Şimdi Ara

Xbox alınır mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şu anda ps3 üm var ama Xbox da almak istiyorum, öğrenmek istediğim xbox üzerinden kredi kartıyla oyun alıp indirebiliyor muyuz?
    Mesela black opsu ya da başka herhangi bir oyunu satın alıp (cd olmadan) bunu xboxa indirip oynayabiliyor muyuz?
    Ya da bilgisayara mı indirip sonra cd ye çekiyoruz nasıl bir sistemdir?
    Sistem nasıl işliyor, ms points diye bir sistem var sanırım; bu konu hakkında beni aydınlatır mısınız arkadaşlar rica etsem hiç bir şey bilmiyorum xbox hakkında...

• Kredi Kartı ile LIVE üzerinden oyun satın alabiliyorsunuz. İndirmiş olduğunuz oyun bilgisayara değil konsolunuza iniyor ve size sadece oynamak kalıyor. Sürekli LIVE üzerinden oyun satın alıp indirecekseniz 120 GB ve üzeri HDD tercih etmenizi veya en son çıkan 250 GB S modellerinden almanızı öneririm.

Forumun sabit başlıklarında oldukça fazla bilgi mevcuttur.
  • Hocam bilgi için teşekkür ederim, peki Türkiye kredi kartlarını kabul ediyor mu?
    Mesela ps3 te amerikan ya da ingiltere hesabıyla kredi kartına alışveriş için izin vermiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mülayimsert

Hocam bilgi için teşekkür ederim, peki Türkiye kredi kartlarını kabul ediyor mu?
    Mesela ps3 te amerikan ya da ingiltere hesabıyla kredi kartına alışveriş için izin vermiyor.

Xbox 360'a Paypal seçeneği eklendi bu sayede işini rahatça görürsün. DLC, oyun yada diğer satılan ürünleri Paypal sayesinde rahatça alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

quote:

Hocam bilgi için teşekkür ederim, peki Türkiye kredi kartlarını kabul ediyor mu?

Xbox 360'a Paypal seçeneği eklendi bu sayede işini rahatça görürsün. DLC, oyun yada diğer satılan ürünleri Paypal sayesinde rahatça alırsın.

Oo hocam bu güzel bir haber işte.
    Xbox ı da sırf disk üzerinden oynamamak için almak istiyorum zaten. İndir oyna
    Peki bu xbox online sistemi nasıldır? Hesap işlemleri felan.
    Çok soru soruyorum kusura bakmayın ama aldıktan sonra pişman da olmak istemiyorum

• quote:

Herkese merhaba,
    Şu anda ps3 üm var ama Xbox da almak istiyorum, öğrenmek istediğim xbox üzerinden kredi kartıyla oyun alıp indirebiliyor muyuz?
    Mesela black opsu ya da başka herhangi bir oyunu satın alıp (cd olmadan) bunu xboxa indirip oynayabiliyor muyuz?
    Ya da bilgisayara mı indirip sonra cd ye çekiyoruz nasıl bir sistemdir?
    Sistem nasıl işliyor, ms points diye bir sistem var sanırım; bu konu hakkında beni aydınlatır mısınız arkadaşlar rica etsem hiç bir şey bilmiyorum xbox hakkında...

gittigidiyor.com ,www.maximuscards.com/ gibi sitelerden reedem code alabilirsin.

• 2 konsol bence çok gereksiz. Biri neyine yetmiyor ki ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps3 şu anda alınır mı?
    10 yıl önce açıldı
    Bu Fiyata PS5 Alınır Mı ?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Çok soru soruyorum kusura bakmayın ama aldıktan sonra pişman da olmak istemiyorum

üye olunca çok soru sormuyorlar.Ama gt nin ilk önce xbox live veriyor hatta bitek marketplacedan alışveriş yapıcağın zaman çok soru soruyorlar.Eğer forumda biraz araştırma yaparsan görürsün.Posta kodu falan...Bu arada online sistemler süper ve gerçekten başarılı.Benimde ps3üm var ve kesinlikle xbox 360 kat kat iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: TheKarizma

quote:

quote:

quote:

üye olunca çok soru sormuyorlar.Ama gt nin ilk önce xbox live veriyor hatta bitek marketplacedan alışveriş yapıcağın zaman çok soru soruyorlar.Eğer forumda biraz araştırma yaparsan görürsün.Posta kodu falan...Bu arada online sistemler süper ve gerçekten başarılı.Benimde ps3üm var ve kesinlikle xbox 360 kat kat iyi

Marketplace alışverişi webden mi oluyor yoksa xbox üzerinden mi?
    Açacağımız hesapta posta kodu verirken sanıyorum yine amerikan posta kodu vermemiz lazım sanıyorum? O yüzden kredi kartı sorunu olabilir mi ki?
    Gerçi sephiroth paypal açıldı dedi, kredi kartına gerek de kalmaz sanıyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Marketplace alışverişi webden mi oluyor yoksa xbox üzerinden mi?
    Açacağımız hesapta posta kodu verirken sanıyorum yine amerikan posta kodu vermemiz lazım sanıyorum? O yüzden kredi kartı sorunu olabilir mi ki?
    Gerçi sephiroth paypal açıldı dedi, kredi kartına gerek de kalmaz sanıyorum.

Evt hangi ülkeyi seçersen onun posta kodunu kullanmak zorundasın.İki tane ana tercih var.UK,US ve xbox üzerinden oluyor.Kredi kartı sorunu oluyor.O yüsden paypal kullancaksın.Ama xbox live üzerindeki en büyük sorun bölge sorunu ama merak etme her şey 4/4 lük değildir.

• msneni pmden at tüm sorularını cevaplıyım.
  • @TheKarizma, bilgi için teşekkür ederim
    Xbox ın da ps3 gibi Türkiye desteği ve Türkiye hesabı açma olanağı olsaymış çok iyi olacakmış.
    Sanırım önümüzdeki hafta 250 gb lık modelini alacağım, peki bu bölge sorunu dediğiniz nedir. Oyunlarla alakalı bir şey mi, dlc ler le ilgili mi yoksa internet bağlantısı felan mı?
  • her 2 konsolada sahibim, ps3 de güzel xbox da, oynanış olarak benim elime xbox gamepadi daha rahat kullanıyorum ama bazısı da ps3ü beğeniyor bu konuda. psni bilmiyorum ama live gerçekten çok güzel, ps3 orjinal piyasası xbox a göre Türkiyede daha hareketli özellikle 2. el konusunda, kinect ilgini çekermi bilmiyorum ama gerçekten güzel ,insanın ömründe en az 1 defa kinect deneyimini yaşaması gerekli tabii ilgi duyuyorsa. xbox live yeni konsol alırsan her açtığın accounta 1 er ay toplamda 3 ay free veriyor. sonrasında gold alman lazım. Gittigidiyorda da satılıyor yurtdısı sitelerinde de. 12 aylık alırsan aylık cok cüzi geliyor ama 1 aylık alırsan ateş pahası 15 dolardı sanırım. 3 aylık da 24 dolar civrında 1 yıllık da 58 dolar seviyesinde. bence fazlalık değil en azından beğenmessen elden çıkarırsın. ben fwli kullanıyorum. tercih meselesidir tabii.
  • Ben online oyunları daha fazla oynadığım için fw li oynamak istemiyorum.
    Benim zaten hocam xbox almamdaki gayem oyunları indirip oynamak, diskle cd yle felan oynamak istemiyorum.
    X oyunu mu oynamak istiyorum indir oyna, dlc si mi çıktı indir oyna
  • quote:

Ben online oyunları daha fazla oynadığım için fw li oynamak istemiyorum.
    Benim zaten hocam xbox almamdaki gayem oyunları indirip oynamak, diskle cd yle felan oynamak istemiyorum.
    X oyunu mu oynamak istiyorum indir oyna, dlc si mi çıktı indir oyna

• çok ufak bir ayrıntı var, orjinal de kullansan fw lide kullansan xboxun içinde dvdsi olmak zorunda yoksa oyun başlamaz ama istersen o oyunu install edersin o cd gürültüsünden kurtulursun, yoksa su motoru gibi bağırır,sadece oyunu başlatırken okur sonra okumaz hdd den devam eder. (konu dışı sadece jtaglı cihazlar disksiz oynanıyor.onlarında bulmak çok zor )
  • quote:

Orijinalden alıntı: caca40

çok ufak bir ayrıntı var, orjinal de kullansan fw lide kullansan xboxun içinde dvdsi olmak zorunda yoksa oyun başlamaz ama istersen o oyunu install edersin o cd gürültüsünden kurtulursun, yoksa su motoru gibi bağırır,sadece oyunu başlatırken okur sonra okumaz hdd den devam eder. (konu dışı sadece jtaglı cihazlar disksiz oynanıyor.onlarında bulmak çok zor )

XBL dan atıyorum Halo Reachi indirdim.Bunun için cdmi lazım. :D eminmisn ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: caca40

çok ufak bir ayrıntı var, orjinal de kullansan fw lide kullansan xboxun içinde dvdsi olmak zorunda yoksa oyun başlamaz ama istersen o oyunu install edersin o cd gürültüsünden kurtulursun, yoksa su motoru gibi bağırır,sadece oyunu başlatırken okur sonra okumaz hdd den devam eder. (konu dışı sadece jtaglı cihazlar disksiz oynanıyor.onlarında bulmak çok zor )

XBL dan atıyorum Halo Reachi indirdim.Bunun için cdmi lazım. :D eminmisn ?

gold ile indirdiysen problem yok onu yazmamışım pardon :)
  • Oyunları Games on Demand sisteminden satın aldığın takdirde DVD falan gerektirmeden oyunlarını oynarsin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.