Şimdi Ara

Xbox alınır mı? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    1-Öğrenciyim,kredi kartım yok,oyun bulamıyorum.
    2-Oyun bulsam bile taa bankaya gitmem lazım.banka çok uzak.
    3-Oyunlar çok pahalı.
    ve
    4-17 Haziran'da aldım.Xbox360 Slim 4 GB+250 GB konsolumu,bugün ayın 20si olmuş.20 Temmuz 2011 ve ben daha bir oyun oynayamadım Xbox'ta.2-3 demo yüklü onlar da sıkıyo.
    Keşke ekran kartımı yenileseydim diyorum.Zaten sonbaharda baya güzel oyunlar gelecek.Orjinal alır Online'a akardım o zaman.Oyunları alacak param da olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

quote:

Orijinalden alıntı: mülayimsert

Hocam bilgi için teşekkür ederim, peki Türkiye kredi kartlarını kabul ediyor mu?
    Mesela ps3 te amerikan ya da ingiltere hesabıyla kredi kartına alışveriş için izin vermiyor.

Xbox 360'a Paypal seçeneği eklendi bu sayede işini rahatça görürsün. DLC, oyun yada diğer satılan ürünleri Paypal sayesinde rahatça alırsın.

Usta XBOX'um var.. Coktandir alisveris yapmadigim icin gormemisim.. Ne zamandir Paypal var?:D

Muthis olmus bu..
    Simdi gordum maestro hesabimdan para cekme yontemide var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurQich -- 20 Temmuz 2011; 18:14:56 >

• Al pişman olmazsın, hesabın Türkiye dışı da olsa (uk ya da us) kredi kartıyla ya da paypal la da olsa oyun alsan problem olmaz, online sistemi çok çok iyi diyorsunuz öyle mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y.I.W.A.L.Y

2 konsol bence çok gereksiz. Biri neyine yetmiyor ki ?

Tercih meselesi ama gerçekten de biraz fazla gibi.Ben birini almak için çok uğraşmıltım.
  • Ürün bugün elime geçti kesinlikle alınır
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak_rip

Ürün bugün elime geçti kesinlikle alınır

Güle güle kullan, çok eğlenceli bir konsoldur, pişman olmazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: dean.1995

ALINMAZ.Ben aldım ama pişman oldum.
    3-Oyunlar çok pahalı.
    ve
    4-17 Haziran'da aldım.Xbox360 Slim 4 GB+250 GB konsolumu,bugün ayın 20si olmuş.20 Temmuz 2011 ve ben daha bir oyun oynayamadım Xbox'ta.2-3 demo yüklü onlar da sıkıyo.
    Keşke ekran kartımı yenileseydim diyorum.Zaten sonbaharda baya güzel oyunlar gelecek.Orjinal alır Online'a akardım o zaman.Oyunları alacak param da olurdu.

95li olursan tabi alınmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Baloncesto

quote:

Orijinalden alıntı: dean.1995

ALINMAZ.Ben aldım ama pişman oldum.
    3-Oyunlar çok pahalı.
    ve

95li olursan tabi alınmaz

ha ha.Oyun sorunumun çözümünü buldum.Geç de olsa.Almanyadan bir tanıdığımız vasitasıyla alacam artık istediğim oyunları kısmetse.95li olmama rağmen ORJİNAL takılacam.Bazıları gibi öyle çerezlerle falan uğraşmıycam.

Ve şimdi,oyun sıkıntımı da giderdiğim için çok HAPPYim bu aralar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sir Maximus is BACK -- 21 Temmuz 2011; 17:46:35 >

• Hem niye herkes,Şu foruma yazdığım her mesajda benbim 95li olmama takılıyor anlamıyorum.Ne yani
  • bencede orjinal daha iyi bende orjinal kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baloncesto

bencede orjinal daha iyi bende orjinal kullanıyorum

e öyle tabi.Yani ben de orjinalde karar kıldım.Artık bir şekilde bulurum oyıun parasını.1000 TL verdim,konsol+monitöre,90-100 TL verip,45 günde 1 oyun alırım.Sorun yapmaz,şu an itibariyle.Single bir zaman sonra sıkıyo çünkü.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.