Şimdi Ara

XBOX 360 SLIM :: { ANA KONU } :: E3te DUYURULDU (Düşünceleriniz Neler?) (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
628
Cevap
1
Favori
27.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • board la ilgili kesin bişi yok dimi, gene millet yazıyor vallalaha felan , yalancıyı dürtmüyorlar malum
    kesin o da jasper olur dicem de makine ufaldı , nasıl sığacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: fateeh33

board la ilgili kesin bişi yok dimi, gene millet yazıyor vallalaha felan , yalancıyı dürtmüyorlar malum

Yanlardan kırpmışlardır

Slim beni mest etti ama suanki model mi yoksa Slim mi bekliyeyim bilemiyorum
  • valla ben bekle derim, o kadar beklemişsindir , heyecana kapılıp sonra da pişman olma.ama ilkin yeri fakrlı,ama yine ama dicem de yeniyi görüne,eskisi bildiğin sanayi tipi her an istetmeyi takılacka bir arabanın altına konulan krikonun , microsoft un nacizane işçiliğinden geçerek modernleştirdiği bir kriko olarak gözlerimin önünden geçmiyor değil
  • quote:

valla ben bekle derim, o kadar beklemişsindir , heyecana kapılıp sonra da pişman olma.ama ilkin yeri fakrlı,ama yine ama dicem de yeniyi görüne,eskisi bildiğin sanayi tipi her an istetmeyi takılacka bir arabanın altına konulan krikonun , microsoft un nacizane işçiliğinden geçerek modernleştirdiği bir kriko olarak gözlerimin önünden geçmiyor değil

Hocam bilmezmiyim. Bende NTSC-J Premium model var hemde 2 defa 3K görmüş geçirmiş

• quote:

board la ilgili kesin bişi yok dimi, gene millet yazıyor vallalaha felan , yalancıyı dürtmüyorlar malum

Yeni konsol da kesin olarak valhalla board var 45nm CPU ve GPU.
  • yok benim kastettiğim, oyunun genel yavaşlığı değil o dediğinizi anladım o zaten tamam oyun ağır biraz ama bakın, eskiden oblivion ıynarken Ps3 de de yaşamıştım, örneğin dış mekan dağda serbest koşarken herşey gayet hızlı bi akışda ama iç mekanda özellikle şövalyelerle savaşırken tempo düşüyo grafikte. burdada oyunun daha başında realtime render olarak sanırım oynattığı için görüntü inanılmaz net ve o an resmen ağırlaşıyo hafif dikkatli bakınca anlıyosunuz onu. sonra daha hafif sahnelerde hızlanıyor. çok yoğun sahnelerde oluyor bu ama takılma olmadığı için oynayan farketmeyebiliyor fakat genelde oyun içi yüksek frame akışı gibi değil o sahneler geldiğinde bi yavaşlama bi ağırlaşma nası söylim şöyle örnek verim anti alising x4 den x16 yaptığınızda oyunun takılmadığını ama sağa sola dönüşlerinizin hafif ağırlaştığını düşünün fakat zarar verecek kadar değil yine oynuyosunuz ama bunu hissediyorsunuz gibi düşünün. işte yaşadığım bu bazı oyunlarda ki en so çıkan bu prince de daha demoda bile gördüm bu anı. zaten bence böyle olmasıda hafiften normal çünkü 7800 gtx ayarı kartlar vardı xbx çıktığında şu an bu oyunları 5970 ler dahi AA lar açık zorluyor, bu nedenle yine xbox olsun ok ama sanırım yeni konsol hayali kurmak gerek yani bu böyleyse bir prince of persia 3 de daha da iyileşicek görüntü daha da kasılcak bnm tabrimle.sankğ antialising in verdiği ib ağırlaşma gibi, bunu niye ikidebir vurguluyorum çünkü eskiden ekrn kartı mania oduğum için bu AA olayın afena takmıştım etkilerini biliyorum. ve inanın oyun içinde aynı şeyleri yaşıyorum bir görüntü cam gibi ve AA açık ve ağır işleyen bi sahne. bu nedenle xbx 720 mi olur neyse artık gelsin biran evvelde alalım.

• İgn arkadaşım,bırakta o kadar kusur olsun. makına 2005 yılında çıktı yani 6.senesine giriyor.Tabiki bu 6 senede çok şey değişti ve gelişti ama şunu bilir şunu söylerim xbox ta oyun oynamak hem ayrı bir zevk hemde en ekonomik çözüm yoludur.Bzı şeyleri gözün görmezsen maksimum zevk alırsın,diğer türlü en iyi çözüm 2000 tl lik bir pc oyun canavarı alıp full performans oyun oynamak olur senin için.Şu bir gerçek en kral pc yide yapsan 1 sene sonra standart bir pc haline geliyor.O yüzden her zaman derim ''oyun konsolda oynanır''.
  • doru söylüyorsun zaten bende senin gibi düşünmesem gidip ps3 ümü satıp xbox almazdım hatta pc mi de satıp, fakat işte aslın adçok şeymi bekliyorum bende belkide bazı şeyleri detaylı görmeye alıştırılmışız, bu da ticari kurban edilişimizden de kaynaklanabilir. Yani belkide bnm bütün bunları yazmam ve konuşulması bunun , üreticileri tarafından tahmin edilmiş ve hatta konuşulu p planlanmış şeyler ki onlarda ticaret yapıyolar zaten öyle olmasa GPU dan 2 tane koyar adam alete bütün sıkıntı biter.

Bence dediğinizi gibi zevk almak gerek belkide başka biş düşünmeden, yalnız bişeyi itiraf edim herşey doru anladım fakat abi PC de de alone in the dark 5 başka oluyor yahu :), ne bilim bazı zevkler sanki kıyaslanmamalı herşeyden yararlanmak gerek. elimizdeki alet bu fazlasını sdanırım beklememem gerekecek çünkü dediğiniz gibi çok şey değişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Your Life İs Mine

quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

quote:

Orijinalden alıntı: Your Life İs Mine

valla ben ps2 kullanıyordum fakat yeni bir konsol alırsam xbox360 slim almayı düşünüyorum fakat aklımda şöyle bir soruda var açıkcası ps3'te blu ray kullanıyo fakat xbox360 slim'de ise çift katman dvd bu yüzden ps3 biraz daha uzun ömürlü oyunların boyutunun gttikçe arttığı düşünülürse,

arkadaşlar bir sorum xbox hakkında;
    xbox ve ps3'ün her ikisini deneyen varsa hangi konsolun game padi acaba daha kullanışlı bu konuda fikirlerinizi alabilirmiyim?

Xbox 360 gamepad'i fazlasıyla kullanışlı bir gamepad'dir.

tabi birde bunu playstation bölümüne sormak lazım ama genel olarak xbox gamepadi daha çök övgü topluyor

İki gamepad'i de kullandım, ama Xbox360 gamepadine aşık oldum. PS3 gamepadine göre daha ağır ve çok daha konforlu

• Dizaynı çok hoş görünüyor.
  • Arkaaşlar yurt dışına çıktığımda bir slim almayı düşünüyorum ancak şöyle bir şey kafama takıldı.Büyük bir ihtimaldir ki yurtdışında FW'li değil orjinal bulabilirim,elimde ps3 de var ve niyetim FW yaptırıp kullanmak aleti.Ancak Avrupa fiyatı 300 euro olduğuna göre zaten 600'e yakın bir maliyeti olacak,bir de FW için burada ne kadar öderim,acaba harcı borucunu karşılamaz mı?Ne önerirsiniz bana?
  • Daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama hayırlı olsun,VALHALLA aramıza geldi sonunda

http://www.anandtech.com/show/3774/welcome-to-valhalla-inside-the-new-250gb-xbox-360-slim
  • Bu Slim'de eski gamepad ve oyunları çalıştırabileceğiz değil mi? Bir de tahminen ne zaman Fw atılır? Şuan jasper almayı düşünüyordum ama bekleyeceğim herhalde. Beklememe değer mi?
  • Tabii ki çalıştırabileceğiz. :) Slim de sadece bir kaç donanın değişikliği oldu o kadar. Oyunlarda sorun çıkarmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ign

yok benim kastettiğim, oyunun genel yavaşlığı değil o dediğinizi anladım o zaten tamam oyun ağır biraz ama bakın, eskiden oblivion ıynarken Ps3 de de yaşamıştım, örneğin dış mekan dağda serbest koşarken herşey gayet hızlı bi akışda ama iç mekanda özellikle şövalyelerle savaşırken tempo düşüyo grafikte. burdada oyunun daha başında realtime render olarak sanırım oynattığı için görüntü inanılmaz net ve o an resmen ağırlaşıyo hafif dikkatli bakınca anlıyosunuz onu. sonra daha hafif sahnelerde hızlanıyor. çok yoğun sahnelerde oluyor bu ama takılma olmadığı için oynayan farketmeyebiliyor fakat genelde oyun içi yüksek frame akışı gibi değil o sahneler geldiğinde bi yavaşlama bi ağırlaşma nası söylim şöyle örnek verim anti alising x4 den x16 yaptığınızda oyunun takılmadığını ama sağa sola dönüşlerinizin hafif ağırlaştığını düşünün fakat zarar verecek kadar değil yine oynuyosunuz ama bunu hissediyorsunuz gibi düşünün. işte yaşadığım bu bazı oyunlarda ki en so çıkan bu prince de daha demoda bile gördüm bu anı. zaten bence böyle olmasıda hafiften normal çünkü 7800 gtx ayarı kartlar vardı xbx çıktığında şu an bu oyunları 5970 ler dahi AA lar açık zorluyor, bu nedenle yine xbox olsun ok ama sanırım yeni konsol hayali kurmak gerek yani bu böyleyse bir prince of persia 3 de daha da iyileşicek görüntü daha da kasılcak bnm tabrimle.sankğ antialising in verdiği ib ağırlaşma gibi, bunu niye ikidebir vurguluyorum çünkü eskiden ekrn kartı mania oduğum için bu AA olayın afena takmıştım etkilerini biliyorum. ve inanın oyun içinde aynı şeyleri yaşıyorum bir görüntü cam gibi ve AA açık ve ağır işleyen bi sahne. bu nedenle xbx 720 mi olur neyse artık gelsin biran evvelde alalım.

Arkadaşım senin dediğin frame rate düşmesi senin konsolun yakında gümleyeceği anlamına gelir veya başka teknik bir sıkıntı var ben senin yorumundan sonra özellikle açtım oyunu dikkatlice inceledim öyle birşeye rastlamadım hem bu oyunda frame rate düşecekse o zaman crysis 2 hiç açılmaz bu konsolda oyunu dvd'den oynuyorsan ondan olabilir ayrıca ben yeni xbox için daha erken olduğu görüşündeyim konsollardaki oyun performansı tamamen yapımcıların becerileriyle alakalı mesela ps3'de bazı basit oyunlarda bile frame rate düşmesi yaşanırken ps3'ün exc oyunları god of war 3 uncharted 2 gibi kaliteli oyunlarda kesinlikle frame rate düşmesi olmuyor ayrıca önemli birşey daha eğer konsollar sona gelseydi 3D, yeni kontrol sistemleri gibi yenilikleri bu nesilde göremezdik göstermezlerdi direk yeni konsol çıkarırlardı yani en az 3-4 yıl daha gidecek bu nesil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tony_corleone -- 19 Haziran 2010; 16:11:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bundy

Arkaaşlar yurt dışına çıktığımda bir slim almayı düşünüyorum ancak şöyle bir şey kafama takıldı.Büyük bir ihtimaldir ki yurtdışında FW'li değil orjinal bulabilirim,elimde ps3 de var ve niyetim FW yaptırıp kullanmak aleti.Ancak Avrupa fiyatı 300 euro olduğuna göre zaten 600'e yakın bir maliyeti olacak,bir de FW için burada ne kadar öderim,acaba harcı borucunu karşılamaz mı?Ne önerirsiniz bana?

?
  • sorun zaten bu görüntüyle 3-4 yıl daha devam edicek oluşumuz cihazın üretiminden sonra bir sürü shader versyon vb yeni kartlarda müthiş yenilikler oldu ve 3-4 yıl diyosun, bu sürede çıkıcak kartları düşünemiyorum bile. ayrıca bnm konsolun gümlemesi çok iilginç bi yorum çünkü cihaz yeni jasper son fw li hatta extra fun mod var çoğu kimsede yoktur ayrıca Hd den oynuyorum ve gözlerim hala bana doruyu söylüyor 1991 den beri. Antialising vb daha soldier of fortune I vb gibi oyunlarda ki kasılmalardaki aynı olayları yaşadığım anlar oluyor ayrıca, madem oyunu tekrar takmışsın ozaman bir sefer taha tak ve ilk ekrana gelen start çıktığında start a bas ve princeden bahsediyorum tabi, orda su dolu kase var içinde kadını gördüğü daha videonun başı, aşadan yukarı görüntü kayarken dikkat et ağırlaşmayı görürsün veya görmeni ümid ederim. ayrıca bu ağırlaşma 3d mark testlerindeki gibi aa ları son dayadığımızdaki türden bişey, cihazı yeni alan ve oyuna yeni başlayan tiplerden değilim öyle olsam eyvallahta:D alone in the dark1-2-3-4-5 lerden geliyoruz biz bence söylediklerimi dikkate alsan daha farkı şeyler görebilirsin. Benm amacım xbx kötülemek değl asla seviyorum aleti ama işte gerçekleri başka türlü dğeil direk söylüyorum hepsi bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: ign

sorun zaten bu görüntüyle 3-4 yıl daha devam edicek oluşumuz cihazın üretiminden sonra bir sürü shader versyon vb yeni kartlarda müthiş yenilikler oldu ve 3-4 yıl diyosun, bu sürede çıkıcak kartları düşünemiyorum bile. ayrıca bnm konsolun gümlemesi çok iilginç bi yorum çünkü cihaz yeni jasper son fw li hatta extra fun mod var çoğu kimsede yoktur ayrıca Hd den oynuyorum ve gözlerim hala bana doruyu söylüyor 1991 den beri. Antialising vb daha soldier of fortune I vb gibi oyunlarda ki kasılmalardaki aynı olayları yaşadığım anlar oluyor ayrıca, madem oyunu tekrar takmışsın ozaman bir sefer taha tak ve ilk ekrana gelen start çıktığında start a bas ve princeden bahsediyorum tabi, orda su dolu kase var içinde kadını gördüğü daha videonun başı, aşadan yukarı görüntü kayarken dikkat et ağırlaşmayı görürsün veya görmeni ümid ederim. ayrıca bu ağırlaşma 3d mark testlerindeki gibi aa ları son dayadığımızdaki türden bişey, cihazı yeni alan ve oyuna yeni başlayan tiplerden değilim öyle olsam eyvallahta:D alone in the dark1-2-3-4-5 lerden geliyoruz biz bence söylediklerimi dikkate alsan daha farkı şeyler görebilirsin. Benm amacım xbx kötülemek değl asla seviyorum aleti ama işte gerçekleri başka türlü dğeil direk söylüyorum hepsi bu.

Konsollardaki yapı ile pc'deki yapı kıyaslanamaz önceki nesile bakıcak olursak ilk xbox directx8 destekleyen bir gpu'ya sahipti ve farcry gibi bir oyunu çok kaliteli bir şekilde çalıştırıyordu ve ps2 de varlığı ile yokluğu belli olmayan bir gpu vardı ama god of war 1-2, gta san andreas gibi oyunları çalıştırıyordu yani konsollar pc'lerdeki bu tarz gelişmelerden pek etkilenmiyorlar bugün dx11 destekli metro 2033 xbox 360'da pc'dekine oranla çok daha kaliteli görünüyor aslında bu donanım üreticilerinin tüketicileri nasıl kandırdığının bir göstergesi ayrıca xbox 360 shader model 3.0 desteğine sahip olmasına rağmen x360'ın ilk güncellemelerinde alete dx10 desteğinin eklendiğini microsoft açık açık söylemişti ondan sonraki updatelerde allah bilir neler neler eklendi yani ben daha çok şaşıracağımız yenilikler bekliyorum bu nesilden ayrıca sende olan framerate düşmesi bende olmadı belki senin tv çok iyidir ondan sende fark ediliyordur yani böyle bir şey varsa bile direk makine kaldırmıyor gpu kasıyor demek bence yanlış ona kalırsa daha öncede bazı oyunlarda framerate düşmesi vardı bazıları yeni updateler ile düzeldi ama grafikler hiç bir zaman aynı kalmadı hep gelişti bu işler üreticilerin ne kadar başarılı optimizasyon yaptığı ile alakalı ve konsolda oyun optimize etmek pc'deki gibi basit değil uzun lafın kısası böyle şeyleri kafaya takmaya gerek yok zaten pc konsolları bariz bir şekilde geçtiği an yeni konsollar geliyor.Konsol üreticileri halen daha bu nesili geliştiriyor ben önceki yorumumda söylediğimi yine söylüyorum eğer 3-4 yıldan önce yeni nesil gelicek olsa bu nesile bu kadar yatırım yapmazlar bu gelişmeleri direk yeni nesile bırakırlar.
    Ayrıca bizim bahsettiğimiz oyun prince of persia the forgotten sands yani envai çeşit alete çıkmış ve film ile aynı anda piyasaya sürmek için uğraşılmış erteleme şansı olmayan bir oyun yani optimizasyonunda bu tarz hatalar bence olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tony_corleone -- 19 Haziran 2010; 20:40:27 >

• okadar şey tartısılmış aslında burada en önemli konusulması gereken konu xbox360 slim in boardu valhalla olmalı

sanırım herkes aynen ps3 slimde oldugu gibi yavaş yava xbox360 fatlerini bırakıp slime gececek yeni teknoloji mukemmel gorunum 3k sız bir xbox360 kırmızı ışıksız bir xbox
    vaybee xbox360da fat olduya zamanı gelmişti...
  • Yahu bu yeni modele slim demeyin bari. Slim falan değil ki, hemen hemen aynı ağırlıkta ve boyutta da öyle bir küçülme yok. Üstelik adaptör de dahili değil.
    Yeni model XBOX360 diyelim, Slim değil...
    Zaten resmi adı da slim değil :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzaffersezen -- 19 Haziran 2010; 21:57:57 >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.