Şimdi Ara

Xbox başkanı Phil Spencer, PS5'ten ilham alarak Xbox kontrolcüsünü değiştirebileceklerini söyledi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hala gamepad i pil ile kullanmayı geri kalmış bir teknoloji sanan değişikler var Allah akıl fikir versin ne diyelim. Gamepad gelişmesi olacaksa elite kontrollerdeki özellikleri verseler yeter adaptif trigger yerine elite teki ekstra tuşlar daha işlevsel olacaktır. Titreşim modu çeşitlenebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuexSeeL

Hala gamepad i pil ile kullanmayı geri kalmış bir teknoloji sanan değişikler var Allah akıl fikir versin ne diyelim. Gamepad gelişmesi olacaksa elite kontrollerdeki özellikleri verseler yeter adaptif trigger yerine elite teki ekstra tuşlar daha işlevsel olacaktır. Titreşim modu çeşitlenebilir.

Kesinlikle. Steam Controller pille geldigi icin o kadar mutluyum ki. Sonlanmis bir urunu yillar sonra kullanamazdim pilini degistiremeden.

• Ya arkadaslar bu xbox kontrolcusu her yerde ovuluyor da bir tek bana mi sacma geliyor? Bir analog asagida digeri yukarida, el carpraz sekilde karakteri kullanmak asiri rahatsiz edici geliyor bana?

Playstation kontrolcusunde parmaklarini ayni seviyedeki analoglara koyup dinlendirebiliyorsun, cok rahat. Hatta en rahati denilenlere gore Wii U'nin kontrolcusuymus,yukarida olmasi cok daha iyiymis. Bu nedenle Steamdeck'in de rahat olabilecegi soyleniyor.

• kratosunbicaklari kullanıcısına yanıt

Yav he he he. Xbox One ın kontrolcüsü bana göre en kötü kontrolcüsü. En basitinden 2-3 günde pil değiştirmeniz gerekiyordu ve tetikleri( özellikle RT) gıcırdıyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.