Şimdi Ara

Xbox 360 Slim Dvd Görmüyor (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Espheni

Hocam daha onay vermedim dvd rom değişeceğine ya da lens değişeceğine jtag yaptırmak daha mantıklı değil mi ?

online olarak sadece bazı oyunları jtagla oynuyabılırsın cod ghost black ops vs ama benım online derdım yok dıyorsan 90 tlye jtag yaptır
  • Konuyu hortlatiyorum ama ayni sorun benimde basima geldi 70 tl istedi dvd rom icin parayi veriyimmi yoksa dvd rom u disardanmi aliyim (Disardan nerden) alabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Semih98

Konuyu hortlatiyorum ama ayni sorun benimde basima geldi 70 tl istedi dvd rom icin parayi veriyimmi yoksa dvd rom u disardanmi aliyim (Disardan nerden) alabilirim

Aynısı bendede var. Ara sıra okumuyor :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Consciousness

quote:

Orijinalden alıntı: Semih98

Konuyu hortlatiyorum ama ayni sorun benimde basima geldi 70 tl istedi dvd rom icin parayi veriyimmi yoksa dvd rom u disardanmi aliyim (Disardan nerden) alabilirim

Aynısı bendede var. Ara sıra okumuyor :/

Bende hiç okumuyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynısı bende de var içini açıp temizledik bu da çare olmadı. sizce jtag yaptırılmalı mı?
    dvdrom komple değişirse fw de gider ve yeni fw atılması gerekir adamlar buna da ekstra para istiyor bunu da unutmayın. jtag sanki daha iyi gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

aynısı bende de var içini açıp temizledik bu da çare olmadı. sizce jtag yaptırılmalı mı?
    dvdrom komple değişirse fw de gider ve yeni fw atılması gerekir adamlar buna da ekstra para istiyor bunu da unutmayın. jtag sanki daha iyi gibi.

Ben jtag yaptırdım ama dvd ile oynamak istiyorum evde 55 tane oyun var oynayamıyorum

• maşallah. bende dvd olarak az oyun var. içi boş wd 1tb hard diskim var. jtag yaptırınca hddyi zaten dolduruyorlar. onu gönderip tonla oyun yükletebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

maşallah. bende dvd olarak az oyun var. içi boş wd 1tb hard diskim var. jtag yaptırınca hddyi zaten dolduruyorlar. onu gönderip tonla oyun yükletebilirim.

Bende 2tb hardisk var ama oyunu pahalıya yüklüyolar o yüzdrn dvd grçmek istiyorum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.