Şimdi Ara

'Xbox 720, Xbox 360'ın Ömrü Bitmeden de Çıkabilir'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Avrupa Xbox patronuChris Lewis, Xbox 720'nin Xbox 360'ın ömür sınırları içerisindeçıkmasında sakınca görmüyor. "Xbox 360'ın ömrünün yarısını geçtiğimizi düşünüyoruz. Ama yşne bu yeni bir konsol çıkarmayacağımız anlamına gelmiyor. Burada bir şey duyurmayacağım veya zamanlama hakkında konuşmayacağım. Ama çakışma olabilir. Yeni nesil hakkında henüz net konuşamıyoruz. Şu anda üzerinde durduğumuz şeye odaklanmış durumdayız ve başarısının tadını çıkarıyoruz." Xbox 360'ın 2005 Kasım'ındaçıktığını belirtelim. Artık çoğu yapımcı firmanın da yeni nesil konsolların çıkmasını istediğini söyleyebiliriz. GelişenPC teknolojisi neticesinde artık yeni oyunların ana platformu PC oluyor. Bu da konsollara daha fazla port yapım gelecek anlamına geliyor.
    .
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Xbox_720_Xbox_360in_Omru_Bitmeden_de_Cikabilir-18849.htm

• Haber için sağol hocam

Zannetmiyorum ama, umarım Xbox a yaptıklarını, 360'a yapmazlar. 360 çıktıktan sonra, Xbox'a tüm desteğini kesmişti Microsoft. Yanılmıyorsam sadece 2006'ya kadar oyun çıkmıştı Xbox'a. Sonra da tamamen bitmişti destek. PS2'ye hala oyun çıktığını düşünürsek, bunun ne kadar saçma olduğunu anlayabiliriz.

Tabii bunun sebebi de Xbox'ın başarısız olmasına karşın, 360'ın çok başarılı olması herhalde. Bu yüzden aynı şeyi 360'a yapacaklarını düşünmüyorum.
  • "Xbox 360'ın ömrünün yarısını geçtiğimizi düşünüyoruz."

Çıkalı aşağı yukarı 6 sene oldu.Eğer 5. seneyi ömrünün yarısı olarak varsayıyorlarsa daha 4 sene boyunca destek vermeye devam edecekleri anlamına geliyor.Ömrü bitmeden çıkmasına gelecek olursak;Xbox 360'tan desteğin çekilmesine en az 2-3 sene kala yeni nesil konsolu çıkarırlar.Küçük bir hesapla bu da 2012-2013 arasına denk geliyor.

Einstein was here.
  • @ bluelabel ben tesekkurederim ALLAH razi olsun. Gelişen PC teknolojisi neticesinde artık yeni oyunların ana platformu PC oluyor bu cumle aslinda cokda yatsinamaz gibi zira bazi oyunlarda ara epey aciliyor galiba.
  • Bana göre bf3 e göre karar vermeleri lazım eger bf3 pc videolarından çok kötü olmazsa daha bu konsol en az 2 sene götürür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razura

"Xbox 360'ın ömrünün yarısını geçtiğimizi düşünüyoruz."

Çıkalı aşağı yukarı 6 sene oldu.Eğer 5. seneyi ömrünün yarısı olarak varsayıyorlarsa daha 4 sene boyunca destek vermeye devam edecekleri anlamına geliyor.Ömrü bitmeden çıkmasına gelecek olursak;Xbox 360'tan desteğin çekilmesine en az 2-3 sene kala yeni nesil konsolu çıkarırlar.Küçük bir hesapla bu da 2012-2013 arasına denk geliyor.

Einstein was here.

Böyle olur bence de.
  • "Daha ömrünün yarısı" demiş ama feci abartmış,ömrünün sonuna yaklaştı artık konsol..2012 E3'te yeni nesili dillendirirler benden söylemesi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2012'de konsol geliyor demedi demeyin.E3'te tanıtılmasına kesin gözüyle bakıyorum zaten.
  • Yok canım 2012 de gelmez.En erken 2013 hatta 2014 ü bile bulabilir bence.
  • gelsin onuda alırız
  • Bence 2013 e3 de xbox slim tarzı bir süprizle duyuracaklar.
  • 2013 sonbaharı 720 geliyor
  • Benim düşüncem Windows 8 çıktığı zaman Xbox 720 çıkar veya duyrulur.
    Çünkü Windows 8 Xbox 360 oyunlarını oynatabilecekmiş.
  • Ms yavaş yavaş mesajı veriyor ve ortamı hazırlıyor. Yeni nesilde Live'ı nasıl bir hale getirecekler merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

Ms yavaş yavaş mesajı veriyor ve ortamı hazırlıyor. Yeni nesilde Live'ı nasıl bir hale getirecekler merak ediyorum.

Ses kalitesi skype gibi olsun çok iyi olur
  • 2012 ortası yada sonunda duyurulacak 2013 sonu yada 2014 başı çıkacak gibi geliyor bana..
  • quote:

@ ©em 2012 ortası yada sonunda duyurulacak 2013 sonu yada 2014 başı çıkacak gibi geliyor bana..

.

Aklin yolu birdir genel kani ayni yonde bencede kuvvetle ihtimal en gec 2014'ün ilk ceyregi,yada 2013'ün son ceyregi yeni nesil 720 cikar. Hatta bu zaman diliminden once denildigi gibi 1 yil evelindende ilk oyun vidyolarida internete dusmeye baslar sanirim.
  • 2012 e3'te tanıtılcağını sanmıyorum muhtemelen 2013 e3'te tanıtılır 2013 son çeyrekte de piyasaya sürülür.Eğer 2012 e3 tanıtırlarsa Halo 4 yeni xbox'a gelir.Pek mümkün değil bence son 3 lemeden Halo 4 360'a diğer 2 oyunda yeni konsola çıkar muhtemelen.
  • gelsin artık pcnin çok gerisinde kalmaya başladı grafik olarak
  • Konsol sahipleri yeni konsol çıkmasın diyor ama yeni konsol çıkmazsa bir çok yapımcı ana platform olarak oyunlarını PC için geliştirirler ve PC'den kırpılmış bir şekilde port yaparlar bunun en iyi örneği Battlefield 3'dür 2012 sonu yeni konsollar gelmeli
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.