Şimdi Ara

Xbox 360 slim hareket ettirilince disklere zarar veriyor?? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    2-Oyun alan wake dandik bişi de değil bana vereydiler ya çizene kadar
  • adamlar bir de xbox ın yeni sorunu diye yazmışlardı youtube da madem ne zamandır bilinen olağan birşey neden bu kadar büyütmüşler ki
  • DVD-ROM'un üzerine koskoca uyarı yapışkanı koymuşlar "DO NOT MOVE THE CONSOLE WHEN DISC INSIDE" yazmışlar.
    Bazı akıllılar bu uyarıya rağmen hareket ettirmişler konsolu. Elektronik eşyaların üzerinde yapmayın yazan şeyleri yapıyor musunuz siz?
    TV'nin kullanma klavuzunda içine sıvı madde dökmeyin yazıyor, siz döküp de "dayanıksız mal bu" diye konu açar mısınız TV forumlarında?
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Reventon*

quote:

Orijinalden alıntı: SethValore

Arkadaşlar Tray sistemi ile çalıştığı için DVD rom, disk i tray üzerine koyup düğmeye bastıktan sonra bir mıknatıs ile yerine oturtuluyor.

Eğer makinayı sallarsanız, tabi niye yapacaksanız artık, lens in iki tarafındaki metal parçalar dvd yi çiziyor.

Bununla ilgili videoları bulabilirsiniz çeşitli sitelerde.

O sebeple tray sistemi ile çalışıyorsa dvd rom sallamayın makinayı.

Bilgi için teşekkürler.Fakat olurmu hiç biz konsolu kucağımızda sallıyarak oynadığımız için sinirlenince yere falan fırlattığımız için konsolun hareket ederken Cd çizmemesi lazım

yardı geçti

• quote:

Orijinalden alıntı: C.R.U.I.S.E.R

DVD-ROM'un üzerine koskoca uyarı yapışkanı koymuşlar "DO NOT MOVE THE CONSOLE WHEN DISC INSIDE" yazmışlar.
    Bazı akıllılar bu uyarıya rağmen hareket ettirmişler konsolu. Elektronik eşyaların üzerinde yapmayın yazan şeyleri yapıyor musunuz siz?
    TV'nin kullanma klavuzunda içine sıvı madde dökmeyin yazıyor, siz döküp de "dayanıksız mal bu" diye konu açar mısınız TV forumlarında?

Haklısın. Zaten çizilsede pek birşey olmaz kopya cd sonuçta
  • Mantıksızlık konuyu açan arkadaşımda..

"Hareket ettirince.." diye başlıyor başlığa sonrasında da sanki aksi durum olmalıymış gibi bir de "??" koyuyor, hemen akabinde "yeni bir problem mi" diyerek devam ediyor.

E "iki kere düşün bir kere söyle" felsefesi gütmeden böyle bir konu açılırsa, mazur görün tabirimi millet gelip buraya '...şak' geçer konuyu açanla. Neş'e dolu bir konu devam ;-)
  • Mirrors Edge'de 2 mm'ye yakın bir "yarık" oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SyLaR25

Sallayın slimi en iyisi jasper kendini kanıtladı.

E slim'in daha iyi olmadığı ne malum.

Biraz süre tanıyın şu konsola da kendini kanıtlasın bari yahu.
    Biraz zaman tanıyın..
  • Benim 4 orijinal oyunum gitti bu yüzden
  • Bile bile lades olayı bu.

Slim XBOX360'ın sorunu var gibi göstermek isterseniz türlü türlü şey bulabilirsiniz yeterki Slim XBOX360'ın da adını kötülemek isteyin...
  • emrahin arkadaşım ben xbox ı kötülemeye falan çalışmıyorum bence herşeye rağmen 1 numaralı oyun konsoludur xbox.ben sadece slim almayı düşünüyorum ve böyle birşey görünce bilgilenme amaçlı açtım konuyu sadece hepsi bu:)belki bunu bilmiyor olabilirim daha önce böyle birşey denemedim de ayrıca yeni bir problem mi ?? ibaresini ben sallamadım oradaki videoları incelediyseniz çoğunda xbox ın yeni problemi diye yazıyordu o yüzden öyle yazdım lütfen bence sende birini suçlayıp '...şak' geçmeden önce bir kez daha düşün ne demişler 'iki kere düşün bir kere söyle' boşuna er yazmıyor orda
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.R.U.I.S.E.R

DVD-ROM'un üzerine koskoca uyarı yapışkanı koymuşlar "DO NOT MOVE THE CONSOLE WHEN DISC INSIDE" yazmışlar.

Hocam kesinlikle son noktayı koydun, kesinlikle katılıyorum Saçma sapan argümanlar bunlar, tamamen pislik at izi kalsın stratejisi, yazık

• benim fifa 2009 gitti düz çalışırken yan çevirdim bum oldu
  • Konsol çalışırken niye hareket ettiriyorlar? Zaten hareket ettrilmemesi gerekiyor bu discman değil ki
  • Konsol kapalıyken bıle hareket ettırmıyorum
  • Bıktım....
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.