Şimdi Ara

xBox alacağım tavsiyeniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben yeni xbox almayı düsünüyorum fakat en iyisi hangisi gözüme kestiremedim en iyi oyun performansı en güzel oyun zevki ve en iyi oyun için veya en iyi özellik içinde bulunduğumuz 2011 yılında hangi sistemde bulunur yani amacım en iyi xBox u almak 1000-1500 tl limitim var yardımcı olursanız çok makbule geçer cevaplarınız için şimdiden teşekkürler iyi günler.Saygılar TheSuperBanger(yakında youtube'da tabii sizin söyleyeceğiniz xBox u aldıktan sonra :P)

• Mutlaka falcon al artı aa basıyor
  • En yeni cikan slim pakedi al, lcd tv ve oyun alirsin bir de tamam iste

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran kartımı alıyorsun bilader en iyi oyun performansı falan.Hepsi aynı cihaz işte.Zaten slimden başka yok piyasada gideceksin alacaksın bir slim işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan_23

Mutlaka falcon al artı aa basıyor

Hocam , falcon dediğin modelmi yoksa içinde bulunan bir işlemci falanmı? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

Ekran kartımı alıyorsun bilader en iyi oyun performansı falan.Hepsi aynı cihaz işte.Zaten slimden başka yok piyasada gideceksin alacaksın bir slim işte.

Ekran kartımı alıyorsun demişsinde hacı abi bundan önce bende xbox 360 arcade vardi baya uzun süre önce 3 kırmızı ısıkta yandı gitti ondan sonra masaüstü bilgisayar ile devam ettim şimdiki piyasayı bilmiyorum onun için sordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheSuperBanger

quote:

Ekran kartımı alıyorsun bilader en iyi oyun performansı falan.Hepsi aynı cihaz işte.Zaten slimden başka yok piyasada gideceksin alacaksın bir slim işte.

Ekran kartımı alıyorsun demişsinde hacı abi bundan önce bende xbox 360 arcade vardi baya uzun süre önce 3 kırmızı ısıkta yandı gitti ondan sonra masaüstü bilgisayar ile devam ettim şimdiki piyasayı bilmiyorum onun için sordum.

Yok artık 3k falan slimden başka konsolda yok zaten ortada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

En yeni cikan slim pakedi al, lcd tv ve oyun alirsin bir de tamam iste

Yorumun için teşekkür ederim slim yeni paketleri araştırıyorum led tv ve ses sistemi var tek eksiğim güzel bir xbox ve aklıma yatan oyunlar :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheSuperBanger

quote:

Yok artık 3k falan slimden başka konsolda yok zaten ortada.

Bilgilendirdiğin için teşekkürler bi bakayım ben yarın öbürgün slim paketlerine (:

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.