Şimdi Ara

Xbox almayı düşünenler varsa amazon.de 169€ (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
2
Favori
5.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hızlandırılmış

Öncelikli

Tşk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • imhotep_35 kullanıcısına yanıt
    İndirim kodu dediğiniz GAMEPASS ve LİVE GOLD kodları mı ? onlar paket içerisinden çıkmıyor mu?
    bilen varsa cevaplarsa sanırım;
    1. Şuanda live gold ve game pass ocak ayına kadar 1 tl işe satışta. sistemden üyelik açıp 1 tl karşılığında alsam bu ürünleri bunlar şubatta bitince paket içinden çıkan ücretsiz kodları kullanabilir miyim ?
    2. EA Access kodu senelik 65 tl diye forumda okumuştum. Bunu nerden alabiliriz.
    3. GGamepass almak içi Live Goldun olması gerekiyor mu ? Yoksa ikisi bağımsız mı?

İlk konsolum. Sisteme yabancıyım. Benim gibi kullanıcılar forumlardan okuyup sistemi çözmeye çalışıyor yardımcı olursanız sevinirim.
  • jayleen J kullanıcısına yanıt
    Kusura bakma bu konuda yeniyim biraz da redeem ne demek.

• *HKN* kullanıcısına yanıt

• regnar16 R kullanıcısına yanıt
    Bende yeniyim zaten. Bildiğim kadarıyla 14 günlük çıkıyor kutu içinden . Diğer sorularının cevaplarını bende merak ediyorum.

• Scarface1987 S kullanıcısına yanıt
    bende aldım şimdi de acaba fifa burada daha ucuz demişsin nerede :D
  • bosunaokuma21karakter kullanıcısına yanıt
    amazon.com’da 30 dolara vardı. paylaşmışlardı bulamadım. fifa ve street fighter yeter bana online oyun olarak. :) com’a bakabilirsin hocam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bosunaokuma21karakter kullanıcısına yanıt
    Origin access de alabilirsiniz hocam. Araştırdığım kadarıyla henüz fifa19 yok ama o da eklenir ilerde.
    Street fighter 5 xboxta yok. 4ten bahsediyorsanız mevcut tabi.

Hayır maalesef. Ben de amazon ingiltereden almıştım 1 yıl sonra süresinin biteceğini sadece Trden alınanların 2 yıl garantili olduğunu söyledilerS

• 280 € çıktı fiyat beklemedeyim hep playstation kullanmış biri olarak uygun fiyat geldi denemek istiyorum.
  • Mediamarkt'da pes 18 + Xbox one s tek kol 1300 tl olması lazım arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: _RapiD_

Street fighter 5 xboxta yok. 4ten bahsediyorsanız mevcut tabi.
    Yok anniversary versiyonu vardı onun için dedim ben. Sf 2 hastasıyım ben. Xbox online turnuvaları varmış sanırım. Eski atari oyuncusuyum ben de. Eğlenceli olur diye düşündüm.

• Media Markt
    MICROSOFT Xbox One X 1TB Konsol Forza Horizon 4 + Forza Motorsport 7+ Xbox Live Gold 3 Aylık Üyelik
    https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_m%C4%B1crosoft-xbox-one-x-1tb-konsol-forza-horizon-4-forza-motorsport-7-xbox-live-gold-3-ayl%C4%B1k-%C3%BCyelik-1186376.html

• 1. Konsolun içinden çıkan kodları ancak daha önce hiç Gamepass veya Gold kullanmamış hesaplarda kullanabilirsiniz. Tavsiyem kodları saklayıp 1 liralık kampanyaları kullanmanız. Daha sonra ihtiyacınız olduğunda konsolun içinden çıkan kodları yeni bir hesaba tanımlarsınız. Bu yeni hesap sizin konsolunuza kayıtlı olduğu sürece gerçek hesabınızda da kullanabilirsiniz, korkunuz olmasın.

2.

3. İkisi tamamen bağımsız sistemler. Birisi Netflix tarzı bir oyun sistemi. Diğeri ise oyunları online oynamak için gerekli bir sistem.

Ayrıca digital kardeşlik konusunu incelemeni tavsiye ederim. Bir oyunu 2 kişi kullanabilir ve oyunlara ödedğiniz parayı kabaca yarıya indirebilirsiniz.

@imhotep_35
    Redeem kabaca "Kodu kullanmak" olarak çevrilebilir. Türkçe'de karşılayan bir kelime bulamadığımdan kullandım.

• jayleen J kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler.
    teşekkürler
    Haklısınız 30. Anniversary diye bir oyun var içinde bir çok sf yi barındırıyor. Şimdiden hayırlı olsun size.

• _RapiD_ kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim var olun :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.