Şimdi Ara

XBOX 360 SLIM :: { ANA KONU } :: E3te DUYURULDU (Düşünceleriniz Neler?) (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
628
Cevap
1
Favori
27.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Farrabi

quote:

Orijinalden alıntı: Unzerstörbar

quote:

Orijinalden alıntı: RIDANES

quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli

Bir arkadaşım Amerika'ya gidiyor, Amerika'da çıktı mı ona göre getirtip satmayı düşünüyorum ilk çıktığında baya para eder.

Evet hocam Amerika'da çıktı.

Sanirim Avrupadada cikti. 249 euro dan satiliyor Burda( Almanya)

http://www.redcoon.de/index.php/cmd/shop/a/ProductDetail/pid/B237826/cid/20002/Microsoft_Xbox_360_Slim_250GB_mit_Wifi/

Yok bu önsipariş , altta yazıyo 16.07.2010 diye

Haklisin hocam görmemisim tarihi.Özür dilerim beyler

• ben şu ısı ve 3 k sorununu jasper için bir örneklendirmek istedim,arkadaşlar şu an yaz malum sıcak kaldıki odanın camı çoda açık değil çoğunlukla yer dolayısıyla odam ufak. xbx jasper bord kullanıyorum cihazı sabah 08 de açtım oynadığım 2 oyun SAW VE prince of persia the forgotten sands gece saati 02-03 oldu arada saati hesaplayın bir, bırakın 3k yı cihazın üstüne elimi koydum ısı bile yok. yani bu 3k takıntısını aşın artık çünkü bu abartı oyun saati bile gereksiz ki bunu herzaman yapmıyorum böyle bi şehvete geldik normalde 4 sat falan oynuyorum. Ama bu bile olsa durum budur. sıf 3k sa dert bence 3k falan yok alette.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:BBR:.

Biri gelir Wifi zaten ps3de vardı niye seviniyorsunuz der, wifi yerleşik bi konsolda çok gerekliymiş gibi... Öbürü konsol sallandı dvd çizildi hihi hoho der, öbürü adaptör niye hala dışarda diye çamur atar. Ya çok merak ediyorum siz ps3 ünüzü televizyonunuzu çantaya bavula koyup wifi olan mcdonalds'a starbucks'a falan mı gidip oynuyorsunuz??? Hiçbirinizin yerleşik bi düzeni yokmu? Göçebe hayatı mı yaşıyosunuzda xboxın sallanıp dvdyi çizmesinden veya adaptörden yakınıyosunuz? Adaptör yere konunca konduğu yerde duran bişey değilmi? Adaptör Sürekli evin içinde dolanıp sağa sola çiş yapan, hergün gezdirmek zorunda olup size maddi manevi yük olan bişey de ben mi bilmiyorum? Yada benim xbox adaptörümde bi sorun mu var ki xboxı aldığım günden beri koyduğum yerde duruyor. Ölmüş olabilirmi ki? Xbox360S yaygınlştığında Dışı kral imparator ps3 gibi mat değil parlak, gündüz oynarken konsoldan güneş gözüme yansıyo oyun oynayamıyorum mesajlarını ben bekliyorum açıkçası. Dalga geçicek konu kalmadıysa bide move konusuna bakın orda malzeme daha çok....

haha +1990

++ move , çok kıral alet. move u yapan mühendis kör olmuş. move un fiyatı çocugun ameliyat masrafı dahil 100$

• quote:

Orijinalden alıntı: .:BBR:.

Biri gelir Wifi zaten ps3de vardı niye seviniyorsunuz der, wifi yerleşik bi konsolda çok gerekliymiş gibi... Öbürü konsol sallandı dvd çizildi hihi hoho der, öbürü adaptör niye hala dışarda diye çamur atar. Ya çok merak ediyorum siz ps3 ünüzü televizyonunuzu çantaya bavula koyup wifi olan mcdonalds'a starbucks'a falan mı gidip oynuyorsunuz??? Hiçbirinizin yerleşik bi düzeni yokmu? Göçebe hayatı mı yaşıyosunuzda xboxın sallanıp dvdyi çizmesinden veya adaptörden yakınıyosunuz? Adaptör yere konunca konduğu yerde duran bişey değilmi? Adaptör Sürekli evin içinde dolanıp sağa sola çiş yapan, hergün gezdirmek zorunda olup size maddi manevi yük olan bişey de ben mi bilmiyorum? Yada benim xbox adaptörümde bi sorun mu var ki xboxı aldığım günden beri koyduğum yerde duruyor. Ölmüş olabilirmi ki? Xbox360S yaygınlştığında Dışı kral imparator ps3 gibi mat değil parlak, gündüz oynarken konsoldan güneş gözüme yansıyo oyun oynayamıyorum mesajlarını ben bekliyorum açıkçası. Dalga geçicek konu kalmadıysa bide move konusuna bakın orda malzeme daha çok....

Diyecek birşey yok herşeyi açıklamışsın

• Ben De fat almayı düşünüyordum.Acaba slime fw olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Adam PS3'ün grafiklere iğrenç dedi harbiden Ben Xbox 360 da Uncharted 2 ve God of War III gibi grafikleri olan oyun görmedim daha:)

Bir konsolda kopya olunca bu kadar da tapılmaz ki ya...
  • bir aksilik olmazsa perşembe günü elimde olcak.kuzenim geliyor amerikadan.bakalım eğer fw olayı olmazsa ağlarım sanırım
  • Mustafa Topaloğlundan Obama için nasıl şarkı yaptıysa Xbox 360 Slim içinde şarkı istiyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

Mustafa Topaloğlundan Obama için nasıl şarkı yaptıysa Xbox 360 Slim içinde şarkı istiyoruz

Taktim.. Kafami sana tak tim..
    Sattim.. eski phat i mi , ps3 mu , psp mi sattim :)

http://www.youtube.com/watch?v=lm7ikxtGpbE
  • Slim makinlerde ısıya dayanamıyor, test edilmiş ve sonuç:

http://gamersyndrome.com/wp-content/uploads/2010/06/Dashboard-Message.jpg

http://gamersyndrome.com/wp-content/uploads/2010/06/Xbox-360-Slim.jpg

Ama 3k görmemiş, ısıya dayanamayacağını anlayıp kendini kapamış. Verilen hatada da belirtiyor zaten, uyarı yanıp sönmeyi kestiğinde yeniden açabilirsiniz diye.

Ya ben Jasper konsolu bile, resimdeki slim'in durduğu gibi aynı darlıkta televizyonun altında kullanıyordum saatlercede oynasam sorun olmuyordu. Tamam bu konsolun uyarı vermesi iyide, demekki hala çabuk ısınıyor.

Bu haberin kaynağı: M.K.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne-2 -- 20 Haziran 2010; 21:20:13 >

• Isıya danayamıyor değil uyari sadece.Adamlar ölçmüştü 130 f çıkmıstı ısısı.55 c ediyor buda.Günümüz ekran kartları boşta o sıcaklıkta oluyor gayet normal yani ısı sorunu yok
  • Bazı arkadaşlar amerikadan getirteceğini söylüyor ancak şöyle bir sıkıntı var bu slimin adaptörü değişik eski adaptörlerden değil ve amerikadan getirtirseniz adaptör 110 volt olacak 220 volt adaptör bulamazsınız ancak voltaj çevirici alırsanız sorunu çözersiniz onlarda hem extra maliyet hemde sağlıksız voltaj çevirici ile kullananlar 3k alıyordu haberiniz olsun bence avrupayı bekleyin ben şahsen öyle yapıyorum.
  • 220 volt adaptör bulunabilir ya en kötü 2.el bulunur alabilen alsın bence yani bu nedenden almamazlık olmaz bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: tony_corleone

Bazı arkadaşlar amerikadan getirteceğini söylüyor ancak şöyle bir sıkıntı var bu slimin adaptörü değişik eski adaptörlerden değil ve amerikadan getirtirseniz adaptör 110 volt olacak 220 volt adaptör bulamazsınız ancak voltaj çevirici alırsanız sorunu çözersiniz onlarda hem extra maliyet hemde sağlıksız voltaj çevirici ile kullananlar 3k alıyordu haberiniz olsun bence avrupayı bekleyin ben şahsen öyle yapıyorum.

doğru watt olan çeviriciyi kullanırsan hiçbişey olmaz... ama 40-50 tl extradan adaptör masrafınız olur. birde orjinal kullanıcaksanız ntsc oyun sıkıntısı çekebilirsiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: profxxx

220 volt adaptör bulunabilir ya en kötü 2.el bulunur alabilen alsın bence yani bu nedenden almamazlık olmaz bence

Arkadaşım nasıl bulacaksın makinenin power girişi değişmiş eski ile uyumlu değil bulabilirsen söylede bizde alalım beklemeyelim 1 ay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tony_corleone -- 20 Haziran 2010; 23:34:14 >
  • Oyun konusundan korkmuyorum bende gerçi çoğu oyun RF artık ama yinede NTSC-PAL ayrımı var.
    Eğer çevirici gibi bir olay varsa , 299 Euro yerine 299 Dolar + çevirici alırım daha ucuza gelir Hemde bu bekleme işkencesinden kurtulmuş olurum.
    Eğer varsa böyle bir alet lütfen konu altında belirtiniz (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMEA

Oyun konusundan korkmuyorum bende gerçi çoğu oyun RF artık ama yinede NTSC-PAL ayrımı var.
    Eğer çevirici gibi bir olay varsa , 299 Euro yerine 299 Dolar + çevirici alırım daha ucuza gelir Hemde bu bekleme işkencesinden kurtulmuş olurum.
    Eğer varsa böyle bir alet lütfen konu altında belirtiniz (:

çevirici olayı var fakat biraz büyük.hem adaptör hemde o biraz kötü oluyor ancak çokta önemli değil.sonuçta bir yerde sabit durucak.

http://urun.gittigidiyor.com/ATABA-400W-220-110-VOLTAJ-CEVIRICI-ADAPTOR_W0QQidZZ27358219

bunun gibi birşey olucak

• Bu slim'de FW olayı noldu?
  • arkadaşlar xbox içerisindeki GPU nun içeriğive hakkındaki bilgileri ait bir link verebilirmisiniz yani transistör sayısı ne bilim drx kaç vb gibi detayla varmıdır ? biliyorm 2005 de yapıyoduk bu mohabbetleri ama hakkaten merak ettim yine
  • PS 3 xbox ve şu an son çıkan atihd 5970 işlem gücü hakkında bilgi verebilirmisinizi kıyaslama olarak. buna tabi i7 destekli pc gözü önüne alarak tabi. aiağıda iki resim var ,resnki olan xbox 360 diğeride atihd5970 shader 5.0 drx 11 arkadaşlar burda işlem gücü olarak ati çok çok önde değilmidir ? doru düzgün bi soru sordum inanın fanatik falan değilim üstelik xbox sahibiyim. uzun aradan sonra girim bi bakım dedim kartlarada.
    bi forumda xbox da saniyede 48 billion shader diyor üstelik cpu ile birlikte çalışıyor gereksinim anlarıdan ışıklandırmalarda vb diyor. ama şöyle düşünebilirmiyiz atinin bu kartını alıp yanına son model bir i7 art 8 gb ram ve windows 7 64 de oynadığımız düşünürsek yani böyle bi rram ve cu desteğiyle bir ati5970 sizce yinede işlem gücü olarak xbox ve ya ps3 müdür olay ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ign -- 21 Haziran 2010; 1:09:29 >

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.