Şimdi Ara

xbox 360 ve 3 kırmızı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: evo_4

fazla oynamamaktan dolayı veriyor 3k
    kendimden biliyorum, hergün en az 3 saat ayırdığım ilk cihazımı 2 hafta hiç açmamıştım. tekrar açtıktan 1 gün sonra bom. boş bırakmamak lazım elemanı

bu lafın altına imzamı atarım fazla boş bırakınca aleti lehimleri bozuluyor fatih abi bu işin kurşunsuz lehim kullanmasından kaynaklandığını söyledi
    biliyorsunuz kurşun çok toxic bi madde o yüzden dünya çapında bu elementin kullanılması azaltılmaya çalışılıyor işte çevreyi koruyalım derken xbox ları koruyamıyoruz malesef
    bide arcade 3k vermez diye düşünmeyelim fatih abi kendisine şimdiye kadar 1 tane 3k 2 tanede donma grafık bozulması nedenıyle arcade geldıgını soyledı

• Ben 3K yı Atik'te tamir ettirdim, 3 aydan beri sorunsuz kullanıyorum. Böyle devam etsin bakalım, patlarsa arcade felan alacağız artık
  • Walla resmi satış gelsinde gönül rahatlığıyla oynayalım kimsede de kalmasın şu 3K korkusu,

3K verdimi Bill amcadan bi tane yeni si gelsin bizde bakalım keyfimize
  • quote:

Orjinalden alıntı: SultanApex

Ben 3K yı Atik'te tamir ettirdim, 3 aydan beri sorunsuz kullanıyorum. Böyle devam etsin bakalım, patlarsa arcade felan alacağız artık

Ne kadara tamir ediyolar ? 3 aydır sorun yok demişsinde..Allah muhafaza ama görürsem 3k'yı yollıcam atik'e..

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiviniTod -- 15 Nisan 2008; 17:27:08 >
  • valla bende pataküte kullanıyorum artık. Öncesinde korkuyodum filan işte ısındımı zart mı zurtmu. Sonra işte ilk 3 kırmızı gördüm geçen yaz işte tamir filan deerken en sonunda board değiştim ozamandan beri hiçbişey olmadı. Bide fan taktılar işte gayette güzel gidiyor alet. Live da üye oldum 2 aydır. Bakalım ne kadar gider banlanırsa yeni makina düşünebilirm. 199 euro ya düştü avrupada fiyatı zaten...
  • 3 kırmızı bitti sayılır artık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sailsofcharon

quote:

Orjinalden alıntı: harmonyoa

arkadaşlar benim makinada geçen gün forzada 2 defa donmuştu 3 aylık süre zarfında ama dünde dark sectorde tam bi yeri yakarken makina dondu sonra tekrar başlattım aynı şekilde devam etti acaba fw demi sorun var 3 ay içerisinde 3 defa başıma geldi bu makina halo bide içinde sanki ufak bişey var makinayı salladığımda hareket ediyor ilk aldığımdan beri var bu acaba içinde bişeymi kırıldı.

o aletten gelen tıkırtı sesi bendede oluyodu baya kıl bişey ama bi gün harddiski söküp baktım meğerse tıkırtı ondan geliyomuş içinde bişey var gibi .bide harddiski çıkartıp dene varmı yokmu o ses diye.bide böyle ufak tefek donmalara yorma kafanı daha 3 defa vermiş malum şeklide edinilmiş dvd lerle oynuyoruz oyunları muhtemelen ondandır.

dostum hardisci söktüm ama aynı ses hala geliyor bi türlü çözemedim zaten aradım platini dedim böyle böyle getirin bakalım dedi cumartesi veya pazar götürcem inşallah önemli bi sorunu çıkmaz.

• Şİmde oyuyayım dedim devil may cry 4 3 kırmızı .Haftasonu atik'in yolu göründü bana
  • Düzelmezse de canımız sağolsun yenisini alırım.Bu arada elite 'ın fiyatını bilen var mı?
    Bu sırada az çalışmadan 3 kırmızı verdiği teorisi doğru olabilir.Çünkü makine geçen haziran 'dan beridir bende toplamda ancak 40-50 saat oynamışımdır.Makineyi bir kaç gün açık bıracağım yük altında bakalım ne olacak.Sonuçları buradan sizinle paylaşırım arkdaşlar.Ama korkum patlar matlar yangın falan çıkarır diye tırsarım.Ama doğru ise ilginç olur.Kışın arabaların geç çalışması gibi bir durum Alalh Allah!!!Şimdide makine çalışıyor.Boşta 15-20 dakika beklettim ilginç
  • quote:

Orjinalden alıntı: qwert34

Selam Arkadaşlar! 2006 9.Ay üretimli Atik elektronik'den alınma xbox 360 sahibiyim.Geçen pazar ve az önce makine durduk yere 3 kırmızı verdi.Geçen hafta makineyi ilk açışımda yaptı bunu bugünde yaklaşık 3-4 saattir devil may cry oynuyordum.Oyun dondu kaldı.Kapatıp açtım.Bir şey yok yüklemeye devam etti sonra tekrar dondu kaldı.Kapatıp açtım, 3 kırmızı verdi.Biraz bekledim.Tekrar açtım.Normal açılıyor.Acaba makinenin bir ayağı çukurda mı?Atik 'e veya başka bir yere götürsem sorunu kalıcı olarak çözerler mi?Yoksa at bunu elite mı al dersiniz?Fikirlerinizi bekliyorum.Saygılar...(Aslında makineye gözüm gibi de bakıyordum.Sadece hafta sonları 3-5 saat oynuyordum.Kullanmadığım zamanlar toz olmasın diye üzerini örtüyordum ama sakınılan göze çöp battı)

X360 model ne üstad bide onu yazarsan, merak ettim.

• Beyler halo pack lere, elite lere boşuna bir dünya para vermeyin 2007 üretim bir ürün alın yeter..

Bu arada her 360 3k görmüyor sadece eski sürümlerde ve yeterince soğutulmayan ürünlerde rastlanıyor..

Ürünü yeterince soğutmak için:

1) Asla dik kullanmayın

2) Asla alttaki hava deliklerini kapatacak şekilde bir zemine koymayın

3) Muhakkak aletin tam ortasına yüksekliği 10-15 mm civarında ve yandaki hava deliklerini kapatmayacak bir blok koyarak havada kullanın.. Böylece alet hem her yerden hava alır hem de tozdan bi nebze de olsun daha iyi korunur..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kinay2004

quote:

Orjinalden alıntı: SultanApex

Ben 3K yı Atik'te tamir ettirdim, 3 aydan beri sorunsuz kullanıyorum. Böyle devam etsin bakalım, patlarsa arcade felan alacağız artık

Ne kadara tamir ediyolar ? 3 aydır sorun yok demişsinde..Allah muhafaza ama görürsem 3k'yı yollıcam atik'e..

Edit:İmla

Ben 90 ytl vermiştim
  • quote:

ya dostum orası öylede mesela aldığımdan beri fifa2008 oyanayamıyorum bu makinayla arada sırada makina canı istersen oynuyorum tam herşeyi ayarlıorum loading ekranında oyun donuyor makina donmuor ana ekrana dönebiliorum ama diğer oyunalrın hiçbirinde bu sorunu yapmadı 3 farklı yerden fifa 2008 i yükledim ama banamısın demedi hep donuor loading ekranında.

hocam bu makine satlığa çıkardığın makine değil mi.
    madem aldığından beri fifa oynayamıyorum donuyor diyosun neden ilanında sorunlu olduğundan bahsetmemiştin.
    çünkü almayı bir an kafamdan geçirmiştim.
    iyi ki başkası da almamış diyorum.
  • Makine NTSC-U
    Bugün tüm gün devil may cry 4 dvd 'si takılı demosu döndü makine hiç bir şey yok.Sanırım az kullanılan makineler de 3k teorisi doğru gibi testlere devam
  • quote:

Orjinalden alıntı: arveladze011

quote:

ya dostum orası öylede mesela aldığımdan beri fifa2008 oyanayamıyorum bu makinayla arada sırada makina canı istersen oynuyorum tam herşeyi ayarlıorum loading ekranında oyun donuyor makina donmuor ana ekrana dönebiliorum ama diğer oyunalrın hiçbirinde bu sorunu yapmadı 3 farklı yerden fifa 2008 i yükledim ama banamısın demedi hep donuor loading ekranında.

hocam bu makine satlığa çıkardığın makine değil mi.
    madem aldığından beri fifa oynayamıyorum donuyor diyosun neden ilanında sorunlu olduğundan bahsetmemiştin.
    çünkü almayı bir an kafamdan geçirmiştim.
    iyi ki başkası da almamış diyorum.

dostum bugüne kadar kimseyi kazıklamak gibi bi niyetim olmadı ps2 sattım adaptör yeri bozuktu gittim yaptırdım alan kişi gerek yok demesine rağmen evet sattığım makina oydu satmadan önce garanti olan yere yani platin elektroniğe gidip göstericektim ve satıcağım kişiyede söylerim. zaten makinada sorun diye bişey yok fifa olayında bi şey var ben çözemedim hiçbir oyunda takılmayıpta fifada öyle bişey yapması çokta önemli bi sorun değil gibi bi püf noktası var o olayın fw den dolayı yapıor olabilir. makianın donması ise yukarda bi arkadaşta dedi 3 ayda 2-3 defa donması çok önemli değil sonuçta kopya oyun kullanıyoruz ayrıca makinayı satıştan kaldırdım bu sebepelerden dolayı çünkü makina bi ps2 gibi değil çok hassas bi alet kime satsam bi sorun çıkardığı an hep problem olucak dönüşü bana olucak alan kişinin o yüzden satmamaya karar verdim ilk başta satmamdaki amaç master için canadaya gidiyordum bi problem çıktı yaz sonrasına kaldı daha sonra euro 2008 in ntsc-u makinaya pal dan 1 ay sonra çıkıcağını öğrenince bunu satıp pal arcade alma düşüncem vardı ama gerek kalmadı ps3 aldım yani para amaçlı satış yapmıorum bu sitede hiçbir zaman sadece kullanamdığım kullanmıyacağım şeyleri satıyorum mesela şuanda dükkanımda bi tane sony fot. makinası var sıfır geçen gün dubaiden getirdim aynısını ben kullanıyorum resmen ölü fiyata satıyorum ama forum öyle ölücülerle dolmuşki piyasa fiyatlarını bile adresini verdim ama millet anlamıor anlamak istemior o yüzden bi daha satış yapmıcam.

• evet makina şuan itibariyle mefta olmuş durumda.Artık direkt 3k ile açılıyor düzelecek gibi de görünmüyor.Şimdi soru şu;
    1) Atik 'e veya başka bir yere götürüp tamir mi ettirmeli )
    2) yensini mi almalı?Elite falan( bu sırada fiyatlar ne alemde?)
    3)PS3 alıp orjinal oyunlara 100-120YTL 'mi vermeli ?
  • Yerinizde olsam tamiri aklımın ucundan geçirmem, elimdeki konsolu parça parça satarım, üstüne eklerim (yada yoksa biriktiririm) gider bi Arcade Pal Falcon alırım (500 ytl diye duyuyorum bu aralar sıfırını). Kafam rahat oynarım.

PS3 de düşünebilirsiniz ancak elbette bütçeniz elveriyorsa (oyunlara) .
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.