Şimdi Ara

XBOX 360 SLIM :: { ANA KONU } :: E3te DUYURULDU (Düşünceleriniz Neler?) (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
628
Cevap
1
Favori
27.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ne derseniz deyin ama ben ''OH BE !!!!'' diyorum.
  • bergx

valhala ya kimse takmıyor çünkü 3k görmedi jasper. ee microsooft da bu sene satacak bişe bulamayınca [ her yıl anakart ayağına sattı makineleri millete] , slim çıkarak ekmek yiyek dediler
  • quote:

Orijinalden alıntı: fateeh33

bergx

valhala ya kimse takmıyor çünkü 3k görmedi jasper. ee microsooft da bu sene satacak bişe bulamayınca [ her yıl anakart ayağına sattı makineleri millete] , slim çıkarak ekmek yiyek dediler

Valla ben öyle düşünmüyorum.Benim gibi yeni almaya niyeti olanlar için çok iyi oldu.45nm daha az ısı daha az elektrik.Dahili wi-fi olması gereken gibi olmuş bu sefer konsol.
  • Peki bu ne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi el_jericho -- 20 Haziran 2010; 1:32:50 >

• arkadaşlar ülkemizdeki x360 spot satan yerlerle görüşen oldu mu? getirecekler mi ve ne kadar getirecekler bilgisi olan paylaşırsa çok iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: jericho_!4

Peki bu ne

Cihaz Dvd'yi okurken öküz gibi sallıyor adam sonrada Dvd ciddi zarar görüyor.

• Hocam bu olay sadece X360'larda var. PS3'lerde istersen yere at, gine bişi olmuyor. İnanmıyorsanız youtube'da videolar var.
  • quote:

Hocam bu olay sadece X360'larda var. PS3'lerde istersen yere at, gine bişi olmuyor. İnanmıyorsanız youtube'da videolar var.

Eee napalım, naapsınlar? Nasıl bir piskopatlık seninki? Benim Xbox Pro'mun içinde dvd varken gerek yer değiştirmek gerekte üsten vurmak olsun hepsini yaptım. DVD okuyucum bozuktu 1 ay önceye kadar. Allahtan şimdiye düzeldi. Yani bu olay yenilerde var. Yenilerde bu olay olsun olmasın sana ne zararı var? Niye burda fanlık yapıyorsun? Gerçekten kedi uzanamadığı ciğere mundar diyor.
  • @ jericho_!4

xbox alma sen bence.dandik alet , beşikte felan sallamaya gelmez.
    fantazilerinize bari güzelim aleti alet etmeyin

@ TnnTDragon

tabi wi-fi ve 250 gb hdd iyi hoş da zaten takılabiliyordu.ha ne oldu fiytı ucuzladı.ama her yıl anakart değiştiren bir cihazın bu yıl değişmesi biraz ilgincime gitti açıkçası.45 nm olası ısınmayacağı anlamına gelmese de birebir, baya bi etksi olacaktır elektrik faturasına sanırım :) en azından benim gibi günde 17-18 saat kulananlar için
  • tühhhh benim en büyük hobim xboxda oyun oynarken bi yandanda xboxı öbür elime alıp sallamaktı. yeni xboxda bunu yapamicaksam dvdlerim çizilicekse olmaz olsun öyle xbox. tekmeleyince dvdyi çizmeyen xbox yapamiyosa bi firma kapatsın kapıları çeksin gitsin. rezilliğin daniskasi

valla moralim çok bozuldu. almak istiyodum halbuki bu yeni xboxdan. gidiyim bari bi elimde gamepad öbü elimde ps3 gönlümce konsolu sallaya sallaya depikleye depikleye yerden yere vura vura mw2 oyniyim. uffff kötü haber tez geldi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 20 Haziran 2010; 2:07:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

quote:

Hocam bu olay sadece X360'larda var. PS3'lerde istersen yere at, gine bişi olmuyor. İnanmıyorsanız youtube'da videolar var.

Eee napalım, naapsınlar? Nasıl bir piskopatlık seninki? Benim Xbox Pro'mun içinde dvd varken gerek yer değiştirmek gerekte üsten vurmak olsun hepsini yaptım. DVD okuyucum bozuktu 1 ay önceye kadar. Allahtan şimdiye düzeldi. Yani bu olay yenilerde var. Yenilerde bu olay olsun olmasın sana ne zararı var? Niye burda fanlık yapıyorsun? Gerçekten kedi uzanamadığı ciğere mundar diyor.

Yav ne fanlık yapıcam. . Söylüyoz sadece.

• quote:

Hocam olsun sonuçta ben yada başka biri Xbox 360 çalışırken cihazı eline alıp bu öküz gibi sallamayacağına göre bir sorun yok. Xbox 360 çalışırken cihazı kesinlikle hareket ettirmemek gerekir ve bu çok zor birşeyde değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:BBR:.

tühhhh benim en büyük hobim xboxda oyun oynarken bi yandanda xboxı öbür elime alıp sallamaktı. yeni xboxda bunu yapamicaksam dvdlerim çizilicekse olmaz olsun öyle xbox. tekmeleyince dvdyi çizmeyen xbox yapamiyosa bi firma kapatsın kapıları çeksin gitsin. rezilliğin daniskasi

valla moralim çok bozuldu. almak istiyodum halbuki bu yeni xboxdan. gidiyim bari bi elimde gamepad öbü elimde ps3 gönlümce konsolu sallaya sallaya depikleye depikleye yerden yere vura vura mw2 oyniyim. uffff kötü haber tez geldi...

Yani harbiden , ben şu ana kadar oyun oynarken makinayı hareket ettirmiş biri değilim ya. Oyunu bırakıp , dur hele şu makinayı bi yukarı kaldıram. Gözüme yeri kötü gözüktü dur hele bi şu bossu kesmeden yerini değiştirem yani ne bileyim. PS3 fanboyları , Xbox 360' afedersiniz b** atmak için yer arıyorlar ya.
    Lan makina'da 3k bitsin , stabil sorunsuz çalıştıda tek sorunu bu kaldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

arkadaşlar ülkemizdeki x360 spot satan yerlerle görüşen oldu mu? getirecekler mi ve ne kadar getirecekler bilgisi olan paylaşırsa çok iyi olur

Getirecekler ama 1.5-2 ayı bulurmuş.
  • BNen yarın gidip alıyorum bir jasper, 1 sene garanti var, bozulursa da semeye yeni bir slim alırım. Bekleyemem 2 ay , bakarım ki gerçekten hata yok slimlerde o zaman bir şeyler yaprım belki de.
  • 1 seneden erken almayın derım ortada kendını kanıtlamıs bır jasper var ama yenı modelın ne yapacagını daha gormedık o yuzden aceleye gerek yok ..avrupada aynı fıyatttan satılıyor olabılır fakat turkıyede en az 150-200 lıra farkla satılacagına adım gıbı emınım.
  • Arkadaşlar yurt dışına çıktığımda bir slim almayı düşünüyorum ancak şöyle bir şey kafama takıldı.Büyük bir ihtimaldir ki yurtdışında FW'li değil orjinal bulabilirim,elimde ps3 de var ve niyetim FW yaptırıp kullanmak aleti.Ancak Avrupa fiyatı 300 euro olduğuna göre zaten 600'e yakın bir maliyeti olacak,bir de FW için burada ne kadar öderim,acaba harcı borucunu karşılamaz mı?Ne önerirsiniz bana?
  • FW yi 30 TL ye atıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloodygod

1 seneden erken almayın derım ortada kendını kanıtlamıs bır jasper var ama yenı modelın ne yapacagını daha gormedık o yuzden aceleye gerek yok ..avrupada aynı fıyatttan satılıyor olabılır fakat turkıyede en az 150-200 lıra farkla satılacagına adım gıbı emınım.

Gidip alacak kesinlikle olacak..
  • Açıkçası bende ikilemde kaldım.Babam SBS'ye göre alacak ama şimdi bu slimler çıktı.Aslında gidip eskilerden alınabilir ama yenisi varken niye eskisini alıyosun diyor insan.Öbür yandan en azından eylül ekim gibi almam lazım oda işime gelmiyor.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.