Şimdi Ara

XBOX 360 SLIM :: { ANA KONU } :: E3te DUYURULDU (Düşünceleriniz Neler?) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
628
Cevap
1
Favori
27.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  XBOX 360 SLIM :: { ANA KONU  } :: E3te DUYURULDU (Düşünceleriniz Neler?)
  • en önemlisi adaptörsüz...o tuğladan nefret ediyordum....
  • Kinect ile beraber çıkacak bundle paketten almak daha mantıklı olur. Hem test edilmiş olur bu süre içerisinde. Eski Hddler iş görmeyecek sanırım. Konferans sonrası biraz kurcaladılar aleti. Hdd gömülü yapılmış. Kinect ile tam uyumlu gelecek. Kinect eski cihazlarda çalışacak fakat ekstra güç kaynağına ihtiyaç duyacakmış. Slimler de ise ekstra güce ihtiyaç olmayacak.
  • Ya acaba jasper fiyatları düşerse tr'de slim yerine jasper mı alsam
  • Süpper görünüyor. Şimdi Xbox 360'ı tekrar almanın zamanı geldi. Kral konsol kral şekliyle kral donanımla her zamanki tokatlara devam ediyor

Kinect Bundle beklemedeyim.
  • acaba ne zaman piyasaya çıkacak cidden alet çok güzel görünüyor tasarımı mükemmel

Kinect bundle olarak alırım bende..

cidden satlık 2 haftalık elite 2 kol 2o extra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteer -- 14 Haziran 2010; 22:43:07 >
  • arkadaşlar ben temmuz sonunda kuala lumpur'daki free shoptan bi ps3 almayı planlıyordum. tabi bu gelen haberle olay değişti. önceki xbox'ın malum dezavatjlarından dolayı ps3'te karar kılmıştım ama bu model çok hoşuma gitti. sizce temmuz sonu free shoplara gelir mi bu alet?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Süpper görünüyor. Şimdi Xbox 360'ı tekrar almanın zamanı geldi. Kral konsol kral şekliyle kral donanımla her zamanki tokatlara devam ediyor

Kinect Bundle beklemedeyim.

• %100 alıcam ne olursa olsun alıcam slim i orjinal kullanıcam natalıda alınca ailece mutlu olacak xbox.
  • Bu arada Arcade Xbox 360 149$ oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

Bugün normal aldım eğer haftaya fiyatlar düşerse kötü olur ya

• ben kinectin bundle ı çıkarsa alıcam ama bundle derken karıştırmayın slimle beraber değil kamera ve yanında oyunları olarak çıkarsa alıcam xbox 360 slimin benim için birazcık daha yolu var gibi gözüküyor olmadı çekeriz bir tane yaw sorun mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toruk Macto

Bu arada Arcade Xbox 360 149$ oldu

Eskiden ne kadardı ?
  • bu sene oyunculuk tarihinde cok buyuk adimlar atiliyor.. suregelen bu oyunculuk tarihinde genc yaslarimizda bu guzel adimlara eslik etmek oynamak ve izlemek degisilmez bir duygu...
  • Yarına unboxing videoları düşer nete
  •  XBOX 360 SLIM :: { ANA KONU  } :: E3te DUYURULDU (Düşünceleriniz Neler?)

• Xbox360 düşünüyordum.Slimin çıkacak olması benim açımdan iyi oldu.

@Death Note
  • Ee bunun fat ile arasında ne fark var şekil olarak?Aynı gibi durmuyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firenze

Ee bunun fat ile arasında ne fark var şekil olarak?Aynı gibi durmuyor mu?

vayırlıs var ve sanırım koca tuğla gibi güç kaynağı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteer -- 14 Haziran 2010; 22:54:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firenze

Ee bunun fat ile arasında ne fark var şekil olarak?Aynı gibi durmuyor mu?

daha köşeli yapmışlar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.