20360/VIDEO%20GAMES/XB2BU57-Xbox%20360%20250gb%20Console%20Black.html

shopto.net üzerinden şu an için ön sipariş verilebiliyor, fiyatı £184.85 kargo hariç 425TL'sı. gümrük sorunlarını da unutmamak lazım.

Bu fiyatları görünce ingiltere'de yaşayasım geliyor.

Ah abi hiç sorma ya. TR'de yaşıyoruz ama herşeye erişemiyoruz işte. Lanet olsun !!

ShopTo zaten böyle büyük donanımları TR'ye yollamıyor bile kaldı ki gümrük yine sorun değil. Bizim olay daha baştan bitiyor.

• Gümrük problemini bir kenara bıraktım sahiden shopto yollamıyor mu konsol TR ye?
  • 620TL'sına gold bilgisayar'dan 2 yıl garantili elite almıştım, şimdi düşünüyorum da 1-2 ay sonra gold ve electro world, "mediamarkt ve teknosa'yı filan saymıyorum çünkü çok pahalı satıyorlar" acaba nasıl bir fiyat politikası izleyecekler.
  • Shopto'daki fiyatı gördükten sonra gelde burda para ver..Garantili olarak gelmesi ne kadar sürecek bu birinci sorun spot piyasasında fiyatı ne olacak buda ikinci,orjinal kullanacak olmasam spota geldiği anda 650 tl ye kadar vermeye razıyım ama Aral ın getirmesini bekliyorum şu anda çok uzarsa spottan fwsiz alacağım mecburen..
  • Shopto İtalyaya gonderım yapıyormu arkadaşlar? Kaç günde gönderim yaparlar ve kargo ücreti ne kadar tutar? Kesin bilgi ıstemıyorum ama tahmın yapmanızı ıstıyorum. Eğer MediaWorldden totalde ucuza geliyorsa Shoptodan alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Gümrük problemini bir kenara bıraktım sahiden shopto yollamıyor mu konsol TR ye?

Bazı donanımları yollamıyor. Aslında oyun dışında adam akıllı birşey yollamıyorlar TR'ye.

Yollamadıkları ürünlerden örnekler:

Guitar Hero Bundle, Nintendo DSXL bundle (hadi bunu yolla be ufak kutulu birşey) DJ Hero Bundle, PS3 Bundle, XBOX360 Bundle vb.

Ama misal şu tarz ürünlerde yolluyor TR'ye:

PS3 Head-Set, XBOX360 Play & Charge Kit, PS3 KeyPad, XBOX360 Messenger Kit, XBOX360 Wireless Head-Set vb.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aced

en önemlisi adaptörsüz...o tuğladan nefret ediyordum....

• Tuğla beni hiç rahatsız etmiyor valla 10 tane daha koyacak yerim var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Gümrük problemini bir kenara bıraktım sahiden shopto yollamıyor mu konsol TR ye?

yollar

2 katı para verip alırsın gümrükten

ay sonunda ingiltereye gidiyor arkadaşlarım yav bir yolunu bulup aldırabilsem keşke 400 lira para bile değil
  • görüntü çok fena
  • Ya tr de yokmu cesaret edip getirecek bi dükkan amerikadan yaw elite fiyatına satılıyor tr de elite 600 lira hatta indi bile fiyatlar avrupada slim de 600 e satılır inş dükkanlar uyuyormu yaw getirin şu konsolu artık :P
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.