Şimdi Ara

xbox 360 ve 3 kırmızı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam Arkadaşlar! 2006 9.Ay üretimli Atik elektronik'den alınma xbox 360 sahibiyim.Geçen pazar ve az önce makine durduk yere 3 kırmızı verdi.Geçen hafta makineyi ilk açışımda yaptı bunu bugünde yaklaşık 3-4 saattir devil may cry oynuyordum.Oyun dondu kaldı.Kapatıp açtım.Bir şey yok yüklemeye devam etti sonra tekrar dondu kaldı.Kapatıp açtım, 3 kırmızı verdi.Biraz bekledim.Tekrar açtım.Normal açılıyor.Acaba makinenin bir ayağı çukurda mı?Atik 'e veya başka bir yere götürsem sorunu kalıcı olarak çözerler mi?Yoksa at bunu elite mı al dersiniz?Fikirlerinizi bekliyorum.Saygılar...(Aslında makineye gözüm gibi de bakıyordum.Sadece hafta sonları 3-5 saat oynuyordum.Kullanmadığım zamanlar toz olmasın diye üzerini örtüyordum ama sakınılan göze çöp battı)

• Tamir olayı ile hiç uğraşma. Konsolu ve parçalarını sat gelen paranın üzerine koyup Elite, Halo Pack veya Arcade Pack al derim.
  • Şimdide makine canavar gibi çalışıyor maşallah.Makine NTSC-U çok temiz dışı,kol,aparatları falan full satsam bu haliyle kaç para eder?Elite'lar ne kadardır.Ve kesin olarak 3 kırmızı vermiyorlar değil mi?Yada bu zamana kadar veren olmuş mu?Xbox 360 ile hiç uğraşmayıp ps3 'mü alsam Oyun durumları nedir?TR 'de kolay bulunur mu?
  • ben dün secret diye belgesel tarzı bişey izledim, orda diyoki eğer bişe zarar gelmesinden sürekli korkuyosanız eninde sonunda zarar gelir, yani o yüzden sizde benim gibi hiç tınlamadan kullanın x360 ı bişi olmaz o zaman
  • XBOX360'a alıştıysan PS3 ile yapamazsın buna emin ol. :)

Valla parçaların fiyatlarını aşırıya kaçmayacak şekilde satarsın ben ne fiyat versem boş çünkü.

Elite fiyatı yine pahalı biraz ama forumda kesin net fiyatını bilenler vardır onlar sana yardımcı olurlar.

Bu arada benim konsolda NTSC-U Premium Pack hatta 8 aylık ne 3K verdi nede hala Live'dan ban var. Biraz şanslımıyım ne...
  • quote:

Orjinalden alıntı: KoalaX

XBOX360'a alıştıysan PS3 ile yapamazsın buna emin ol. :)

Valla parçaların fiyatlarını aşırıya kaçmayacak şekilde satarsın ben ne fiyat versem boş çünkü.

Elite fiyatı yine pahalı biraz ama forumda kesin net fiyatını bilenler vardır onlar sana yardımcı olurlar.

Bu arada benim konsolda NTSC-U Premium Pack hatta 8 aylık ne 3K verdi nede hala Live'dan ban var. Biraz şanslımıyım ne...

8 Aydır ban yok ! Helal olsun be
  • arkadaşlar benim makinada geçen gün forzada 2 defa donmuştu 3 aylık süre zarfında ama dünde dark sectorde tam bi yeri yakarken makina dondu sonra tekrar başlattım aynı şekilde devam etti acaba fw demi sorun var 3 ay içerisinde 3 defa başıma geldi bu makina halo bide içinde sanki ufak bişey var makinayı salladığımda hareket ediyor ilk aldığımdan beri var bu acaba içinde bişeymi kırıldı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Atik elektronik 3k illetini tamir ediyormuş bu haftasonu aradım Mete Bey Çin'deymiş 1 hafta içinde dönecek dediler. Forumdaki yöneticimiz myfranco yazmıştı 120 ytl'ye tamir ediyorlarmış gerekirse gpu bile değişiyormuş son teknoloji aletlerle 3k tamiri mümkünmüş artık. 3 ay garanti veriyorlar makinaya.

Ayrıca falcon haricindeki xbox'ların 3k verme olasılıkları çok fazla falcon anakartlı xbox alırsanız alın ama elite 3k vermez demeyin arkadaslar o da veriyor. İnanmayanlar olabilir hadi ordan diyenler olabilir yaşayan bilir diyorum sadece
  • quote:

Orjinalden alıntı: harmonyoa

arkadaşlar benim makinada geçen gün forzada 2 defa donmuştu 3 aylık süre zarfında ama dünde dark sectorde tam bi yeri yakarken makina dondu sonra tekrar başlattım aynı şekilde devam etti acaba fw demi sorun var 3 ay içerisinde 3 defa başıma geldi bu makina halo bide içinde sanki ufak bişey var makinayı salladığımda hareket ediyor ilk aldığımdan beri var bu acaba içinde bişeymi kırıldı.

ac icini bak al bu sana yardım cı olsun bu konu sağolsun makinenin icini kac kere actım, eğer bu konu olmasa hayatta acılmaz bu alet,

http://forum.donanimhaber.com/m_12069023/tm.htm

• bence parçalarını marçalarını satma zaten satan bi ton adam var yok pahasına gider
    senin makina fazla dayanmaz kafayı takacağına ister atike götür ister zaza handaki fatih abiye götür artık bu illeti tamir ediyorlar
    şahsen ben fatih abiye götürdüm 80 liraya halleti mevzuyu hatta 6 ay da garanti verdi ben şaşırdım aslında yaptığım müdahaleler 1 hafta falan uzatmıştı ömrünü makinaya yaptığım işkenceleri görseniz ağnınız açık kalır çalışırken heryerini mıncıkladım aletin cpu dan kıvılcım çıkartmaktan gpu nun altına yabancı cisim kaçırmaya kadar bi çok şey ona rağmen fatih abi şöyle bi baktı board a ve ben bunu kurtarırım hallederiz kolay dedi . gerekirse board değiştirelim dedim ,seni boş yere masrafa sokmayacam takma kafana ben bunu hallederim dedi ve dediğini de yaptı helal olsun diyorum
    2 haftadır çatır çatır oynuyorum bi problem yok eskiden makinanın içine ekstra fan koymuştum hatta dışarıdanda nykoyla takviye etmiştim ama yinede 3k vermişti fatih abi makinayı verirken fanın birini durdurduğunu söyledi 1-1.5 aykadar tek fanla oynaman lazım makina çalışırken ısı 50 derecenın altına inerse ayvayı yeriz dedi şaşırdım yani artık dışarıdan takviye yapmadığım gibi makinanın orjinal fanlarının birisinide durdurmuş durumdayız
    az oynamaylada alakası yok hatta fatih abinin dediğine göre benim şuan çok oynamam lazımmış lehimleri iyice pişirecez anlaşılan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuRRoUnDeR -- 13 Nisan 2008; 23:47:05 >

• quote:

Orjinalden alıntı: american_camaro

quote:

arkadaşlar benim makinada geçen gün forzada 2 defa donmuştu 3 aylık süre zarfında ama dünde dark sectorde tam bi yeri yakarken makina dondu sonra tekrar başlattım aynı şekilde devam etti acaba fw demi sorun var 3 ay içerisinde 3 defa başıma geldi bu makina halo bide içinde sanki ufak bişey var makinayı salladığımda hareket ediyor ilk aldığımdan beri var bu acaba içinde bişeymi kırıldı.

ac icini bak al bu sana yardım cı olsun bu konu sağolsun makinenin icini kac kere actım, eğer bu konu olmasa hayatta acılmaz bu alet,

http://forum.donanimhaber.com/m_12069023/tm.htm

dostum bunlara uğraşıcak hiç vaktim yok zaten akşam işten geç geliyorum bu anlattıklarım 3 defa başıma geldi 3 ay içerisinde makina platinden garantili şimdi oraya götürcem ama bu sefe orda bu sorun olmazsa napıcam yani götürimmi yoksa sorunun artmasınımı beklim garantinin bitmesine daha 9 ay var.

• ben canına okuyorum makinanın allah nazardan korusun tık yok 3 yıllık
  • &harmonyoa, eskiye göre artan ve sürekli olan donmalar/kilitlenmeler 3k habercisidir. Biraz daha bekle daha da artarsa gidip bir sorununu belirt..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K1N6 -- 14 Nisan 2008; 16:50:51 >
  • tamam dostum öyle yapıcam fw den dolayı yapmıyordur dimi?
  • Bu sorunu halletmenin tek yolu resmi olarak cihazın TR ye girmesi ve teknik destek verilmesi ile çözülecek
  • Yazın kavuracak sıcaklar Konsollarımızı İzmir için konuşuyorum, ben bu ay içinde satıp Eylül gibi Yeni nesil Xbox almayı düşünüyorum iş işten geçmeden ciddi ciddi
  • fazla oynamamaktan dolayı veriyor 3k
    kendimden biliyorum, hergün en az 3 saat ayırdığım ilk cihazımı 2 hafta hiç açmamıştım. tekrar açtıktan 1 gün sonra bom. boş bırakmamak lazım elemanı
  • anlasilan 2007 ya da 2008 uretim bulmak lazim..
  • quote:

o aletten gelen tıkırtı sesi bendede oluyodu baya kıl bişey ama bi gün harddiski söküp baktım meğerse tıkırtı ondan geliyomuş içinde bişey var gibi .bide harddiski çıkartıp dene varmı yokmu o ses diye.bide böyle ufak tefek donmalara yorma kafanı daha 3 defa vermiş malum şeklide edinilmiş dvd lerle oynuyoruz oyunları muhtemelen ondandır.
  • ya dostum orası öylede mesela aldığımdan beri fifa2008 oyanayamıyorum bu makinayla arada sırada makina canı istersen oynuyorum tam herşeyi ayarlıorum loading ekranında oyun donuyor makina donmuor ana ekrana dönebiliorum ama diğer oyunalrın hiçbirinde bu sorunu yapmadı 3 farklı yerden fifa 2008 i yükledim ama banamısın demedi hep donuor loading ekranında.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.