Bildirim
xbox 360 ta san andreas ??
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Midtown Madness 3 için bende çalışmıştım bu konuda, hatta oyunu malum yolla edinmiştim fakat Xbox 360'da çalıştıramamıştım. Live'a bağlı update istiyordu. Şuan konsolumu Live'a bağlayabiliyorum fakat oyun Xbox 360 destekli değilmiş. Fakat Xbox'ın kendi sitesinden geriye uyumlu oyunlara bakabiliyoruz. Listede iyi haber ki GTA: San Andreas'da var. Eğer Xbox için San Andreas bulabilirsem denerim dostum. -
İki yol var bu oyunu oynamak için. Birincisi Xbox originals bölümünden oyunu satın almak.
1600 puan. Ki bu yöntem Vpn harici çalışmıyor. Kaldı ki Vpn bile olsa 3 GB'lık oyunun o bağlantıda inmesi geceli gündüzlü 1 ayı bulur.
(Bağlantıyı değiştirip devam etmek yemiyor, oyun bozuk iniyor.)
İkinci yöntem oyunu Xbox 360 ve cihazın bölgesine uyumlu şekilde edinip DVD9' a yazıp konsolda oynamak.
Bunun içinsse konsolunuzda mutlaka orijinal Hdd olması gerekli. Yoksa oda çalışmaz. -
Xbox 1 oyunlarını oynamak için bölge kodu fark eder mi?Usa Halo 2 mevcut elimde konsolum J dvd 9 a yazılı oynayabiliyorum. -
Evo dostum neden orj istiyor ki hdd ki save için fln mı -
Valla ben her şekilde çalıştıramadım,Bimeksten Doom 3 orjinal Xbox oyunu aldım,hata verdi update ile ilgili bi durum olabilir diye,Xboxın sitesinden indirdim update i uyguladım,Xbox yazısı geldi açılır gibi oldu sonra şöyle
09IIUDF8U0UODUFI087121JUU789UIOU son derece uzun harf ve sayılardan oluşan bilmemle hatası algılandı dedi ben de bii sk.git dedim.HDDim orjinal bu arada.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JOELLAMBERT -- 9 Mayıs 2010; 21:50:06 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X