Şimdi Ara

Xbox başkanı Phil Spencer, PS5'ten ilham alarak Xbox kontrolcüsünü değiştirebileceklerini söyledi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xbox başkanı Phil Spencer, PS5'ten ilham alarak Xbox kontrolcüsünü değiştirebileceklerini söyledi

Yeni nesil konsollar bir süredir piyasada. Ancak ne yazık ki nesil geçişinde olduğumuz ve konsollar yeni olduğu için çok fazla yeniliklerini göremedik. Bu yüzden PlayStation 5 kontrolcüsü DualSense en büyük yenilik gibi duruyor. Oyuncuların birçoğu da bu şekilde düşünüyor aynı Xbox başkanı Phil Spencer gibi.

Xbox Kontrolcüleri Değişebilir

Xbox başkanı Phil Spencer geçtiğimiz saatlerde Kinda Funny Gamescast'e katıldı ve orada PlayStation 5'in kontrolcüsü DualSense'i övdü. Phil Spencer "Şu anda farklı türde cihazlar düşünüyoruz. Muhtemelen kontrolcü üzerinde bazı değişikliklere gideceğiz. Sony'nin yeni kontrolcüsü ile muhteşem bir iş çıkardığını düşünüyorum, biz de bu tarzda bir şeyler yapmak istiyoruz." dedi.

Ayrıca Bkz.PlayStation için yeni bir Spider-Man oyunu geliyor olabilir

Konsolların çıkışından bir süre sonra Xbox, kullanıcılara bu tarz bir yenilik isteyip istemediklerini sormuştu. Görünen o ki oyuncular da Xbox kontrolcüsünde PS5'inki gibi bir yenilik bekliyor.

Yeni nesilde Xbox çok büyük bir değişikliğe gitmese de PlayStation neredeyse tamamen değiştirmişti kontrolcüyü. DualSense'in özellikle dokunsal geri bildirim ve uyarlanabilir tetik tuşları bir hayli sevildi.

Kaynak:https://www.videogameschronicle.com/news/phil-spencer-compliments-dualsense-and-suggests-xbox-could-update-its-controller/

• Xbox kontrolcüsü 360 zamanında ps3 ün kat kat üzerindeydi bence, ps4 zamanında fark biraz daha kapandı ama xbone one kontrolcüsü de ps4 ten daha iyi diye düşünüyorum. Dualsense ilk kullandığınızda çok iyi geliyor titreşim ele oturuş vs gerçekten büyük bir upgrade ama halen daha xbox kontrolcüsünün daha konforlu olduğunu düşünüyorum, tek sevmediğim şey shoulder butonlarının basımının zor olması tak tuk ses çıkartması.
  • Şaşırmadık

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Playstation Şevko'ya döndü iyice

• Aferin.

• Xbox kontrolcüsünün konforu ile Dualsense'in teknolojisi birleşince tadından yenmez Xbox başkanı Phil Spencer, PS5'ten ilham alarak Xbox kontrolcüsünü değiştirebileceklerini söyledi 

• evrimi kısaca söyle özetlemek lazım gerekiyor !

ps1>xbox>ps5

• Phil Spencer bile PS5 kontrolüsünün en iyisi olduğunu kabul etmiş, xbox fanlarına geçmiş olsun. PS4/PS5 oyunlarını da övüyor.. Sony hertürlü şampiyon

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • PlayStation'ı taklit etmeye çalışıyorlar ama başaramıyorlar. Dünyanın en iyi kontrolcüsü, en iyi grafikli Game of the Year exclusiveleri ile PlayStation her zamanki gibi 1 numara. Taklitler asıllarını yaşatır...
    God of War 5, Horizon 2 Forbidden West, TLOU3, Spider-Man 2 çıkınca xbox'ın ruhuna fatiha..

• Bu herifin Sony i övmediği bi gün var mı? En büyük Sony fanboyu Phil Spencer dır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xbox kontrolcüsü 360 zamanında ps3 ün kat kat üzerindeydi bence, ps4 zamanında fark biraz daha kapandı ama xbone one kontrolcüsü de ps4 ten daha iyi diye düşünüyorum. Dualsense ilk kullandığınızda çok iyi geliyor titreşim ele oturuş vs gerçekten büyük bir upgrade ama halen daha xbox kontrolcüsünün daha konforlu olduğunu düşünüyorum, tek sevmediğim şey shoulder butonlarının basımının zor olması tak tuk ses çıkartması.

• Arkadaşlar hemen gaza gelip yorum atmayın, editör arkadaşın bir hatası olmuş sanırım ya da kese kese bu hale gelmiş bilmiyorum.

Adam dualsense baya güzel oldu adamlar büyük değişim yaptı kolu geliştirdiler. Biz de böyle bir geliştirme-değistirme yapıcaz dedi. Başlıktaki gibi dualsense'den ilham alıp yeni kolları öyle tasarlıcaz falan demedi. Yenilik iyi oldu biz de yeni bişiler yapabiliriz dedi sadece.

• fanlar şımarmış hemen :D 4 nesil üstündü bu kol, hala alırken xbox kolu tercih ederim siz neyin peşindesiniz :P

• Xbox Elite Series 2 game pad alayını tokat manyağı yapar kalite olarak.

• Bumper tuşları değişirse iyi olur.

Basması oldukça zor çünkü.

Onun dışında fazla değişime gerek yok, taş gibi alet zaten.

• Dualsense güzel de 2 ayda bozuluyor, son güncelleme ile 3-4 saat ancak gitmeye başladı, Astro oynayan herkes 2 gün sonra kapatıyor gereksiz diye. Hem şarj yiyor, hem de oyun oynamayı zorlaştırıyor diye kapatan çok insan gördüm. V2 versiyon yerine 1 senede anca 2 yeni renk çıkardılar, drift sorununu çözsünler önce.

• agahefendi10 A kullanıcısına yanıt

Hocam güncelleme ile şarj bitiyor görünüyor ama cihazı şarja takın dedikten sonra bile 1 1.5 saat daha gidiyor. Göstergede yazılımsal bi sıkıntı olmuş sanırım kullanım süresi baya uzun oluyor. İsterseniz hemen şarja takmayıp kapanana kadar deneyebilirsiniz.

• MetalWave kullanıcısına yanıt

Xbox başkanı Phil Spencer, PS5'ten ilham alarak Xbox kontrolcüsünü değiştirebileceklerini söyledi  hatta Xbox başkanı Phil Spencer, PS5'ten ilham alarak Xbox kontrolcüsünü değiştirebileceklerini söyledi  4 nesildir üstün Ha Xbox başkanı Phil Spencer, PS5'ten ilham alarak Xbox kontrolcüsünü değiştirebileceklerini söyledi  Xbox ilk önce kollarına pillerden kurtulup artık şarj edilebilirlik özelliği getirsin, dual sense i şuraya koyuyorum Xbox başkanı Phil Spencer, PS5'ten ilham alarak Xbox kontrolcüsünü değiştirebileceklerini söyledi 

• storm350 S kullanıcısına yanıt

2 kol çıkarsın biri pil diğeri sarjlı, xbox kolunu sevenlerin çoğu gider yine pilliyi alır. zaten isteyen batarya kitini alıp dualsense gibi sarjlı kullanabiliyor. benim gibi sarjlı pil nimetinden yararlanan çok insan var. yazı şekline bakılırsa sana bu durumu anlatmakta sıkıntı.

• MetalWave kullanıcısına yanıt

şükür anlamaktan yana bir sıkıntım yok, ama senin gibi bir fanboy dan tarafsız bir yorum ve görüş beklemek hata Xbox başkanı Phil Spencer, PS5'ten ilham alarak Xbox kontrolcüsünü değiştirebileceklerini söyledi 

• storm350 S kullanıcısına yanıt
    he ya fanboyum ben. o yüzden konsolum yok ve pc de xbox kolunu severek kullanıyorum. 1 yıl kenarda yatsada bataryam öldü kapasitesi bitti derdim yok. azıcık mantık kurun.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.