Şimdi Ara

Xbox 360 Slim Dvd Görmüyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar 2. El Xbox 360 Slim 250gb Fw 3.0 cihaz aldım ilk aldığımda hiçbir sorun yoktu ama şimdi oyun dvdsini taktığım halde okunuyor yazıp sonrada tepsiyi aç yazısına geri dönüyor dvd yi görmüyor. Ne olmuş olabilir lütfen yardım edin şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bircok alternatif sorun olmuş olabilir.Tüm cdlerde aynı sorun var mı ?
  • Evet tüm oyunlarda böyle :(

• Biraz araştırdım Open Tray sorunu diye geçiyor.
  • internetten update yaptınız mı en son? fw gitmıstır
  • Hayır yapmadım öyle olmuş olsa bile başka dvdleri falan okuması gerekmez mi film dvdsi falan ? Bugün verdim tamire pazartesi sorunu söylicek adam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cadavaros

internetten update yaptınız mı en son? fw gitmıstır

Update ile fw bozulmaz.

Dvd rom lens problemi yaşıyorsunuz.
    http://www.youtube.com/watch?v=ycuvX7x1HJk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 30 Kasım 2013; 20:29:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    xbox 360 slim
    13 yıl önce açıldı
    SLİM PLAYSTATİON 2 SORUNSUZ
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

quote:

Update ile fw bozulmaz.

Dvd rom lens problemi yaşıyorsunuz.
    http://www.youtube.com/watch?v=ycuvX7x1HJk

Internet uzerinden yapilan sistem update fwyi bozar offline update bozmaz

• @cadavaros

2 yıl kadar fw'li konsol kullandım fakat hiç böyle bir sorun yaşayan görmedim. 2009-2010 yıllarında yanlış hatırlamıyorsam büyük bir update gelmiş. O zamanlar bir kaç kişi fw kalktı diye foruma konu açmış ancak kesin bir bilgi yok.

Konuyla alakalı kesin bir kaynak biliyor musunuz?

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 30 Kasım 2013; 20:55:01 >
  • quote:

"BeyazBüyü" kardeşim haklıdır.. xbox360 için ban olayı uzun süredir yok.. 4-5 gün önce fabrika ayarlarına döndürülmüş fw 3.0 xbox360 update yaptım. çerezlerde sıkıntı yok..
    one geldiğine göre xbox360 için ban sorunu kesin olmamakla birlikte tarihe karışmıştır.
    konu sahibi arkadaş: konsolunuzun dvd sürücü lensi arızalanmış olması kuvvetle muhtemeldir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: duayn

quote:

"BeyazBüyü" kardeşim haklıdır.. xbox360 için ban olayı uzun süredir yok.. 4-5 gün önce fabrika ayarlarına döndürülmüş fw 3.0 xbox360 update yaptım. çerezlerde sıkıntı yok..
    one geldiğine göre xbox360 için ban sorunu kesin olmamakla birlikte tarihe karışmıştır.
    konu sahibi arkadaş: konsolunuzun dvd sürücü lensi arızalanmış olması kuvvetle muhtemeldir.

arkadasım banla dvd roomun ne alakası var?
  • quote:

quote:

quote:

dostum şaka yapıyosun sanırım fw dvd rom a atılır ban yediginde dvd roma atılan yazılım yani fw silinir tabi bu ban dalgasının olduğu dönemde geçerliydi şu anda ban olayı yok banla dvd romun çok alakası var

• quote:

quote:

quote:

quote:

dostum şaka yapıyosun sanırım fw dvd rom a atılır ban yediginde dvd roma atılan yazılım yani fw silinir tabi bu ban dalgasının olduğu dönemde geçerliydi şu anda ban olayı yok banla dvd romun çok alakası var

ya bari bilmiyorum de anlıyım ban dvd rooma atılmaz makınaya atılır her banlanan o zaman dvd roomunu degıstırırdi :) dvd rooma yapılan hack sıstem update dashboard update yaptıgın zaman silinir...

• dostum anlasamiyoruz. ban elbette makinaya atilir. fakat fw silinmesi icin cihazin ban yemis olmasi gerekmekte. su an icin ban yok fw gitmemis ve cihaz banlanmamistir
    demek istedigim budur.

• ayrica ben dvd rom ban lanir filan demedim. dogru oku. dvd roma atilan fw cihaz banlanirsa silinir dedim.

• arkadaşım önce tabirleri öğren ban ne demek oldugunu bir araştır :) fw gitmesi icin sistem update yapman gerekir en son dead ısland ıcınde vardı bu arada konu sahibi konuyu sallamıyor biz tartışıyoruz neyse salla :D
  • quote:

arkadaşım önce tabirleri öğren ban ne demek oldugunu bir araştır :) fw gitmesi icin sistem update yapman gerekir en son dead ısland ıcınde vardı bu arada konu sahibi konuyu sallamıyor biz tartışıyoruz neyse salla :D
    Konuyu hergün takip ediyorum tabiki. Bugün aradım Xbox'ı verdiğim yeri lens değişicek 80 Lira dedi :(
  • 0 dvd room alsaydın ıyı kazıklamıs
  • Hocam daha onay vermedim dvd rom değişeceğine ya da lens değişeceğine jtag yaptırmak daha mantıklı değil mi ?
  • quote:

ayrica ben dvd rom ban lanir filan demedim. dogru oku. dvd roma atilan fw cihaz banlanirsa silinir dedim.
    söylediklerimde yanlış bişey yok sadece yanlış yazmışım düzeltiyorum..

bi önceki mesajımda.. ban elbette makinaya atılır derken.. dvd romun değil cihazın ban lanabileceğini anlatmak istemiştim.

bazı şeyleri kısaca anlatmaya çalıştığımdan yanlış anladın yazdıklarımı..

neyse mevzuyu uzatmaya gerek yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duayn -- 2 Aralık 2013; 20:22:01 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.