linkteki videoda disk çizilip hasar görüyor acaba bu yeni bir problem mi?
Yo bizim xboxlarda da var bu. Alıp makineyi sallarsan tabiki çizilir.
quote:
Orijinalden alıntı: Nosferatu*
Yo bizim xboxlarda da var bu. Alıp makineyi sallarsan tabiki çizilir.
Yok yok, xbox a özel bir durum bu, ps3 veya wii yi içinde disk dönerken havaya bile atsan diske zarar gelmiyor, hatta bir eleman fifa oynarken ps3 te gaza gelip konsolu sektirdi, ne diske ne ps3 e zarar geldi.
quote:
Orijinalden alıntı: sailsofcharon
Yok yok, xbox a özel bir durum bu, ps3 veya wii yi içinde disk dönerken havaya bile atsan diske zarar gelmiyor, hatta bir eleman fifa oynarken ps3 te gaza gelip konsolu sektirdi, ne diske ne ps3 e zarar geldi.
Alıntıları Göster
Kasayı yan yatır PC oyununu bile çizersin.
quote:
Orijinalden alıntı: evo_4
Kasayı yan yatır PC oyununu bile çizersin.
Alıntıları Göster
o zaman gereksiz bi curcuna youtube bu video ile kaynıyor tanıtımdan 1-2 saat sonra çekilmiş bu
quote:
Orijinalden alıntı: ozzymaster23
o zaman gereksiz bi curcuna youtube bu video ile kaynıyor tanıtımdan 1-2 saat sonra çekilmiş bu
Alıntıları Göster
hamit el sabah bildiriyor sanki başlığa koptum ya
quote:
Orijinalden alıntı: JazHoyt
hamit el sabah bildiriyor sanki başlığa koptum ya
Alıntıları Göster
Ya sizin konsoldan beklentiniz nedir yani? anlamadım ki ben. Allahım ya millete göre konsol da dvd çizilmeyecek sonra o kadar ısınmayacak.Bilmem ne olmayacak. Elin salak adamı makinayı öyle hayvan gibi sallarsa çizilmesi normal tabi.Millet yeni çıkan makineyi kötülemek için her yolu deniyor baksanıza.Sen oyun oynarken makinayı aşşağı yukarı mı sallayacaksın?. SAÇMALIK !!! .....
Ya sizin konsoldan beklentiniz nedir yani? anlamadım ki ben. Allahım ya millete göre konsol da dvd çizilmeyecek sonra o kadar ısınmayacak.Bilmem ne olmayacak. Elin salak adamı makinayı öyle hayvan gibi sallarsa çizilmesi normal tabi.Millet yeni çıkan makineyi kötülemek için her yolu deniyor baksanıza.Sen oyun oynarken makinayı aşşağı yukarı mı sallayacaksın?. SAÇMALIK !!! .....
Alıntıları Göster
Ben de Xbox'ı ilk aldığım zaman böyle bişey yapmıştım. Neyse ki DVD'ye bi zarar gelmedi.
quote:
Orijinalden alıntı: Doom
Ben de Xbox'ı ilk aldığım zaman böyle bişey yapmıştım. Neyse ki DVD'ye bi zarar gelmedi.
Alıntıları Göster
Konsolun içinde jilet var abisi ondan çiziyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Doom
Alıntıları Göster
Zaten kullanma klavuzunda içinde disk varken cihazı hareket ettirmeyin tarzı şeyler yazıyor. Ne diye hala uğraşıyorlar. Tamamen karalama kampanyası. En azından Playstation 3 gibi de durduğu yerde okuyucu bozulmuyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Ygal
Zaten kullanma klavuzunda içinde disk varken cihazı hareket ettirmeyin tarzı şeyler yazıyor. Ne diye hala uğraşıyorlar. Tamamen karalama kampanyası. En azından Playstation 3 gibi de durduğu yerde okuyucu bozulmuyor.
Katılıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: mratt
quote:
Orijinalden alıntı: Ygal
Katılıyorum
Alıntıları Göster
ben arcade ile gelen hediye oyun dvd sini taktığımızda ps2 gibi dokunmayla durup durmadığını görmek için havaya kaldırmıştım birşey olmamıştı, sonra ne mantıkla yaptıysam sarsmaya başladım e tabi dvd mvd kalmadı
quote:
Orijinalden alıntı: Ozai
ben arcade ile gelen hediye oyun dvd sini taktığımızda ps2 gibi dokunmayla durup durmadığını görmek için havaya kaldırmıştım birşey olmamıştı, sonra ne mantıkla yaptıysam sarsmaya başladım e tabi dvd mvd kalmadı
Alıntıları Göster
Arkadaşlar Tray sistemi ile çalıştığı için DVD rom, disk i tray üzerine koyup düğmeye bastıktan sonra bir mıknatıs ile yerine oturtuluyor.
Eğer makinayı sallarsanız, tabi niye yapacaksanız artık, lens in iki tarafındaki metal parçalar dvd yi çiziyor.
Bununla ilgili videoları bulabilirsiniz çeşitli sitelerde.
O sebeple tray sistemi ile çalışıyorsa dvd rom sallamayın makinayı.
quote:
Orijinalden alıntı: Ozai
Alıntıları Göster
Bu da yeni Xbox360 Slim'de beliren hata daha cikmasindan kisa bir sure sonra. Bu sefer tek kirmizi isik verip acilmiyor konsol gerci uretimle ilgili bir hata olmus olabilir bilemeyiz zaten bu videoda simdilik tek umarim diger Slim sahipleride ayni derdi yasamaz.
Bu da yeni Xbox360 Slim'de beliren hata daha cikmasindan kisa bir sure sonra. Bu sefer tek kirmizi isik verip acilmiyor konsol gerci uretimle ilgili bir hata olmus olabilir bilemeyiz zaten bu videoda simdilik tek umarim diger Slim sahipleride ayni derdi yasamaz.
Arkadaşlar Tray sistemi ile çalıştığı için DVD rom, disk i tray üzerine koyup düğmeye bastıktan sonra bir mıknatıs ile yerine oturtuluyor.
Eğer makinayı sallarsanız, tabi niye yapacaksanız artık, lens in iki tarafındaki metal parçalar dvd yi çiziyor.
Bilgi için teşekkürler.Fakat olurmu hiç biz konsolu kucağımızda sallıyarak oynadığımız için sinirlenince yere falan fırlattığımız için konsolun hareket ederken Cd çizmemesi lazım
quote:
Orijinalden alıntı: SyLaR25
Sallayın slimi en iyisi jasper kendini kanıtladı.
Orası öyle. Ama gereksiz yere saçma sapan şeylerle Xbox'ı karalamaya çalışıyorlar. Benim rahatsız olduğum konu bu.
quote:
Orijinalden alıntı: SyLaR25
Sallayın slimi en iyisi jasper kendini kanıtladı.
Sallamayın, yoksa DVD çizlir. (Tamam iğrençti )
Millet neden bu aleti çalışırken harekket ettirmek ister ki, ben kurdum mu orda kalıyor, üstü 2 parmak toz tutuyor Milleti anlayamıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Atatürk_1881
quote:
Orijinalden alıntı: SethValore
Bilgi için teşekkürler.Fakat olurmu hiç biz konsolu kucağımızda sallıyarak oynadığımız için sinirlenince yere falan fırlattığımız için konsolun hareket ederken Cd çizmemesi lazım
Alıntıları Göster
Tühh,benim gibi jetpack ile gezerken oynayanlar icin kötü haber.
quote:
Orijinalden alıntı: Atatürk_1881
quote:
Orijinalden alıntı: SethValore
Alıntıları Göster
dur bende sımdı oyun oynarken xbox uma 360 salto atırıyım vıdeoya alıyım bakalım nolcak alete