Şimdi Ara

'Xbox 720, Xbox 360'ın Ömrü Bitmeden de Çıkabilir' (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Maalesef, 360'inda PS3'unde zamanı geçiyor. Bence 2012 sonları ideal olur.
  • Bence konuların adı Xbox 720 olduğu sürece çıkmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: paypay88

quote:

Orijinalden alıntı: x3x

2012 de çıksın, tadında bıraksınlar artık ..

bu arada cod serisi yeni nesilde hala aynı şekilde çıkarsa isyan edicem, ilk mw den beri world at war ve black ops dahil tüm seri yapı olarak birbirinin kopyası, grafiklerden tut oynanısa kadar..

yav zorlamı oynatıyorlar

Hiçbir oyunu eleştirmeyelim o zaman zorla mı oynatıyorlar
  • microsoft xbox'a desteğini kesmişti ama ben de xbox 360'a desteği kesmeyeceklerini düşünüyordum
  • Yahu şu "Xbox 720" lafına kıl olan bir ben mi varım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: slicer

Yahu şu "Xbox 720" lafına kıl olan bir ben mi varım?

Ben de kıl oluyorum ama alıştık artık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Copy Cat

quote:

Orijinalden alıntı: paypay88

quote:

Orijinalden alıntı: x3x

2012 de çıksın, tadında bıraksınlar artık ..

bu arada cod serisi yeni nesilde hala aynı şekilde çıkarsa isyan edicem, ilk mw den beri world at war ve black ops dahil tüm seri yapı olarak birbirinin kopyası, grafiklerden tut oynanısa kadar..

yav zorlamı oynatıyorlar

Hiçbir oyunu eleştirmeyelim o zaman zorla mı oynatıyorlar

oyunu severek oynayan kaç m kişi var siz beğenmediğiniz diye oyunu değiştirecek değiller ya cod'a şimdi destruction eklesen ne olacakki cod küçük mekanlarda geçen piyade savaşı oyunu böyle seviliyor oyun bu zaten her şey gerçek olmak zorunda değil
    twitter'den cod yapımcısı
    '' bizim amacımız askeri simülasyon oyunu yapmak değil insanların eğlenmesini ve iyi vakit geçirmesini sağlamak''

• quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

@ bluelabel ben tesekkurederim ALLAH razi olsun. Gelişen PC teknolojisi neticesinde artık yeni oyunların ana platformu PC oluyor bu cumle aslinda cokda yatsinamaz gibi zira bazi oyunlarda ara epey aciliyor galiba.

Katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: GranTurismo

quote:

Orijinalden alıntı: TidusFF

quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

Ms yavaş yavaş mesajı veriyor ve ortamı hazırlıyor. Yeni nesilde Live'ı nasıl bir hale getirecekler merak ediyorum.

Ses kalitesi skype gibi olsun çok iyi olur

Dostum ses kalitesinin konsolla ilgisi yok. İsteseler şuanda ses kalitesini arttırırlar. Önemli olan kullanıcıların ortalama internet hızı yani band genişliği.

Ayni bant genisligi ile skypeda 10 kat daha iyi ses aliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Xbox 720 derken ciddi misiniz? Yani gerçekten bu adla çıkacağına inanıyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: slicer

Yahu şu "Xbox 720" lafına kıl olan bir ben mi varım?

ben de varım
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ms yavaş yavaş mesajı veriyor ve ortamı hazırlıyor. Yeni nesilde Live'ı nasıl bir hale getirecekler merak ediyorum.

Dostum ses kalitesinin konsolla ilgisi yok. İsteseler şuanda ses kalitesini arttırırlar. Önemli olan kullanıcıların ortalama internet hızı yani band genişliği.

Dostum sen aynı bant genişliğiyle skypte online oyun oynuyormusun ? Anlatmak istediğim şu, isteseler kaliteyi zaten şuandada arttırabilirler, ama online oyun performansını en yüksekte tutmak için olabildiğince düşük kalitede tutuyolar seslerin kBs'lerini

• Daha duyurulacak , Wii ve PS'nin neler yapacağı iyice incelenip tartılacak , daha sonra ilerisi için bir tarih verilecekte anca öyle çıkacak.2012 sonbaharı hayal.O tarihe en erken duyurulur.Grafik geride kalsın kalmasın , firma kârına bakar.Eğer BF3'te PC satışı Xbox360'ı katlar ve ana neden olarak ''grafik eksikliği'' gösterilirse ms birşeyleri öne çekebilir.Tabi bunun imkansız olduğunu hepimiz biliyoruz.Konsolların şu an hala elinde exc. kozu var , PC'nin ise sadece grafik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frostmourne Hungers -- 23 Ağustos 2011; 1:34:33 >
  • yeni nesil konsollar gelince optimizasyon problemleri son mu bulacak sanıyorsunuz? alet erkenden kırılmasın diye çok karmaşık konsollar çıkaracaklar sony kesin böyle yapacak microsoftta belki blu raye geçerse kırılmaları baya uzun sürer

ayrıca şunu söyleyeyim bazıları "çok çok geç kaldılar" yazıyorlar sadece yuh diyorum çünkü işi ticari mantıkla düşünmüyorlar "sen çok mu biliyorsun?" diye sorabilirsiniz evet az çok anlarım ticari geçmişim var

1-özellikle tr gibi ülkelerde ne dvd bir kaç yıla şu anki vcd halini alır ne de blu ray bu süre zarfında dvd kadar yaygınlaşır eğer sony çıkarırsa yeni nesil konsolu blu rayi tamamen çöpe atar
    2-yeni nesil konsol çıkartınca iş bitmiyor üreticiler "oh yeni nesil konsolumu da çıkardım bir dahaki nesile kadar rahatım" diyorlar sanıyorsunuz heralde onu yaygınlaştırmak reklamlarını artırmak vb. bir çok büyük masraf gerekiyor
    3-oyun üreticileri kendilerini biraz sıksalar bu konsollarla hiç bir sıkıntı çekmeyiz özellikle bunu rockstara diyorum çıkardığı oyunlar maşallah konsolların bütün sülalesini göstertiyordu hele ki gta 4 o ne biçim bir oyundu ya "PS3 güçlü alet" diye geçindiğimiz zamanlarda daha konsol 2. yaşındayken gta 4 konsolu çökertti gitti

HİÇ KİMSEYLE ALIP VEREMEDİĞİM YOK BURASI FORUM HEPİMİZ FİKİRLERİMİZ SÖYLEMEKTE ÖZGÜRÜZ YANLIŞ ANLAŞILMASIN

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Dostum sen aynı bant genişliğiyle skypte online oyun oynuyormusun ? Anlatmak istediğim şu, isteseler kaliteyi zaten şuandada arttırabilirler, ama online oyun performansını en yüksekte tutmak için olabildiğince düşük kalitede tutuyolar seslerin kBs'lerini

Anladim ancak skypetan konusurken WoW oynuyorum.

• grafikleri daha nasıl iyi yapabilirler merak ediyorum.ayrıca 1080p'yi destek sağlayacak oyunlarda çıksa fena olmaz
  • Sizce Playstation 4 mü daha iyi olcak ?
    Xbox 720 mi daha iyi olcak ?

Bence xbox 720 daha ii olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanteker

Sizce Playstation 4 mü daha iyi olcak ?

Bu sorunun cevabını kimsenin bilebilecegine gerçekten inandınmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BFMVRock

quote:

Nie ki :)) İkiside aynımı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BFMVRock

quote:

Nie ki :)) İkiside aynımı

Nerden bilebilirsin ki kahinmisin playstation 2 bir çok kişiye göre en iyi konsoldur bana göre nes den sonra gelirde neyse ama ps3 en berbat,çöp takoz konsoldur.Yani şimdiki nesile göre bir sonraki nesli asla bilemezsin.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.