Şimdi Ara

XBOX 360 SLIM :: { ANA KONU } :: E3te DUYURULDU (Düşünceleriniz Neler?) (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
628
Cevap
1
Favori
27.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: .:BBR:.

Biri gelir Wifi zaten ps3de vardı niye seviniyorsunuz der, wifi yerleşik bi konsolda çok gerekliymiş gibi... Öbürü konsol sallandı dvd çizildi hihi hoho der, öbürü adaptör niye hala dışarda diye çamur atar. Ya çok merak ediyorum siz ps3 ünüzü televizyonunuzu çantaya bavula koyup wifi olan mcdonalds'a starbucks'a falan mı gidip oynuyorsunuz??? Hiçbirinizin yerleşik bi düzeni yokmu? Göçebe hayatı mı yaşıyosunuzda xboxın sallanıp dvdyi çizmesinden veya adaptörden yakınıyosunuz? Adaptör yere konunca konduğu yerde duran bişey değilmi? Adaptör Sürekli evin içinde dolanıp sağa sola çiş yapan, hergün gezdirmek zorunda olup size maddi manevi yük olan bişey de ben mi bilmiyorum? Yada benim xbox adaptörümde bi sorun mu var ki xboxı aldığım günden beri koyduğum yerde duruyor. Ölmüş olabilirmi ki? Xbox360S yaygınlştığında Dışı kral imparator ps3 gibi mat değil parlak, gündüz oynarken konsoldan güneş gözüme yansıyo oyun oynayamıyorum mesajlarını ben bekliyorum açıkçası. Dalga geçicek konu kalmadıysa bide move konusuna bakın orda malzeme daha çok....

kor bir xbox fanı olduğunu bu kadar belli etmene gerek yok.. wifi yerleşik konsolda çok gereksizmişte falan.. arkadaşım insanların %80 i tek portlu modem kullanıyor.. bu ilk çıktığından beri bir buyuk bir eksiktir wifi olmaması.. rakibin ilk çıktığında aleti adaptoru içeri gomulu yapıyor ms 6 yıl olacak daha hala takoz gibi yanında adoptor.. bu da bir tasarım fiyaskosudur..

hala 10 yıllık çağ dışı dvd rom teknolojisi ve kapağını saymıyorum bile.. rakibin blu ray e geçmiş ve surgulu kapak sistemini bırakmış ms hala 10 yıl geriden geliyor...

• PS3 Oyunları 25 GB+
    Xbox 360 Oyunları 8.5 GB DL DVD

Beğenmediğiniz Xbox 360 DVD Rom'u multi platform oyunlarda PS3 den daha üstün grafik verebiliyor PS3 deki aynı oyunu xbox da 1 DL DVD ye nsl sığdırırlar bilmem ama öperim ben böyle işi umarım microsoft DVD ile devam eder yoluna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamez

quote:

Orijinalden alıntı: .:BBR:.

Biri gelir Wifi zaten ps3de vardı niye seviniyorsunuz der, wifi yerleşik bi konsolda çok gerekliymiş gibi... Öbürü konsol sallandı dvd çizildi hihi hoho der, öbürü adaptör niye hala dışarda diye çamur atar. Ya çok merak ediyorum siz ps3 ünüzü televizyonunuzu çantaya bavula koyup wifi olan mcdonalds'a starbucks'a falan mı gidip oynuyorsunuz??? Hiçbirinizin yerleşik bi düzeni yokmu? Göçebe hayatı mı yaşıyosunuzda xboxın sallanıp dvdyi çizmesinden veya adaptörden yakınıyosunuz? Adaptör yere konunca konduğu yerde duran bişey değilmi? Adaptör Sürekli evin içinde dolanıp sağa sola çiş yapan, hergün gezdirmek zorunda olup size maddi manevi yük olan bişey de ben mi bilmiyorum? Yada benim xbox adaptörümde bi sorun mu var ki xboxı aldığım günden beri koyduğum yerde duruyor. Ölmüş olabilirmi ki? Xbox360S yaygınlştığında Dışı kral imparator ps3 gibi mat değil parlak, gündüz oynarken konsoldan güneş gözüme yansıyo oyun oynayamıyorum mesajlarını ben bekliyorum açıkçası. Dalga geçicek konu kalmadıysa bide move konusuna bakın orda malzeme daha çok....

kor bir xbox fanı olduğunu bu kadar belli etmene gerek yok.. wifi yerleşik konsolda çok gereksizmişte falan.. arkadaşım insanların %80 i tek portlu modem kullanıyor.. bu ilk çıktığından beri bir buyuk bir eksiktir wifi olmaması.. rakibin ilk çıktığında aleti adaptoru içeri gomulu yapıyor ms 6 yıl olacak daha hala takoz gibi yanında adoptor.. bu da bir tasarım fiyaskosudur..

hala 10 yıllık çağ dışı dvd rom teknolojisi ve kapağını saymıyorum bile.. rakibin blu ray e geçmiş ve surgulu kapak sistemini bırakmış ms hala 10 yıl geriden geliyor...

• Ben bunun ne olduğunu anlayamadım
  • Wi fi bir konsolda kesinlikle olmalı, ben tek portlu modem kullanıyorum uydu net ile, onu wireless a çeviren bir de dönüştürücüm var, wireless ile bağladım ps'i, 360 alınca onu da aynı şekilde bağlayacağım. her online oynayacağım zaman kablo tak çıkar işkence olurdu .
  • xbox360 slim türkiyeye nezaman gelir?Supott olarak?Xbox360 satıcısı olan veya bilgisi olan varsa cevabınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
  • o olayın dvd ile alakası yok ki yapımcının lead platform olarak xboxı görüp yapması.gerçi ea falan ps ye döndü ama.Artık nasıl olacak ama.inş. ea oyunları final fantasy gibi olmaz fark olarak.
    quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

PS3 Oyunları 25 GB+
    Xbox 360 Oyunları 8.5 GB DL DVD

Beğenmediğiniz Xbox 360 DVD Rom'u multi platform oyunlarda PS3 den daha üstün grafik verebiliyor PS3 deki aynı oyunu xbox da 1 DL DVD ye nsl sığdırırlar bilmem ama öperim ben böyle işi umarım microsoft DVD ile devam eder yoluna.
  • http://cgi.ebay.com/NEW-XBOX-360-SLIM-250GB-CONSOLE-WiFi-Kinect-250-GB-/170503516069?cmd=ViewItem&pt=Video_Games&hash=item27b2cd2fa5
    ebayda satışı var.Ebaydan türkiyeye getirebilirmiyiz?Bu konuda bilgisi olan birinden yardım almak istiyorum.
  • Ebay Türkiye'ye bu tür ürünler göndermiyor diye biliyorum.Zaten gönderse de gümrük problemi var.
  • gümrük problemi derken bu konuda beni detaylı bilgilendirebilirmisiniz.Yurd dışından nasıl alabilirim?Xbox360 slimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magandas22 -- 22 Haziran 2010; 14:19:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vi®tue

Ebay Türkiye'ye bu tür ürünler göndermiyor diye biliyorum.Zaten gönderse de gümrük problemi var.

Gümrük birşey değil %10 alıyorlar oda 30 dolar yapar kargoda 30 dolar civarı yani hepsi toplam 540TL yapar yani imkanı olan yurtdışından alsın daha ucuza alır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tony_corleone -- 22 Haziran 2010; 14:55:35 >
  • ebay alışverişinde deneyimi olan bilen arkadaşlardan yardım almak istiyorum.Bu konuda yardımınıza ihtiyacım var.
  • burda gittigidiyor neyse Ebay'da o ebay yolluyor diye birşey yok amazon yollamıyor ebay'da burdaki gibi dükkanlar ve kişiler satıyor arkadaşlar "Shipping and payments" bölümüne geçin orda Turkey yazıyorsa gelir zaten kargo ücretide çıkar.. ayrıca isterseniz satıcıyla irtibata geçin rica edin uygun şekilde yollasın
  • DVD romla grafik arasinda nasil bir baginti kuruluyor hayret.
    Hadi yukleme suresi daha kisa BD den falan dense anlayacam da grafik kalitesi ne yaw :)

Ote yandan az biraz tarafsiz olun.
    Ozellik ozelliktir.. Sen kullanmazsin digeri ister.. Sen istemiyorsun yada istemiyormus gibi yapiyorsun diye isteyen adama WIFI gereksiz cikisi yapamazsin, olmaz.
    WIFI gereksizse ben bazen bakiyorum ikinci el xbox satislarina (NL) cogunun yaninda WiFI parcasi var.
    Cunki cogu yerde artik WIFI modem kullaniliyor , az porttan kaynakli sorunlar oluyor vs vs..
    Biri de cikip sunu demiyor..
    HDD yi farkli yapip bize hdd satisindan iyice kazik attildi keza wifi aparati ile (sen allazsan alma alan adam var sonucta) milletten 70 eurolar cukkalandi, neden bastan bunlar konmadi demiyor..
    Bu korlugun caresi yok malesef sizin ki kara sevda yada daha otesi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasatka -- 22 Haziran 2010; 16:06:56 >
  • Buraya yazıyorum diye xbox ana konusuna yazmışım yanlışlıkla

Arkadaşlar size şöyle bir haber vereyim. Bugün Kadıköy'deki birkaç xbox satan yere uğradım slim için bazı şeyler sordum. Hepsi de aynı cevabı verdi, Ağustos civarı gelir ve fiyatı şimdiki Elite'den pahalı olur
    Tahmini olarak alabildiğim tek fiyat 1300 lira garantili.
  • quote:

ahhahahah! ne içtin dayı sen deseydin?

700-800 liraya 1-2 ay pahalıdan kaktırırlar, sonra hepsine gelince ucuzlar... 600 e düşer.
  • Eliteden niye pahali oluyormus.. Cikis fiyati ayni fiyat.. Daha mi agirmis daha mni buyukmus getirmesi daha mi zahmetliymis..Sulukler
  • quote:

Orijinalden alıntı: MacGyver.

quote:

ahhahahah! ne içtin dayı sen deseydin?

700-800 liraya 1-2 ay pahalıdan kaktırırlar, sonra hepsine gelince ucuzlar... 600 e düşer.

Teknosa gibi yerlerde hala 1000 liraya satılıyor bizim kütük. Garantili fiyatı söyledi adam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kraven -- 22 Haziran 2010; 16:19:39 >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.