Şimdi Ara

Xbox 360 Slim var bende sizce FW atıyım mı ? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
2
Favori
8.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • param yok diyorsan bas gitsin fw yi boğaz üstten kısıp oyun alma arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: starks

kırdır. artık ban tehlikesi kalmadı. çok oyun oynuyorsan da xkey al

pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScRyedd

quote:

Orijinalden alıntı: Shntkr

quote:

Orijinalden alıntı: türker_hoca

quote:

Su mantigi anliyamiyorum abi ya, gidip 600 TL verip X360 aliyorsunuz ama sonra gidip JTAG veya FW yaptiriyorsunuz. Ben X360'i sirf arkadaslarla LİVE'dan 8 kisilik party kurup konusmak ve Multiplayer Battlefield 3 oynamak icin aliyorum. Simdi FW veya JTAG yaparsan butun gun senaryo oynayacaksin bitireceksin sonra baska oyuna baslayacaksin. Ne keyif aliyorsunuz bundan? Ha simdi LİVE parali derseniz, gidin 30 TL'ye 1 aylik LİVE alin ki ilk aldiginizda 1 ay hediye geliyor. Ve aldigi parayi kesinlikle hakkediyor, iste sirf sizin gibiler yuzunden bu tarz konsollar vs.'nim ulkeye resmi girisi olmuyor

valla ben jtaglı xbox tan cod bo 2 yi multi oynuyorum konuşarak hemde. ama ayrıca orginal xbox da var. parasını hakedenleri orjinal alıyoruz...

Microsoft banlamaya baslayacakmis bu ay

JTAG attırırsan online oynayamazsın. FW yaparsan bir sıkıntı yok ben 5-6 senedir bu şekilde oynuyorum online pass gereken sağlam oyunların zaten kodlarını parayla alıyorum. Açıkcası Xbox'da FW olayı olmasa ben kullanmazdım o yüzden evo'nun da dediği gibi "Fw.'siz Xbox, silahsız asker gibidir."

Ayrıca link alabilirmiyim bu ay ne sebepten dolayı banlayacaklar ?

pm

• quote:

Orijinalden alıntı: Blackdagger

quote:

Orijinalden alıntı: pastadanadam

quote:

Orijinalden alıntı: kaankskmaz

quote:

Su mantigi anliyamiyorum abi ya, gidip 600 TL verip X360 aliyorsunuz ama sonra gidip JTAG veya FW yaptiriyorsunuz. Ben X360'i sirf arkadaslarla LİVE'dan 8 kisilik party kurup konusmak ve Multiplayer Battlefield 3 oynamak icin aliyorum. Simdi FW veya JTAG yaparsan butun gun senaryo oynayacaksin bitireceksin sonra baska oyuna baslayacaksin. Ne keyif aliyorsunuz bundan? Ha simdi LİVE parali derseniz, gidin 30 TL'ye 1 aylik LİVE alin ki ilk aldiginizda 1 ay hediye geliyor. Ve aldigi parayi kesinlikle hakkediyor, iste sirf sizin gibiler yuzunden bu tarz konsollar vs.'nim ulkeye resmi girisi olmuyor

Müthiş bir yorum,+ 100

Bende 5-6 kişinin toplanıp,BF olsun CoD olsun etrafta dolanıp önene gelen adamı öldürüp durmalarını anlamıyorum.Bir hikaye yok bişey yok,sürekli aynı şeyler,sıkılıyorum ben dayanamıyorum. Yok ben şu kadar öldürdüm sen şu kadar öldürdün. Şu kadar killstreak yaptım felan. Ne bu ? Bende sizin bundan nasıl keyif aldığınızı anlamıyorum.

''Butun gun senaryo oynayacaksin bitireceksin sonra baska oyuna baslayacaksin.'' demiş.Yani sürekli aynı oyunun multisini oynamak daha mı keyifli ? Nasıl sıkılmıyorsunuz çok şaşırıyorum.Sürekli aynı film izlenir mi ya_ Bf'yi 4392 saat oynayan adam var.İnanılmaz.

Sen bu mantıkla ancak evde kalırsın.

Multiplayer bir oyunun özüdür, ruhudur, herşeyidir kısaca. Oyunu single player oynamak varoş ve sıkıcı bir iştir, Yaptır jtagı senaryoları bitir sonra o oyun çöpe dönüşsün. Saçma sapan bir mantık, iyi bir oyunu iyi bir oyun yapan şey oyunun multiplayerının keyifli olmasıdır, buradaki asıl keyif verici olan şey saçma bilgisayar zekasına karşı değil, gerçek insanlara karşı oynamaktır ve bu çok daha keyiflidir. Ben seni ve senin gibi insanları hiç anlamıyorum, zerre kadar oyundan anlamadığınızı düşünüyorum. Düm düz kek gibi bi oyunu oynamayı savunmak anormal kafa gerektiriyor anladığım kadarıyla.

Oyun firmaları da multiplayer özelliğini ekleyerek hem sizin oyunun orijinaline ödediğiniz paranın karşılığını veriyor hem de oyunun dümdüz sıkıcı senaryosu singleplayer'ı bittikten sonra size eğer güzel yapmışlarsa keyifli multiplayer oymaka imkanı veriyor.

Oynadığım her oyunda multiplayer ararım, multiplayerı olmayan oyuna başlamam bile, jtagmış, fwymiş geçin bu saçmalıkları.

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: erhan1998

quote:

Orijinalden alıntı: Mahatma Gandhi

quote:

Orijinalden alıntı: Blackdagger

quote:

Orijinalden alıntı: türker_hoca

orjinali bozma. paran varsa git jtaglı xbox al. oyunları indir oyna. beğendiğin multi iyi olacak oyun görürsen orjinalini al.

jataklı makineyle netten oyun oynarsanız ban yersiniz ve zaten oynayamazsınız.

O zaman oynayamadığımıza göre banda yemeyiz.

Xbox 360 Slim var bende sizce FW atıyım mı ?

BAN YİYİYNCE MAKİNEYİ HİÇ KULLANANAMIYOZMU

hayır sadece oyunların multiplayer kısımlarını oynayamazsın. normal şekilde single oynamaya devam edebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: tahasmsk

600 tl veriyorsun bir oyuna 100 tl mi veremiyorsun diyenler var bu nasil bir zihindir yav ? ben alicam xboxumu yapicam xkeyimi yukleticem 50 tane guzel oyunumu dalicam hem single bitiricem hem multiye giricem. 1 sene oynadim diyelim oyle ban dalgasi geldi ve banlandim. ee nolmus ben zaten coktan konsolun parasini cikarmistim. 6 oyunda konsolun parasini cikartiyorsunuz, ki 1 sene sonra kim bilir kac paraya duser x360. bana burda yok orjinal alin onun zevki baskadir yok oyle yok boyle demeyin. bunlar sadece parasi olup alisveris yaptigi icin sevinen kisilerdir baska birsey yok. ben simdi xkey yaptirsam 1 yil kullanip sonra ban yesem ama bu arada 15 ( en az) tane oyun oynayip bitirsem ama siz bu surede sadece 5 tane oyun alip ustune 500 tl verip kendinizi kisitlasaniz burda kim daha akilli oluyor ? ayrica demissiniz yok o yuzden satilmiyor yok bu yuzden garantisi olmuyor. oyunlar ne zaman yurtdisindaki fiyatlarla ayni ve ucuzlarsa o zaman korsan oynamayi birakirim. ama o nedir oyle ya bir oyun 100 tl az mi? ben gunluk 20 tlye calistigimi hatirliyorum. dedigim gibi yok 600 tl verebilen 100 tl de verebilir diyenlere de cevabim zaten 6 tanecik oyunda konsolumun parasini yeniden topluyorum. ben o kadar para verdikten sonra neden bir harcama daha yapayim. Sen fakirsen alma sacmaligi da var. ben gunde 3 tl kenara koyuyorum ( ogrenci oldugum halde ) yavas yavas biriktirip istedigim bir seyi aliyorum bunda zor olan birsey yok. sigara icip 5 tl vericegime ona her gun kanara koyuyorum o parayi bir sey istedigimde yada disari ciktigimda parasiz kalmiyorum.

Ayrica su jtag kadar sacma bir is yok. zaten jtag yapinca hic internete giremiyosun bari fw yada xkey yaptir ki banlansan da bir sorun olmaz. ha jtag yaptirmisin ha banlanmisin.

+5347829748291764829

bunların babaları galiba holding sahibi usta

• quote:

Orijinalden alıntı: UPDOWNBXX

quote:

600 tl veriyorsun bir oyuna 100 tl mi veremiyorsun diyenler var bu nasil bir zihindir yav ? ben alicam xboxumu yapicam xkeyimi yukleticem 50 tane guzel oyunumu dalicam hem single bitiricem hem multiye giricem. 1 sene oynadim diyelim oyle ban dalgasi geldi ve banlandim. ee nolmus ben zaten coktan konsolun parasini cikarmistim. 6 oyunda konsolun parasini cikartiyorsunuz, ki 1 sene sonra kim bilir kac paraya duser x360. bana burda yok orjinal alin onun zevki baskadir yok oyle yok boyle demeyin. bunlar sadece parasi olup alisveris yaptigi icin sevinen kisilerdir baska birsey yok. ben simdi xkey yaptirsam 1 yil kullanip sonra ban yesem ama bu arada 15 ( en az) tane oyun oynayip bitirsem ama siz bu surede sadece 5 tane oyun alip ustune 500 tl verip kendinizi kisitlasaniz burda kim daha akilli oluyor ? ayrica demissiniz yok o yuzden satilmiyor yok bu yuzden garantisi olmuyor. oyunlar ne zaman yurtdisindaki fiyatlarla ayni ve ucuzlarsa o zaman korsan oynamayi birakirim. ama o nedir oyle ya bir oyun 100 tl az mi? ben gunluk 20 tlye calistigimi hatirliyorum. dedigim gibi yok 600 tl verebilen 100 tl de verebilir diyenlere de cevabim zaten 6 tanecik oyunda konsolumun parasini yeniden topluyorum. ben o kadar para verdikten sonra neden bir harcama daha yapayim. Sen fakirsen alma sacmaligi da var. ben gunde 3 tl kenara koyuyorum ( ogrenci oldugum halde ) yavas yavas biriktirip istedigim bir seyi aliyorum bunda zor olan birsey yok. sigara icip 5 tl vericegime ona her gun kanara koyuyorum o parayi bir sey istedigimde yada disari ciktigimda parasiz kalmiyorum.

Ayrica su jtag kadar sacma bir is yok. zaten jtag yapinca hic internete giremiyosun bari fw yada xkey yaptir ki banlansan da bir sorun olmaz. ha jtag yaptirmisin ha banlanmisin.

+5347829748291764829

Aynen öyle galiba kardeşim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: UPDOWNBXX

quote:

+5347829748291764829

Aynen öyle galiba kardeşim

• Selam herkese. Orjinal XBox 360 Slim 250 gb'ımı uzun zamandır sadece arada online FIFA oynamak için açıyorum. Boş boş yatıyor. FW yaptırayım da biraz değişik single player oyunları oynayayım diyorum. FW hakkında bir sorum olacak. FW yapınca DVD'ye yazdırılmış oyunları harddiske yüklemeden oynayabiliyoruz. Onun dışında orjinal XBox'a kısıtlama geliyor mu? Ve DVD'den oynamanın dezavantajı var mı? Oyuna güncelleme yapamamak gibi mesela.
  • single sıkıcı multi süper diyen insanlar var

2000 li yıllarda internet cafe de ben half life ın new game'ini oynarken insanlar bana uzaylı gibi bakıyorlardı. half life ın multiden ibaret olduğunu sanıyorlardı. oyunları alıp hikayesini oynamadan sadece multisini oynayan çok insan var. çok şükür ben onlardan değilim, egom yok. sadece hikayesini bitiririm birde güzel film tadı alırım oyundan. bunuda arşivlerim.

ben xbox oyunlarına geç girdim, fw li xbox 360'ım var. geçmişte kaçırdığım oyunları oynuyorum şuan, bunları orjinal alma imkanımda yok. bunları bitirdikten sonra yeni nesile geçip orjinal devam etmeyi düşünüyorum.
  • arkadaşlar xbox 360 konsolum var. ben oyunları indirip cdye yakarak oynamak istiyorum. bunun için sadece fw atmak mı gerekiyor ? fiyat sordum 125 tl dediler. çip takacaklarmış. ama internette evde fw atma konularında gösteriyorlar. yardımcı olur musunuz? makineyi söktüm napmam gerekiyor. fw versiyonunu bulamadım açıkçası nba 2k14 oynamak istiyorum bunun için fw 3.0 varmı yardım lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cello211

arkadaşlar xbox 360 konsolum var. ben oyunları indirip cdye yakarak oynamak istiyorum. bunun için sadece fw atmak mı gerekiyor ? fiyat sordum 125 tl dediler. çip takacaklarmış. ama internette evde fw atma konularında gösteriyorlar. yardımcı olur musunuz? makineyi söktüm napmam gerekiyor. fw versiyonunu bulamadım açıkçası nba 2k14 oynamak istiyorum bunun için fw 3.0 varmı yardım lütfen.

Evet fw yaptırarak dvd den oynayabilirsin. Evde kendin yapman zor olur. Çip bulman falan gerekiyor. Dediğin miktarlara yaptır bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki son olarak kırdırırsam makinaya özel hardisk mı almam gerekır. yoksa laptop hardıskı olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cello211

peki son olarak kırdırırsam makinaya özel hardisk mı almam gerekır. yoksa laptop hardıskı olur mu ?

Kırdırınca harddisk almana gerek yok. Fw yaptırdıktan sonra dvd üzerinden oyun oynanabiliyor

• Şimdi fwli cihazda kesin online oluylor dimi ? Konulardan sonra gaza geldim psp den sonra ilk konsolumu alacam galba. Bide anlamadigim bi nokta var. Simdi bi oyun 25 gb. Fw yaptirdik. Indirdik oyunu internetten. İçine atmak için 25 gblik cd yi nerden bulacaz ?

• arkadaşlar biriniz bana yardımcı olun lütfen xbox 360 almak istiyorum evde internet var ama makineyi sadece oyun oynamak için alıyorum fw attırmak istiyorum bide şahsen bir oyuna 100 tl verecek kadar iyi durumum yok bu fw nedir ps3dekini biliyorum pc'ye bağlayıp bir dosya atıyoduk ve ps3de ona tıklayınca yeniden açılıyodu falan sonra usb ile atıp oynayabiliyoduk vs peki bu xbox'da nasıl oluyo yani fw attırdım diyelim vede makine 250gb mesela şimdi ben flash bellekle 250 gb'nin içine sığıcak kadar oyun atıp oynayabilir miyim sorunsuz şekilde ?? bu banlanma olayı ise yani ben multimedya oynamak falan istemiyorum zaten live ne onu da bilmiyorum internete bağlanmam da evde ne güzel pc telefon var gerek yok yardımcı olursanız sevinirim

• alierenkaratas18 A kullanıcısına yanıt
    Fw attırırsan oyunları Dvdye atarak oynayabiliyorsun. Online da giriliyor rahatça. Ama sen online oynamam ben diyorsan Jtag yaptır harddiske yükle oyna oyunlarını. Ama bence Xkey yaptırman daha mantıklı, çünkü hem harddisk üzerinden dvdyle uğraşmadan oynayabiliyorsun hem de online girebiliyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alierenkaratas18

arkadaşlar biriniz bana yardımcı olun lütfen xbox 360 almak istiyorum evde internet var ama makineyi sadece oyun oynamak için alıyorum fw attırmak istiyorum bide şahsen bir oyuna 100 tl verecek kadar iyi durumum yok bu fw nedir ps3dekini biliyorum pc'ye bağlayıp bir dosya atıyoduk ve ps3de ona tıklayınca yeniden açılıyodu falan sonra usb ile atıp oynayabiliyoduk vs peki bu xbox'da nasıl oluyo yani fw attırdım diyelim vede makine 250gb mesela şimdi ben flash bellekle 250 gb'nin içine sığıcak kadar oyun atıp oynayabilir miyim sorunsuz şekilde ?? bu banlanma olayı ise yani ben multimedya oynamak falan istemiyorum zaten live ne onu da bilmiyorum internete bağlanmam da evde ne güzel pc telefon var gerek yok yardımcı olursanız sevinirim

Xkey biraz daha pahalidir hocam ama daha rahat edersiniz ama fw attirsaniz bile dvd ile oynadiginiz oyunlari hdd ye yukleyip oynayabilirsiniz ozaman dvd yi takiyorsunuz yine ama makina hdd den okuyup oynuyor oyunu dvd yorulmuyor yani. Dvd leri ise satan yerler var ankara ve istanbul da siparis ile. Ben fw ya da xkey yaptirmanizi oneririm cunku live in tadi bambaska oluyor.

• Fwde dvdleri cboxa kaydedemiyormuyuz ? Messla disc 2yi kaydetip 1i takip oynamak?

• quote:

Orijinalden alıntı: Junace

Fwde dvdleri cboxa kaydedemiyormuyuz ? Messla disc 2yi kaydetip 1i takip oynamak?

Dvd den hdd ye yukleyebiliyorsunuz. Xbox oyunu hdd den oynatiyor yani dvd yi sadece oyunu baslatmak icin takiyorsunuz.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.