Şimdi Ara

Xbox Almak Zor İş?! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Boru mu bu XBOX, herkeze nasip olmaz , nazlıdır, ilgi alaka ister, ilgilenmezsen küser, her babayiğitin harcı değildir,zor iştir xbox sahibi olmak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SAVIAR

Hiç acele etme.. Haftaya Ankara dayım.. Bize gelirsin beraber detaylıca artılarını eksilerini konuşuruz.. Karar verdikten sonra da birlikte ayarlarız sana bir tane..

Hatta almayı düşünen, kararsız kalan başka arkadaşlar varsa onlar da misafirim olsunlar.. Topluca tartışırız..

Ben de gelebilir miyim?
  • quote:

Hiç acele etme.. Haftaya Ankara dayım.. Bize gelirsin beraber detaylıca artılarını eksilerini konuşuruz.. Karar verdikten sonra da birlikte ayarlarız sana bir tane..

Hatta almayı düşünen, kararsız kalan başka arkadaşlar varsa onlar da misafirim olsunlar.. Topluca tartışırız..

Eyvallah hocam,çook sağol...Burda zaten artılarını eksilerini tartışıyoruz xbox'ın...Artısı da çook eksisi de ama eksiler xbox almaktan vazgeçiremiyo beni bi türlü...Çook sevdim bu xbox'ı ne yapıyım yaa?..

• 3k korkusuyla oynayacaksan alma. Xbox'ın varsa 3k'dan korkmayıp oyunların keyfini çıkaracaksın. Sonuçta 2.5 , 3 senede 3k yı yeni görenlerde var. O yüzden dediğim gibi, aldığında sakın korkarak oynama
  • quote:

Orjinalden alıntı: Red Dragon_10

quote:

Eyvallah hocam,çook sağol...Burda zaten artılarını eksilerini tartışıyoruz xbox'ın...Artısı da çook eksisi de ama eksiler xbox almaktan vazgeçiremiyo beni bi türlü...Çook sevdim bu xbox'ı ne yapıyım yaa?..

Hocam sen günde en fazla 3 saat oynarsan bir problemle karşılaşmazsın.Mesela ben genelde 2-3 saat oynuyorum 1 yıl oldu nazar değmesin taş gibi konsol.Öyle çok da oyun oynayan biri değilimdir zaten boş zamanlarımda oynarım ama live çok sarıyor geceleri

• bir jasper al, soğutma modlu olsun. kolay kolay problem çıkmaz, ki çıksa bile 5-6 ps3 oyunu alacağına yeni bir xbox alırsın
  • Elektronik şans işi arkadaşlar, zira elektronik cihaz alırken "Ya bozulursa" diye kuruntu yaparsanız kolay kolay o cihazdan faydalanamazsınız.

Gülü seven dikenine katlanacak. Kaldı ki, 3k artık eskisi gibi çok ciddi bir sorun değil. Bir zamanlar 3k'lı konsollar direkt çöpe atılıyordu. Artık çeşitli profesyonel tamir yöntemleriyle bu sorunu kısa bir dönem için de olsa çözmek mümkün.
  • ben hergün 12 saat civarı açık tutuyorum bu cihazı. 3 kere tamirden gelmiş bi cihaz ve 2 ayı geçkin oldu çatır çatır çalışıyor. böyle ermiş bi cihaz görmedim ben.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Max_Kolesne

3k korkusuyla oynayacaksan alma. Xbox'ın varsa 3k'dan korkmayıp oyunların keyfini çıkaracaksın. Sonuçta 2.5 , 3 senede 3k yı yeni görenlerde var. O yüzden dediğim gibi, aldığında sakın korkarak oynama

Açıkçası korkmuyorum desem yalan olur abicim...Öğrenciyim zaten harçlıklardan 3-5 bi şeyler ayırıp biriktirdim xbox'ın parasını...Yani makine hemen gümlerse çook dokunur bana...Bilmiyorum çook mu şey istiyorum ama en azından yeni nesil gelene kadar beni idare etsin diye düşünüyorum...Yoksa bu bi hayal mi?!..

• quote:

Hocam sen günde en fazla 3 saat oynarsan bir problemle karşılaşmazsın.Mesela ben genelde 2-3 saat oynuyorum 1 yıl oldu nazar değmesin taş gibi konsol.Öyle çok da oyun oynayan biri değilimdir zaten boş zamanlarımda oynarım ama live çok sarıyor geceleri

Yok hocam,ben de bi şeyin başında öyle çook uzun süre kalıcak biri değilimdir...Yani kolay kolay 3 saati geçmem...Gerçi xbox'ın cazibesi beni baştan çıkarır mı bilemiyorum...Ee malum önümüz de yaz,dozunu kaçırırsam da yalnız yazın kaçırırım...

• Hocam bende sizin gibi kararsızdım Çünki PS3 Ex. God Of War 3 vardı. Karar verdim Xbox alacağım bir adet ps3 ü sadece god of war için almayı düşünüyordum gerekirse ps3 kiralarım yada giderim bir kafeye bitiririm.Tek bir oyun için ps3 alınmayacağına karar kıldım en sonunda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Voilet

Hocam bende sizin gibi kararsızdım Çünki PS3 Ex. God Of War 3 vardı. Karar verdim Xbox alacağım bir adet ps3 ü sadece god of war için almayı düşünüyordum gerekirse ps3 kiralarım yada giderim bir kafeye bitiririm.Tek bir oyun için ps3 alınmayacağına karar kıldım en sonunda.

Ben de God Of War 3 için birşeyler yapmayı düşünüyorum .Acaba İstanbul içinde günlüğü ne kadara kiralarlar ?
  • Bende Elite almıştım, üstelik yeni geldiği ve pahalı olduğu dönemde aldım. Lakin 10 ay sonrasında 3k verdi. Konsoltürk yapamadı, Atik' e gönderdim onlar uzun uraşlar sonrasında yaptılar, sonrada sattım. Bu kadar çok şey yaşamama rağmen, beni bu kadar üzmesine rağmen bende düşünüyorum yeniden almayı. Çünkü gerçekten inanılmaz bir konsol Xbox. Eğer almayı düşünüyorsan Soğutma modlu Jasper al ve alabiliyorsan birtanede UPS al ve keyfine bak
  • quote:

Orjinalden alıntı: .DragonFly.

quote:

Orjinalden alıntı: Voilet

Hocam bende sizin gibi kararsızdım Çünki PS3 Ex. God Of War 3 vardı. Karar verdim Xbox alacağım bir adet ps3 ü sadece god of war için almayı düşünüyordum gerekirse ps3 kiralarım yada giderim bir kafeye bitiririm.Tek bir oyun için ps3 alınmayacağına karar kıldım en sonunda.

Ben de God Of War 3 için birşeyler yapmayı düşünüyorum .Acaba İstanbul içinde günlüğü ne kadara kiralarlar ?

Vallahi hocam ps3 bölümünde sorarsınız daha iyi bir cevap alırsınız diye düşünüyorum ben Sivas'ta yaşadığımdan bu konu hakkında ne desem yalan olur.

• kesinlikle hdd li al, soylemisler zaten. oyunlar yüklenince performans cok fark ediyor, ve ses cok azalıyor.
  • Valla hdd'li almayı düşünmüyorum ben kardeşim...Sırf daha sessiz çalışsın,oyunları daha hızlı yüklesin diye o kadar parayı veremem...Zaten makinelerin 3k vermesi bakımından arada hiiç bi fark yok...Bak arkadaş elite almış,10 ay sonra makine çöp!..En azından arcade'de 3k görürsem yarası çook büyük olmaz...Ama xbox'a dolu para harcayıp 3k alırsam işte o zaman buuummm!..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red Dragon_10 -- 8 Haziran 2009; 0:50:11 >
  • Xbox hakkında bilinçlenmek için şu konudaki soru-cevapları okuyunuz. 3 kırmızıdan bu kadar korkmanızada gerek yok zira makineler her ne olursa olsun çok daha dayanıklı eskilere göre, 2006 üretimli cihazların çatır çatır satıldığı günleri hatırlarım ben hala ki biliyorsunuzdur belki 2006 üretimler kronik 3 kırmızı sorunluydu.

http://forum.donanimhaber.com/m_18706443/tm.htm
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.