Şimdi Ara

Xbox 360 tek kol CD li Jtag Cd room tuşu kırık Komutla açılıyor RDR 1 VAR 50-70 OYUN 400 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Mersin İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Xbox 360 tek kol CD li Jtag Cd room tuşu kırık Komutla açılıyor RDR 1 VAR 50-70 OYUN 400 TL

-İstediğiniz oyunu dvd cekip oynayabilirsiniz.

-Tozlandıgı ıcın cd roomda takılma yapıyor ve cd room açma tuşu kırık

gamepad dan komut vererek acabiliyorsunuz.

-Yaklaşık 50 75 arası oyun mevcut

-Usb desteği mevcut cd deki oyunları usb ye atarak daha hızlı yüklenmesi

ve cihazda sıfıra yakın ses cıkması mümkün (cd okuma sesi)

-Çalışır halde ciddi alıcılara istediği video atılır.

MERSİN İÇİ ELDEN TEST EDİP ALABİLİRSİNİZ.

Basit çözümü budur :

Xbox 360 tek kol CD li Jtag Cd room tuşu kırık Komutla açılıyor RDR 1 VAR 50-70 OYUN 400 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 400 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Mersin Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• cihaz jtag lımı fw limi? ayrıca hdd var mı ve üretim tarihi nedir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: MR.BİG-77

cihaz jtag lımı fw limi? ayrıca hdd var mı ve üretim tarihi nedir ?

jtaglı hocam cd ile calısıyor. Cd ile calıstıgı ıcın hdd takılı deıgl kendı hafızası var ama usb ile cd deki oyunları yukleyebılıyorum cok hızlı oluyor ve ses cıkmıyor. arcade model. 2012 cıvarı almıştım pek xbox kırma hakkında bılgım yok tek bildiğim korsan dvd calıstırıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi encuni -- 2 Nisan 2021; 13:21:19 >
  • Fiyat güncel 450>>>400 vatanda satılan Marvel's Spider Man Miles Morales Ultimate Edition PS5 Oyunu ile takas olur

• Üretim tarihi nedir arkasında yazan

• quote:

Orijinalden alıntı: Angaralıahmet06

Üretim tarihi nedir arkasında yazan

2009 galiba

Kırılabililen model hocam ama ben pek anlamıyorum cd li kullandım hep o yüzden baya yüklü oyun var

Vatanda istediğim bi oyun indirime girdi onu almak ıcın satıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.